Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

INESKA

pedagogika wczesnoszkolna przedszkolna- PROSZE O POMOC

Polecane posty

Gość Halonow
W zespołach integracyjnych pracuje się inaczej ze względu na dzieci niepełnosprawne. Inaczej też nauczyciel przygotowuje się do lekcji. Tyle, że w nowym prawie oświatowym nauczanie integracyjne nie jest tak popularne jak do niedana. Jak to jest z uczestnictwem dzieci np. z niepełnosprawnością dowiesz się z artykułu na portalu portaloswiatoey.pl https://www.portaloswiatowy.pl/pomoc-psychologicznopedagogiczna/czy-mozliwe-jest-uczeszczanie-do-oddzialu-dzieci-z-niepelnosprawnoscia-intelektualna-w-stopniu-umiarkowanym-i-znacznym-16059.html

Gość Leaa

Ja robię podyplonowe studia z edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej w  Niepublicznym Ośrodku Doskonalenia Nauczycieli " Cogito ", jestem beadzi zadowolona, mamy wykładowców którzy przekazują nam wiedzę  praktyczną, a to jest najważniejsze 🙂

Gość Anastazja

Ja kończę takie studia podyplomowe na Kolegium Jagiellońskim i jestem zadowolona, nie mam na co narzekać, studia na wysokim poziomie, wymagające ale i praktyczne, fajne prowadzone a do tego myślę, że praca po takim kierunku zawsze będzie

Ja ukończyłam ten kierunek na Wyższej Szkole Kształcenia Zawodowego :) i naprawdę jestem zadowolona. Pracodawca, u którego ubiegałam się o posadę, nie zakwestionował moich kwalifikacji. Nie mam żadnych zastrzeżeń, a studia były naprawdę ciekawe.