Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzuconastarazona

jak nie zgorzknieć po zdradzie i uwierzyć w miłość??

Polecane posty

Gość porzuconastarazona

czy ktoś mi da receptę??

Gość ertert
nie da rady u mnie juz ponad pół roku a ja nie uwierze w miłosc.. teraz z kims sie zaczełam spotykac i chyba mnie okłamuje..kurwa jacy wy faceci jestescie beznadziejni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taka też z problemem
napisz trochę więcej

Aj tam beznadziejni. Uważam, że raczej jesteśmy sprawiedliwi (zawsze oddajemy sprawiedliwość kobiecej urodzie), niezmienni (podniecaj nas młode kobiety), stoiccy (wkurwia brzęczenie), filozofami ze szkoły cyników (pogardzamy tak rozpowszechnionym wśród kobiet złudzeniem rodziny). To wy jesteści jakieś felerne. Poza tym nie widziałem jeszcze żeby ktoś zezygnował z dobrej żony. Chyba, że umierając. Tyle że tych dobrych żon to spotkałem tyle, że jeszcze wolne palce na jednej ręce zostaną.

Gość ertert
ja? a co tam tez napisze byłam z kims 3 lata roztalismy sie przez głupote i po tyg on juz miał nowa dziewczyne...ta głupota to był pretekst... nigdy wiecej sie nieodezwałam do niego chociaz błagał... teraz zaczełam sie z kims spotykac i ta osoba mi mówiła ze nikogo nie miał od pół roku a dzisiaj sie dowiaduje czegos innego zupełnie..i jak tu wam wierzyc faceci???

Gość porzuconastarazona
tego się boję a jak w lata nas wpedzono to już wogóle teraz tylko kult mlodości i nic poza tym:-OO

Gość porzuconastarazona
ertret facetom nie wolno wierzyć ,dlatego myślę że pojedyńcze nie zadzumione egzemplarze to rarytas:-))

Gość ertert
a miało byc tak pieknie..zaczełam czuc te motylki.. przeciez mógł mi powiedziec ze jeszcze nie dawno z kims był,,po co te kłamstwa...tylko kłamstwo mnie boli nie to ze był z kims to chyba zrozumiałe..chyba zostane sama do konca życia..

Gość porzuconastarazona
ertret a ja się łudzę niezmiennie ,że fajni faceci istnieją na tym świecie osobiście znam naprawdę sporo fajnych związków gdzie facet jest przyjacielem i ideałem dla swojej kobiety tylko ja niestety trafiłam na niewlaściwego dlatego był ten wątek ,myślałam że odezwą się osoby którym sięudało alemoże zla nazwa?? :-Oo