Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marskog

Kucharz w Warszawie a zarobki???

Polecane posty

Gość marskog

Witam! Jestem na etapie szukania pracy. Ostatnie 7 lat pracowałam na etacie samodzielnego kucharza w restauracji w Piotrkowie. Właśnie przeprowadziłam się do stolicy, byłam w kilku restauracjach, i w każdej pada pytanie jakie sa pani oczekiwania finansowe. Pojęcia nie mam jakie są teraz stawki jeżeli chodzi o prace w kuchni na terenie warszawy. Nadmieniam że nie interesuje mnie praca w sieciówkach, tam mało płacą. Wiem bo w takich knajpach przyjmują z ulicy nawet bez doświadczeń. Jeżeli jest ktos na forum i zna temat proszę o jakieś info.

Gość marskog
Allo!!! Nikt z Was nie wie???

Gość marskog
??????????

Gość pukpuktoja...
Z tego co ja sie orientuję w tzw sieciówkach można wyciągnąc max 2 tys. nie wiem jak jest w innych, moja znajoma pracuje w hard rock cafe w złotych tarasach i tam tak sie zarabia. tyle moge podpowiedziec.

Gość marskog
Ale zbieg, ja własnie byłam tez tam na rozmowie, owszem można zarobic 2 tys ale dopiero po 2miesiącach na próbnym a na poczatek dają 1300 plus premie. wychodzi jakieś 1500-1600 na poczatek a pracy tyle samo.

Gość marskog
Naprawdę nie ma na forum osób które mogłyby mi coś podpowiedzieć? Zalezy mi na tym bo jestem w kropce, co mam odpowiadać na pytanie pracodawców o zarobki skoro pojęcia nie mam jakie są stawki w warszawie. Nie chciałabym też wyjśc na kretynkę podając jakieś astronomicze kwoty. Pomocy!!!

Gość pukpuktoja...
Widać na forum brak kucharzy, maja dużo pracy i brak czasu na pogaduszki w necie. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość gość
Szukasz ciekawej pracy ? Pomysłu na biznes? Chcesz rozwiną swoje zainteresowania i pasje? Polecamy kwalifikacyjne kursy zawodowe - gdzie możesz uzyskać cenne kwalifikacje zawodowe i dyplom technika w danym zawodzie. Do zapisu nie wymagamy wykształcenia średniego ani matury! Nauka w systemie zaocznym, plany dostosowane do osób pracujących - możesz pogodzić pracę i edukację! Polecamy: elektryka, logistyka, usługi fryzjerskie, kucharz, cukiernik, rolnik, fotograf, technik przemysłu mody itp. Rekrutacja trwa cały rok ! Przyjdź do naszego biura a dowiesz się więcej : NOVA Centrum Edukacyjne ul. Dworcowa 39/1, tel 883070678, 683070678, mail: @ lub zapisz się ON-LINE: www.nova.edu.pl Zapraszamy!