Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość straszności

Jemu opada juz na koncowce....

Polecane posty

Gość straszności

Witajcie mam problem. Moj chlopak ma dopiero 22 lata a od jakiegos czasu nie moze mnie zaspokoic... Ma wielka chcice, ejst nagrzany i wszystko oczywiscie idzie ok, ale pod koniec sexu zaczyna mu...flaczec i to tak ze ja nie odczuwam zadnej przyjemnosci na samym koncu bo...go nie czuje... nie wiem dlaczego tak sie dzieje, bo przeciez caly czas jest ok i na koncowce flak.. Mowi ze to ze zmeczenia bo zazwyczaj chce sie kochac juz po wejsciu do lozka czyli kolo 22.. No ale ludzie 22 latek? czy to jest impotencja? czy moze to wynik tego ze zawsze ma juz takie momenty ze musi sie zatrzymac na chwile bo jest blisko? Wiecie ja troche dluzej lubie sie zabawic i on tak co jakis czas musi sie zatrzymac na sekundke albo zwolnic.. Poradzcie cos!!!

Gość no i co flaczeje
i co dalej?? nie dochodzi?? a raczej oboje nie dochodzicie?

Gość aaasssdddd
Gość nie może się skupić, myśli o czymś innym. Na początku jest ok bo trzyma hooja w cipce ale później coś mu przestaje odpowiadać, może myśli o czymś/kimś innym i nie może się skupić na Tobie.

Gość straszności
Dochodzi, ale na flaku, oczywiscie ja nie.... i jeszcze stara sie go postawic iecie calujac lapczywiej itd ale nic... I na pewno nie mysli o innej i tez na pewno nie jest mu zle bo co jak co ale jestem dosyc ruchliwa dziewczyna..

Gość straszności
Moze to wlasnie dlatego ze tak podchodzi juz prawie do orgazmu po czym przestaje na chwile albo rusza sie bardzo powoli, a ja w tym czasie4 czuje jak pulsuje w srodku, moze to przez przerywanie takie? Wczoraj kochalismy sie po 2och dniach przerwy, bo stwierdzilam ze moze o mu pozwoli troche odpoczac i nabrac sil... ale tak samo, na poczatku sztywny dragal a pozniej pod koncowke flak taki ze boje sie ze wypadnie i nawet tego nie poczuje...

Gość jak potrzebujesz dluzej niz
on to "zainwestujecie w gre wstepna". Jak ci zaserwuje 1-2 orgazmy palcowka to potem bedzie latwiej dojsc .

Gość aaasssdddd
A może gość ma orgaz ale powstrzymuje się od wytrysku żeby mógł dłużej żebyś go nie zjebała że za krótko

Gość straszności
Nieee orgazm ma na koncu ale widze ze sie powsterzymuje zeby moc dluzej bo musi czasami przestac... a jesli chodzi o gre wstepna to zawsze jest, i nie ma z tym problemu, az czasem ja mu mowie ze za dluga dla mnie.. Boje sie ze to wlasnie przez to przerywanie, co sadzicie??

Gość no to niech nie przerywa
jezu ale masz problem. Moj facet tez musi przerwywac (swoja droga kręci mnie to pulsowanie penisa w cipce kiedy przerwywa) ale nigdy nie flaczeje..wiec nie wiem.

Gość strasznosci
no wlasnie niewiem czy to przez to czy nie... tez lubie to pulsowanie.. I tez wlasnie nie wiem czemu tak sie dzieje. Bo to nie od razu po wlozeniu czy cios tylko juz na samej koncowce, a wiecie ze koncowka jest tez wazna ..

Gość strasznosci
no towidze ze nikt nie wie co z tym zrobic:(

Gość lachudra
na moje oko to on kończy sobie wcześniej, potem mu flaczeje, normalka, i wali ścieme, żeby się nie przyznać.

Gość strasznosci
no bez przesady, chyba widze jak wyciagnie go wczesniej ze nic nie ma...

Gość aaasssdddd
Gość się spina, ma orgazm a nie ma wytrysku bo się powstrzymuje. Uprzedzam wszystkich wszechwiedzących - facet może powstrzymać wytrysk.

Gość strasznosci
ale co to znaczy ze 5 min pozniej ma jeszcze jeden duzo silniejszy?? z tego co wiem to chyba kobiety moga miec po kilka orgazmow a nie faceci..

Gość Twój chłop po prostu
nie panuje nad wytryskiem i popuszcza, oczywiście nie wszystko ale po trochu w tych przerwach, potem jest już do doopy

Gość strasznosci
jak to nie panuje? myslicie ze za bardzo sie zbliza do granicy? no zdarza sie ze mu w pewnym momencie zaczyna mega pulsowac i nie moze sie ruszac ale zaraz przechodzi i znow zabawa. Moze to byc wynik tego?

Gość jijijijiji
:((((((

Gość leczoman
Normalnie penis nie pulsuje...tylko sobie sterczy! Pulsuje tylko podczas wytrysku. Może to ci coś wyjaśni.

Gość strasznosci
a przed jak dochodzisz do tej cienkiej granicy to nie pulsuje?????