Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baggy jeans

Faceci i ich zamiłowanie do ubrań na hip-hopowca

Polecane posty

Gość baggy jeans

A ja zadam pytanie do kobiet. Nie do małolat ale do kobiet jak oceniacie facetów, którzy chodzą w szerokich spodniach, w długich koszulkach, bluzach z kapturem, czapki new ery czy buty air maxy Niedawno czytałem fora o uwodzeniu kobiet (Alphamale jest temat o dorosłych skejtach). Z tego wynika co piszą, że facet najgorszą rzeczą jaką może zrobić to uwodzić kobietę w ubraniu "na hip-hopowca" ponoć kobiety nie cierpią tego stylu ubrań, dlatego w większości wymieniają najgorszy sklep z ubraniami "Cropp Town" Co prawda Cropp-owi daleko do ubrań skejtów ale jest przybliżony. Napiszę szczerze, że bezpośrednio nie znam opinii Pań. Uwielbiam ten styl bo się w Nim rewelacyjnie czuje a już latek trochę mam. No i uwielbiam wszelkie odmiany rapu i rocka http://img512.imageshack.us/img512/915/222huc.jpg czy takie spodnie 24 letni facet, który myśli o spełnieniu się zawodowo może jeszcze nosić?

Trochę latek? 24??? Daj spokój, małolat Jesteś, ganiaj w tych spodniach ile chcesz. A jeszcze jak masz w nich co nie co, plus trochę pod sufitem, to spokojna Twoja rozczochrana. :)

Gość też mi problem
mało to lasek się kręci po ulicach ubranych w podobnym stylu ? Chyba nie szukasz sobie dziewcztbt wśród tych ubranych na elegancko tylko podobnych do siebie, nie ?

Gość Jaump around
No ja zbliżam się do 24 lat i właśnie tak chodzę. Powiem CI laski na to lecą seryjnie! Dziś w Arkadii tak stoję w baggy jeansach krótkich i w długiej koszulce od PIH-a a za mną małolatki w sumie odwracałem się i widziałem jak jedna zerka na mnie i zaraz słyszę do tej koleżanki ściszony głos "łaaaaał" i tak specjalnie głośno obok mnie mówią jakie to fryzury chcą, ogólnie pełen lans a ja w lekki śmiech bo usiłowały za wszelką cenę aby zwrócił na nie uwagę ;)

Gość Dariusz z Warszawy
No ja się tak ubieram a za półtora miesiąca kończę 24 lata. Ubranie jak każde inne, wyraża Nasze ukierunkowania. Fakt trochę drogie

Gość so cos tam cos tam
tylko wiecie nie przesadzajcie z ta "obszernoscia" ciuchow bo to wcale tak fajnie nie wyglada jak sa szerokie spodnie i szeroka bluza XXL fajnie jest jak jeden element ubioru jest luzniejszy a drugi juz taki dipasowany rozmiarowo bw przeciwnym razie bedziecie wygladac tak smiesznie jak ci murzyni w swoich teledyskach

Gość yyyyyy
E tam gadacie ja akurat mam 17 lat i powiem szczerze ze w cropie prawdziwy bananowiec.. jezeli wie co to lans ni eubierze sie w cropie.. jestem dziewczyna i mam taki styl ale nie na chlopaka tylko na lansie i uwazam ze to nie jest odrzucajace jak ktos potrafi sie tak ubrac:)

Gość dzesikaa
pozatym Polscy faceci z reguly nie sa zawysocy, i sa troche krempi wiec takie ubrania ich poszerzaja osobiscie nie lubie hiphopowych czy skate ciuchow lubie u facetw szersze spodnie ale takie skate ciuchy modne byly jakies 7 lat temu

Gość lalalaa
mi sie to podobaaaaaaa ale mam jedynie 18

Gość yyyyyyyyy
no owszem spodnie typu cllinic czy te co byly pokazane nie sa juz zabardzo fajne... nie chodzi o krok po kosktki tylko o styl i do tego nie jest potrzebne obwieszanie sie rzeczami..;]

Gość Dariusz z Warszawy
Imoen Dlaczego wstrętne? Może uargumentować swoją opinię? A mnie się bardzo podobają te spodnie na zdjęciu :)

Gość do darek z wawy
ciuchy szersze sa fajne ale trzeba pamietac ze moda sie zmienia tzw "wory" nie sa juz modne, luzne spodnie owszem ale nie zaluźne ja wole juz faceta ubranego nie modnie niz faceta ktoremu wydaje sie ze jest ubrany na czasie, a wcale nie jest

