Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okresowy pacjent

zmienność kobiety

Polecane posty

Gość okresowy pacjent

drogie Panie, proszę o wyjasnienie mi jak to jest z ta wasza zmiennoscia. Dzis cos dla was jest czarne, nastepnego dnia białe. jakies wyjasnienie takiego zachowania?

Gość burza hormonalna
:)

"drogie Panie, proszę o wyjasnienie mi jak to jest z ta wasza zmiennoscia. Dzis cos dla was jest czarne, nastepnego dnia białe. jakies wyjasnienie takiego zachowania?" Panie to hormony

Gość okresowy pacjent
hormony?> nie potrafie tego pojąc. Nie zwalajcie wszystkiego na hormony. Jak mozna zasłaniac sie hormonami, usprawiedliwiajac przy tym swoja konsekwentnosc:)???

Gość okresowy pacjent
miało byc niekonsekwentnosc ofkorse

"hormony?> nie potrafie tego pojąc. Nie zwalajcie wszystkiego na hormony. Jak mozna zasłaniac sie hormonami, usprawiedliwiajac przy tym swoja konsekwentnosc" Zrób sobie cykl z teścia to zobaczysz jak twoje zachowanie się zmieni

Gość jest_sposób i na to
Tak to hormony kierują naszymi paniami. Ale mozna sobie z tym szybko poradzic. Ja mam taki sposób: Jak mi laska truje i nie wiadomo o co jej chodzi i juz mnie wkurzy to biore ją za włosy przypycham do sciany, sciagam spodnie i rźne ile fabryka dała. Efekt? Jak reka odjął. Spokój.

Gość okresowy pacjent
bezedury, co ty mozesz wiedziec o hormonach? chyba Twoje opinie niczego tu nie wniosą

"bezedury, co ty mozesz wiedziec o hormonach? chyba Twoje opinie niczego tu nie wniosą" Za to widzę, że ty w temacie jesteś alfą i omegą :D

Gość okresowy pacjent
nie jestem, dlatego pytam, to chyba proste, nawet dla ciebie bzdury,nie?

Gość okresowy pacjent
tego nie wiem. czy jest kobieta? sposob wypowiedzi tego " kogoś" swiadczy o tym, ze "z meskimi hormonami" bzdury ma sporo wspolnego. A po drugie, wkurwia mnie i pewnie nie tylko mnie, jak o cos pytam, a komus sie nudzi i wypisuje jakies brednie. Tyle w temacie.

"ale w koncu jest kobieta i na pewno wie lepiej od ciebie..." Nie jestem kobietą :D "nie jestem, dlatego pytam, to chyba proste, nawet dla ciebie bzdury,nie?" To ci odpowiadam zgodnie ze swoją wiedzą. Nie trzeba być alfą i omegą żeby wiedzieć, że hormony to związki chemiczne cholernie zmieniające zachowanie. Tu nie żartowałem z tym testosteronem - możesz nie znać nikogo, kto ćwiczy na siłowni i robi sobie takie cykle, ja akurat znam. Po drugie moja teściowa miała straszne odchyły i dostawała hormony od endokrynologa. Więc co nieco wiem jak w praktyce burze hormonów zmieniają zachowanie.

"a komus sie nudzi i wypisuje jakies brednie" W którym miejscu ja brednie wypisuje ??