Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdole nie spie

Jestem zalamana!!!! facet z ktorym sie spotykam...

Polecane posty

Gość pierdole nie spie

ma konta na nk i fotce.. w znajomych ma 75% kobiet, z czego prawie wszystie to stare babska w porownaniu z nim, dzieciate, pasztety i po prostu rycze jak ogladam profile ktore wystawiaja mu komentarze :o sam zaczepil mnie na nk, spotykamy sie od ponad 2 miesiecy, iskrzy, ogolnie mysle ze cos tam by sie moglo wykluc.. ale tez wiem ze na razie nie zrezygnuje z neta jako sposobnosci na "poznawanie" lasek... jestem pewna ze to on je zaczepia, zaprasza do znajomych, nie wiem co dalej, PW, z jakimis tam sms-uje.. Boli mnie to ze sa to same paszczury, na moje oko nie ma w ogole gustu, bo sam nie jest zly facet, wiec moglby miec kogos lepszego. Co gorsze, skoro tak jest, to i mozliwe ze do mnie napisal ot tak, nie dzielila nas az tak wielka odleglosc wiec jakos to sie potoczylo/.. ale co jesli on mysli ze i ja jestem przecietna ? w koncu jakas fajna dupa mu odpisze, zatrybi a ja pojde w odstawke ? :o

Gość ciekawskaaaaaaaa
a jak ma na imie???

Gość proszę bardzo to jest dowód
na to jak nasza klasa która przecież miała tak piękne założenie się zeszmaciła. A wszystko dlatego, że całe to gówniarstwo z randkowych portali przewaliło się na nk i szuka chętnych na randke. Nk jest przede wszystkich dla tych starych pasztetów, które faktycznie wiele lat nie widziały swoich znajomych ze szkoły, a jaką taka gówniara jak ty może mieć historie ? Ledwie to to ze szkoły wyszło albo i nie i kontakt ze szkolnymi znajomymi nawet nie zdąrzył się jeszcze urwać, no ale przecież trzeba się pokazać :O

Gość gfdggfd
Autorko, a kto Ci pozwolił w ogóle wchodzić na jego profil??? MOże trochę prywatności!!!!!!!! On też Ci w mailach szpera??? Zaufanie....... heh, gówniarze się za związki biorą.....

Gość na nk nk nk nk
na nk przeciez mozna wchodzic na kazdego profil. zobaczyc znajomych, kometarze. po to to jest

Gość szczocia
Autorko, a kto Ci pozwolił w ogóle wchodzić na jego profil??? MOże trochę prywatności!!!!!!!! On też Ci w mailach szpera??? Zaufanie....... heh, gówniarze się za związki biorą..... buehehehehehe dobre dobre. Jak czytam takie komentarze to mam ochote autora wykopac z forum i niech nigdy nie wraca z tymi swoimi bzdurami. Zejdz spiaca krolewno na ziemie bo spadniesz z loskotem i bedzie bardziej bolalo. Pod mila przykrywka prywatnosci i intymnosci w zwiazku w sympatycznej atmosferze zaufanie prowadza sobie podwojne zycie, i jeszcze maja pretensje jak sie ich nakryje-kto ci pozwolil czytac moje maile buehehehehehehehehe dobre dobre. Zenada. Widac sama jestes latawiec i odpowiada ci taki uklad prywatnosci bo do oporu z kochasiami z neta mozesz ustalac randki. Jesli ktos prowadzi normalne korespondencje ze znajomymi nie ma nic przeciw temu zeby partner zobaczyl z kim pisze i mniej wiecej czego dotycza rozmowy, ale zaden partner w tak postawionej sytuacji gdzie druga strona nic nie ukrywa napewnonie bedzie czytal bo i po co skoro nikt nie robi tajemnicy.

Gość albo sobie ufacie albo nie
proste

Szczocia, wpis był głupi, ale z innego powodu, laska ogląda profile, a nie czyta korespondencję... Ale to, co Ty wypisujesz, to dopiero są bzdury. :) Spiskowa teoria dziejów? A skąd takie przekonanie, że jak się prowadzi z kimś korespondencję, do której partner nie ma dostępu, to od razu zdrada i podwójne życie? I nie pisz, że tak jest, bo człowiek, który tego nie doświadczył, nawet by tak nie pomyślał.

"Boli mnie to ze sa to same paszczury, na moje oko nie ma w ogole gustu, bo sam nie jest zly facet, wiec moglby miec kogos lepszego". Autorko, czy zaliczasz sama siebie do paszczurów, skoro z Tobą też smsuje i ogólnie mówiąc "iskrzy"? :P

autorko cóż za wspaniały początek wielkiej miłości a tak swoją drogą .... skoro masz tyle wątpliwości to na cholerę sie z nim spotykasz? też szukasz pierwszego lepszego zapchajdziury? ( i dosłownie i w przenośni) MS

Gość autorka tematu
nie czytam jego maili i wiadomosci, ale wiem ze to robi! ogladam tylko profile tych wszystkich "znajomych" ktore ma.. Mało_stanowczy - jak napisalam, mam tez watpliwosci co do tego, co on naprawde o mnie mysli, niewykluczone ze tez napisal do mnie, bo bylam kolejna. Niby twierdzi ze mu sie podobam, chetnie sie ze mna spotyka. A na pytanie o jego "kolezanki" twierdzi, ze to nie ma dla niego znaczenia, ze utrzymuje kontakt bo czasami latwiej pogadac z kims nieznanym :o taaa spotykalam i sppotykam sie z nim, bo jak do tej pory nie przeszkadzalo mi to tak bardzo, ale coraz czesciej zastanawiam sie czy nie dac sobie spokoju, bo tak sie dorosly facet nie zachowuje :o i skoro to dla niego taka frajda, to szybko sie nie zmieni

Gość wypoeiadamsie
"szczocia" - skoro trzeba zejsc na ziemie, to pewnie i Ty taka jestes!!! ludzie nie potraficie tworzyc zwiazkow, a szczocia tez jest niedojrzala pyskata smarkula... i tyle...