Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baggy jeans

Faceci i ich zamiłowanie do ubrań na hip-hopowca

Polecane posty

Gość Ropeczka ...
Owszem małolatom to może się podobać, ale już u Pań wysokich lotów, to bez szans ... No ale w końcu większość to głupie podlotki ... zatem spora rzesza ... :O

Gość wtrace swoje 3grosze
ja mam 23 lata i nie podobaja mi sie tak ubrani faceci:) (chociaz jak bylam mlodsza owszem) nie lubie rowniez elegancikow, najbardziej podoba mi sie sportowo-meski styl ciezko go opisac, jak znajde zdjecie to wkleje wydaje mi sie ze styl hiphopowcow podoba sie dziewczynom bedacym w klimacie, mam dwie kolezanki sluchajce czarnej muzyki i tacy faceci im sie podobaja (one ubieraja sie normalnie [ale na obcasach sie ich nie zobaczy;)] ). to tak jak z kobietami, wiekszosci facetow podobaja sie laski ubrane w sposob podkreslajacy figure. jedni preferuja te ubrane bardziej na sportowo, inni obcasy i bardziej kobiece ale jedni i drudzy lubia jak kobieta podkresla figure :) malo facetow spojrzy na dziewczyne ubrana szerokie spodnie i koszulke XL, chyba ze bedzie miala sliczna twarz. tak samo jest z kobietami, one tez lubia jak facet podkresli swoja meskosc, w stylu hiphopowca tego nie ma. aczkolwiek jak facet ma rok osobisty to we wszystkim oczaruje ;)

Gość nutella minii
To teraz pytanie do autora tematu i innych - jakie dziewczyny podobaja sie skejta ? :P

Gość wtrace swoje 3grosze
mam tez znajomego ktory sie taK ubiera a jest bardzo szczuply, wyglada to komicznie jak ubierze gacie za kolana i do tego te wielkie buty, ma bardzo chude nogi i wyglada jakby mu je zacementowali w tych butach:P

Gość Dariusz z Warszawy
Nie no Tede by nie pasował do takiego stylu a ja właśnie teraz się tak ubieram jak Tede na zdjęciu. Takie same krótkie szersze spodnie ta sama długość koszulki tyle, że nie mam WFD ale PIH "Kwiaty zła". Cóż Jego styl życia spowodował, że tak mu się przytyło. A co się stało z Ten Typ Mes? Sama zobacz: http://republika.pl/blog_sy_3952876/5222304/tr/tel02.jpg Ten po środku to Mes po lewej Pezet jak co ;) I Mes dziś: http://www.mhh.pl/files/niusy/ten_typ_mes_.jpg

Gość Dariusz z Warszawy
No ja jestem za to masywny bardzo ;) Tede kręci z Gardias?! o.O

Gość Ropeczka ...
Mnie kojarzą się z blockersami ... :O itp. mentami ...

Gość Dariusz z Warszawy
jhhghj Już nie popadajmy w skrajność :D

Gość Dariusz z Warszawy
Ropeczka ... I to jest błędny stereotyp. Skejci "gryzą" się z dresami. Aczkolwiek w hip-hopie to się wszystko zacietrzewia. Dla mnie Peja nie jest skejtem lecz blokersem i tego nie kryje. Ale twórczość Jego jest genialna!

Dariusz - PIH, już Cie lubię;) ja mam "CHODŹ NA HOTEL" koszulkę:P

Gość Ropeczka ...
Akurat podział mnie nie interesuje ... bo dno, to dno ... :O

Gość stacys
mi sie w tych ciuchach nie podoba efekt "cięzkosci" takiej klocowatosci jak jeszcze facet jest przy kosci, zarzuci cos takiego na sibie i wyglada jeszcze grubiej ale przyznaje lepeij ubierac sie tak niz byc nijakim jednka od hiphopowcow jak i metali odrzuca mnie ich fanatycznosc tzn chodzi o uwielbienie dla muzy i narzucanie swoim kobieta hihi a wlasnie jakie kobiety podobaja sie hiphopowca?