Gość Najslodszaa w miesciee
Ja uwielbiam takich facetow :D szerokie spodnie + zamilowanie do rapu i jak dla mnie bomba :D Ja nosze zawsze szpilki i sekosowne ciuchy i leca na mnie pakerki z silowni ale skejci mi sie mega podobaja:D

Gość Dariusz z Warszawy
Ale ja się nie ubieram dla mody lecz dla zamiłowania dla tej kultury. Hip-Hop, Hardcore, rowery, sztuka miejska i nie gonię za modą bo to zaprzeczenie Hip-Hopu, gdzie często w tekstach można się spotkać buntownicze słowa atakujacą ludzi goniących za modą

Każde ubranie, byle byłoby czyste, schludne jest ok. Nie powinno się skreślać faceta/kobiety tylko dlatego, że nie do końca podoba nam się jego/jej styl ubierania. Mam już ponad 20 lat ( niestety :P ), a podobają mi się mężczyźni ubrani w luźne bluzy, spodnie etc :) A Cropp to nie sklej dla skejtów. Z tych znanych już prędzej Clinic czy Smith's.

Gość kaahsjsj
dokladnie wazne zeby ciuchy byly czyste i mowie to ja fanka grungu, rocka, inierocka, glamrocka,electro whatever

Gość lusisis
mi kolesie urani jak skejci wydaja sie fajni, nie lubie jednak hiphopu, muzyka dziala mi na nerwy wiec jakby dlatakiego kolesiahip hop byl wazna czescia zycia to napewno nie moglabym byc z kims takim

kaahsjsj, teraz się zastanowiłam nad swoja odpowiedzią i muszę ją nieco zmienić :P Jak panienka ubiera się w lateksowe ciuszki, kuse spódniczki, bluzeczki z dekoltem i kozaczki białego do tego, to🖐️ Ale to tak na marginesie :] A Cropp? Fakt, dla lanserów :) W sieci jest dużo sklepów z ciekawym asortymentem dla skejów, b-boy'ów i tym podobnych ;)

Gość Dariusz z Warszawy
Oj tak jest sporo :) A w Warszawie jest spora sieć skate shopów w podziemiach obok Politechniki Warszawskiej. Jutro chyba się wybiorę po czapkę New Ery (Czyli ta z prostym daszkiem, czarna :) ) i chciałem jakieś fajne białe buty kupić Nike Dunki lub Air Maxy :) A hip-hiop: http://www.youtube.com/watch?v=x0ztR7Lmu-M&feature=PlayList&p=D0EC114BACD4F282&playnext=1&playnext_from=PL&index=2 Genialne! Fabuła debiut tego roku. Muzycznie i lirycznie :)

Gość Dariusz z Warszawy
Hip-Hop*

Dunki mają być b. modne tej jesieni:D Kiedyś marzyłam o tym, aby zacząć ubierać się jak typowa skejt girl :P Ale ze względu na moją budowę (szczuplutka bardzo) nie mogłam znaleźć szerokich spodni na siebie :o A jeśli nawet, to zapewne wyglądałabym w tym żałośnie. Czasem gdy chodzę w bluzach kumpla, ludzie mówią, że wyglądam jak w pidżamie, bo sięga mi do kolan :D HH polskiego nie lubię. Wyjątkiem może być O.S.T.R. Rap amerykański, this is it... joł! :classic_cool: :P

Gość yyyyyyyyy
łatwiej powiedziec czapeczke full cap;] a nike dunk sa w wiekszosci produkowane dla kobiet..a air max sa megaaa

Gość Dariusz z Warszawy
Dunki są też dla facetów. Wolę Dunki low niż high ( Te z jęzorem :P) na razie mam Nike Air low z pół zamszu, pół sportowe. Bardzo fajne :)

Gość jerryaa
ja lubie styl new rave,vintage ale zeby sie tak ubierac trzeba miec odwage niewiele osob w polsce sie tak ubiera

Gość Dariusz z Warszawy
Jeryaa Chodzi CI o taki styl http://media.photobucket.com/image/new%20rave/imomus/jacketgenerics.jpg ? W byłej pracy miałem parę, która się tak ubierała. Czyli rurki z baggy plus bardzo długa koszulka etc etc. jak na zdjęciu, i poznałem dziewczynę, która podobnie się ubiera. W takie ciuchy powoli niektórzy raperzy się ubierają bo znana sieć skate shopów "Stoprocent" propaguje parę ubrań w tym stylu ;) Ale ja jestem przeciwnikiem rurek :(

Nie cierpię Stoprocent:o Na każdym ciuchu wielki napis z nazwą firmy albo 'PIERDOL SIE'. Żenada:o