Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gjhvhj

Moja przyjaciółka i jej książe z bajki

Polecane posty

Gość gjhvhj

Kocham ją jak siostre, znamy się od małego. Nie pierwszy raz ma chłopaka i w pełni rozumiem jak to jest, nie chodzi o to że pałam zazdrością że udało jej się kogoś znaleźć, lecz denerwuje mnie jej nastawienie. Cieszę się jej szczęściem, ale kiedy ona, ja i dwie nasze wpolne kolezanki spotykamy się razem ona kieruje do nas komenatrze (podkresle ze wsyztskie jestesmy singielkami procz niej) w styli ''mowie wam znajdzcie sobie chlopaka'', rzecz w tym, ze niedanwo to my spotykalysmy sie z mezczyznami podczas gdy ona miala okres totalnej samotnosci. Zachowuje się tak jakby nie pamietała jak to było 4 tygodnie temu, kiedy jej ksiaże z bajki się jeszcze nie pojawił. Strasznie się ''nosi'' z tym ze go ma. Wychwala go i jego zalety. Wcześniej kiedy się z kimś spotykała, nie było mowy o tym żeby była zapatrzona w kolesia do tego stopnia bez krzty obiektywizmu. Staż mają przecież niewielki, a on jest traktowany nicyzm cżłonek rodziny. To serio denerwujące. Jej matka równiez sie za nim wsciekła. Ostatnio miedyz mna a nim wyniknał mały spor. Chłopak mnei obarził co naturalnie mnie rozwsieczyło. Kiedy przyszłam do niej i on tam rowniez byl, sama rozpoczela ten temat, wiec wygarnelam mu wszystko (podobno zbyt chamskim tonem), obok stała jej matka i jak sie pozniej dowiedzialam, obie mega sie na mnei wkruzyly ze zwracam mu uwage w ten sposob. nigdy nie zyczylam nikomu zle, ale pojawilby soie skromny usmiech na mojej twarzy gdyby ten ksiaze z bajki odwalił jakąs typowo męska wyj**kę.

co tu dużo czekać.. powiedz koleżance.. że tak sie na niego wkurzasz... bo sie z nim przespałaś...a on prosił żeby nikomu nie mówić.. :)

Gość safas
ahha a t matka jej to chyab sie boi, ze corenka zostanie stara panna...

Gość fdvgfb
No dokladnie. Moja przyjaciolka przez dlugi okres czasu nikogo nie miała, podczas gdy jej kuzynostwo bylo w stalych zwiazkach. Wszyscy sie tam raduja i weselą na widok tego chlopaka. Tylko czekam az pokaze rogi.

nie życz jej źle, bo to się obróci przeciwko tobie może właśnie trafiła na "księcia z bajki" i to jest jej ideał daj jej się nim nacieszyć

Gość sebnemferah
Te złe życzenie, przychodzi automatycznie. Nie ma się co dziwić zresztą jeśli ona kieruje do mnei pytania w styly '' dlaczego nie masz chłopaka?''. Jakby nie pamietając dlaczego 4 tygodnie temu była sama.