Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotkka

Nic nowego

Polecane posty

Gość karotkka

Wiem,że na objawy ciąży jest jeszcze za wcześnie dlatego ją wykluczam. Ale mam problem staram się z mężem o dziecko. Od wczoraj mam takie dziwne uczucie nie są to mdłości ale co kilka minut mam wrażenie tak jakby lekko coś mi się cofało(niewiem czy ktoś zrozumiał) do tego boli lekko brzuch. Pytanie moje czy mogę jakiś lek na to wziąść. staram się nie brać żadnuych leków z uwagi na staranie się o dziecko. Ale to jest uciążliwe

Gość karotkka
dziś w zasadzie jest jeszcze gorzej. Właśnie pije kawe i po niej jeszcze mi gorzej. Mam wrażenie że zwymiotuje zaraz

Gość cvvcc
wiesz to pierwszy objaw ciazy, takie mdlosci i uczucie niedobra, tez tak mialam codziennie choc wymiotowalam moze ze dwa razy przez cala ciaze

Gość karotkka
było by fajnie. Tylko nie chce się nakręcać. Z tego co czytałam troche za wcześnie na objawy jestem jakieś 5 dni przed okresem. Czy jednak mogą wystąpić wcześniej? Fakt jest że pierwszy raz w życiu coś takiego mam nawet jak chorowałam bardzooo rzadko wymiotowałam

Gość cvvcc
moje z pierwszych objawow to bylo wlasnie te mdlosci, uczucie jak by mi bylo niedobrze, tak mnie cofalo troche. I nie tylko rano ale w ciagu calego dnia. Niepamietam juz jak wczesnie to wystapilo ale byc moze ze jeszcze przed terminem miesiaczki, wtedy wlasnie zaczelam przypuszczac ciaze. Drugi z objawow co przekonal mnmie bardzoej do ciazy to to ze zylki na piersiach mi sie pojawily, takie dosc widoczne

Gość karotkka
to może jest nadzieja... zwłaszcza że nigdy tak nie miałam. Chyba, że jakieś świnstwo sie przypałętało i stąd takie uczucie.Ale mam nadzieje że jednak to ciąża. Brzuch to mnie boli jakbym dosłownie miałam zaraz dostać okres , na dodatek troszkę piersi bolą.

Gość karotkka
a można jakoś złagodzić to uczucie coś wziąść czy przetrzymać bez rzadniej pomocy

Gość karotkka
no właśnie dzieje się tak dosłownie co kilka minut. Tak mi się odbija coś

Gość cvvcc
to trzymam kciuki, obys zaciazyla!!:)

Gość cvvcc
wiesz, ja nie bralam nic, pamietam ze jak wypilam sama wode to to sie jeszcze nasilalo, przeczekiwalam, coz takie uroki:)

Gość karotkka
tak wogóle gratulacje:)ile ma Twoje maleństwo?

Gość cvvcc
jedno 13 miesiecy a drugie juz 5 latek;)

Gość cvvcc
i przy kazdym mialam identyczne objawy

Gość karotkka
no proszę:)prawdziwa Matka Polka:) :Powiem tak jeśli to objaw ciąży to może mi towarzyszyć nie przeszkadza mi.. hihihi

Gość cvvcc
tak, a jesli do tego dojda inne objawy to tez sama przyjemnosc:) Zawroty w glowie, czasem omdlenia, niechec do pewnych smakow, czeste latanie do kibelka, a potem juz coraz ciezej, pocenie sie, sapanie po schodach, bolace nogi, skurcze lydek, opuchniete stopy i dlonie, bol zeber i ogolni brzucha, brak sil, sama przyjemnosc:) ale ja polowy z tego nie mialam, tak wiec to nie regula Ale na powanie to czlowiek sie cieszy na takie dolegliwosci jesli wiaza sie one z wyczekiwana ciaza:) zycze powodzenia

Gość karotkka
nie dziękuję:) A Tobie życzę żeby dzieciaczki były zdrowiutkie:)

Gość cvvcc
:) dobra, spadam na spacerek bo pogoda piekna!!! pa

Gość karotkka
oki papa

Na wczesne objawy ciąży to chyba za wcześnie, a figla płata ci podświadomość. Zażyj Ranigas Max i dolegliwości ustąpią. Ciąży życzę ci z całego serca ale nie koniecznie z przykrymi dolegliwościami.