Gość Dariusz z Warszawy
Ropeczka ... Bardzo ulegasz stereotypom. Jak już mówisz o hip-hopie dno to co powiesz o tym? http://www.youtube.com/watch?v=_nAImG7u754 wsłuchaj się w tekst i to bardzo dokładnie. To jest POEZJA. 812. Tak mam koszulkę PIH-a z kolekcji PIHszu. CHciałbym kupić jeszcze od PIH-a tą koszulkę http://allegro.pl/item712618072_pih_t_shirt_veni_vidi_vici_xl_w_gratisie_cd_s.html tyle, ze ja bym bardziej chciał rozmiar L przy moim wzroście 170 cm ;)

A mnie zawsze ciagnelo do takich facetow ubranych w ten styl i ciagnie nadal:)choc maja opinie cpunow debili itd znam duzo osob z tego kregu i sa to wartosciowi i ciekawi ludzie owszem sa rowniez gnidy.Tak samo jak u tych sluchajacych metalu techna itd.nie wszyscy sa idealni.....

Gość hhijko
wsłuchaj się w tekst i to bardzo dokładnie. To jest POEZJA." to taka poezja spiewana:P ja lubie jak piosenka ma rytm, melodie, beat cokolwiek niew eim jak to sie nazywa a teraz hip hop robia na jedno kopyto slowa same w sobie fajne ale sala reszta do bani moim zdaniem

Gość Dariusz z Warszawy
No Eldo to rapowy poeta :)

Gość Ropeczka ...
Dno ... jak można poezję zamienić w dno, poprzez tandetne opakowanie ... :O

Gość baqs89
z tych ubran sie wyrasta. przestałem sie tak nosic ponad rok temu. związane to było w sumie z tym ze zmieniło sie moje zycie. Zaczołem studia w trybie dziennym 2 miesiące pozniej doszła do tego praca. zaczeło mnie drażnic ze ludzie oceniają mnie po wyglądzie. Na uczelni wykładowcy traktowali mnie z góry. w pracy menager przedstawił moją kandydature do awansu prezesowi. prezes chciał obgadac zakresy nowych obowiązków. zadzwonili i musiałem sie pojawic w dzien wolny od roboty w biurze za 30 minut Pojechałem tak jak stałem (na luzno). wszedłem do gabinetu (widział mnie po raz pierwszy kolo)." to pan ma dostac ten awans? Cud ze wogole tu pan pracuje a nie siedzi na zmywaku w londynie. i pan sie rwie do awansu? po co zeby było na wiecej piw do wypicia na klatce nie umie pan krasc jak koledzy?" koles mnie rozwalił ale ok. "zadzwonił pan po mnie zeby mi pokazac ze kieruje sie pan stereotypami mijającym sie z prawdą czy dlatego ze stwierdził pan ze zasługuje na awans? dostałem ten awans. ale stwierdziłem ze "luzactwo" sporo utrudnia. i co ludzie juz mnie nie omijają szerokim łukiem na ulicy

Gość Dariusz z Warszawy
Ten szef to jakiś społeczniak, dostawała pasem w domu pewnie ;)

Gość Dariusz z Warszawy
Dostawał*

Gość Skate boy
A jaki to problem do pracy założyć strój odpowiadający firmie a wrócić do domu i znów wskoczyć w szerokie spodnie i długie koszulki? Bo ja nie widzę problemu. Druga kwestia co to znaczy, że "ma się podobać kobiecie"? To ja mam się ubierać tak aby kobiety mnie zauważyły? Ależ mnie właśnie zauważają bo mam własny styl i wiem czego chcę.

Gość olga :)
Ja również lubię ten styl u faceta... Myślałam, że kiedyś z tego wyrosnę ale nie dało rady Nie lubię jedynie bardzo krzykliwych napisów, zza których twarz gdzieś umyka :) no i oczywiście luz w kroku No tak ,,za szerokimi spodniami niespodzianka się kryje". Choć sama już od dłuższego czasu ubieram się elegancko to szpileczki uwielbiam tak samo jak koszulkę Piha, w której śpię.

Gość HAHAHAHAHHAHA
Spaczone gusta...

Gość ja uwielbiam takie ciuchy
i facetów w nich, bo maja totalny luz ,co do pezeta on jest ogólnie zajebisty i jako facet i jako twóraca ,eldoka totalny szacun za texty,wole takich facetów niz sztywniaków w gajerach ,na lato planuje zrobić koszulke z pokrewnej branzy z cwalkerem

Gość szczyny i gimnazjalistki
to dobre dla nich.