Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nppfhghg

Nakryłam swoją matke z ojcem na tym!!Czuje sie z tym dziwnie...okropne to było!!

Polecane posty

Gość Nppfhghg

CZYTAM I CZYTAM ponizej watek o tych rodzicach co nie uprawiaja seksu i musialam sie z wami tym podzielic tutaj w osobnym watku..:( Otóż moja matka ma 60 lat a ojciec 65 i w życiu ..powtarzam w zyciu bym nie przypuszczala ze oni to robią:( nigdy z siostra nam sie nie zdrazylo jak mieszkalysmy razem jeszcze wszyscy w domu z rodzicami uslyszec czegos albo zobaczyc co swiadczyloby o seksie rodziców.. Tym razem masakra..przyjechalam na pare dni bo mam urlop i w nocy spalam w pokoju obok rodziców pokoju.. i nagle o 2 w nocy obudzily mnie jęki matki..ale to bylo straszne..nie wiedzialam co mam robic ..jak sie zachowywac taki poczulam wstyd słyszać to..mama sapała niesamowicie a ojciec mówil :"daj mi daj "a ona :nie już koniec.." Matko ja do dzis nie umiem spojrzec im w oczy ..mam nadzieje ze nie domyslają sie tego ze słyszalam coś w nocy :(:( okropne uczucie..

Gość Nppfhghg
Ladaco łatwo sie smiac Tobie bo nigdy nie przylapales rodziców na tym czy komus sie zdarzylo cos takiego w życiu ? to dla mnie oblesne ze oni w tym wieku to robią ..tymbardziej ,że mama jest taka otyła :(:(matko nie wyobrażam sobie tego :(

Gość no i co w zwiazku z tym
okropne, bo starzy sie kochaja? smieszna jestes.

Gość ty se nie musisz wyobrazac
ludzie w tym wieku tez maja swoje potrzeby, to nie jest twoje lozko i nie twoja sprawa, zajmij sie swoja cipa a nie matki!!!

Gość też będziesz otyła
chyba już czas sie dowiedzieć, że nie przyniósł cie bocian ani w kapuście cię nie znaleźli, no chyba, że cie adoptowali :)

Gość Nppfhghg
śmieszna jestem ?może ale co innego gdyby mieli ponad 40 lat albo nawet 50 ale oni kochana mają po 60siątce:(:( nie widzialaś mej matki to nie wiesz..jakbys ja zobaczyla to bys sama sobie nie umiala wyobrazić ze ona to robi :(

Gość kaszanka z wątróbką
ha ha ha ha ah ha :-D :"daj mi daj "a ona :nie już koniec.." hahahahahahahahahah hahahahahahahahaha :-D

Gość tez mi sie kiedys to zdarzylo
i sie zle czulam, alemi przeszlo :) Swoja droga to chyba dobrze, ze sie kochaja. A Ty myslisz, ze przestaniesz uprawiac seks w tym wieku?

Gość Nppfhghg
Nic nie rozumiecie.. moi rodzice mieszkają na wsi zabitej dechami :( ja w mieście ale przyjezdzam czesto do nich na wakacje..nie ma jak wiejskie powietrze.. nigdy w zyciu nie słyszalam by sie kochali przez cala ich mlodosc ani z siostra nie przylapalysmy ich na tym ani nic..tymbardziej dziwne nie? ze w tym wieku mogą to robic>? gdybyscie wy przylapali swych rodziców na seksie to moze zrozumielibyscie mnie ale tak to szkoda gadać

Gość jesli oni maja na siebie
jesli oni maja na siebie jeszcze ochote, to w porzadku. Nikt nikogo do niczego nie zmusza, a Tobie nic do tego

Gość zapomnisz o tym
:)

Gość sintiaaa
Nie wierze. Prowokacja.

Gość idz do psychiatry
i powiedz ze przezylas szok, bo starzy sie kochali :o i poddaj sie leczeniu :) moze jeszcze z tego wyjdziesz jak bedziesz miala szczescie...

Gość Nppfhghg
najgorsze jest to że podejrzałam ich przez uchylone drzwi i widziałam jak tata goni mame po sypialni :-O a mama miała zadartą koszule nocną i widać było jej pupe a tata miał narząd na wierzchu do tego krzyczał --"chodź to ci zasadze " nie mogę sie otrząsnąć :-O

Gość Nppfhghg
i zaczelo sie podszywaczu zalosny jestes

Gość Madzia009
I co w tym dziwnego?? Są jeszcze młodzi to chcą użyć i ulżyć przy okazji=} =

Gość masz bliżej niż dalej
"ale co innego gdyby mieli ponad 40 lat albo nawet 50 ale oni kochana mają po 60siątce" Proponuję donieść o tym czym predzej na policję, niech ich ukarzą. A swoją drogą ile ty masz lat skoro twoi rodzice maja 65 lat??? :-)

to tylko pogratulować rodzicom kondycji :D mam nadzieję, że i mnie mąż będzie w tym wieku mówił "daj mi daj!" :D :D ciesz się, że rodzice sie kochają i w dalszym ciągu pociągają sie wzajemnie.

Gość Nppfhghg
ja już nie uprawiam sexu od 2006 roku a moi rodzice tak, nadal pomimo że są po 60 -tce czy to nie jest dziwne ?

Gość Przedżenka
Rozumiem, że czujesz zażenowanie. Ale bez przesady. Oni też mają prawo do miłości. Mieszkam z rodzicami i mamy pokoje "ściane w ścianę". Kilka razy zdarzyły się "podejrzane" dźwięki. Ostatnio nawet widziałam "scenkę", bo mają przeszklone drzwi do sypialni. Chciałam z impetem wpaść i o coś zapytać ale na szczęście w porę się zorientowałam i cofnełam :) Z jednej strony to owszem krępujące, ale z drugiej cieszę się, że nadal im się układa w związku mimo, że już są ponad 20 lat po ślubie :)

Gość Nppfhghg
Ja mam 29 lat a co?

Gość Nppfhghg
Podszywaczu ja uprawiam seks wiec podszyw zły masz..

Gość Przedżenka
zgadzam się z przykładna żona. Też chciałabym żeby mój przyszły mąż pożądał mnie bez względu na wiek, a nawet wygląd :)

Gość masz bliżej niż dalej
"Nppfhghg Ja mam 29 lat a co? " a to że jeżeli masz tyle lat to niemożliwe, żebyś nie wiedział, sam mając 30 na karku, ze seks w każdym wieku jest normalny :-P dziecko, idź się pakuj, bo się rok szkolny zbliza...

Gość Nppfhghg
boje sie że będę miała nowego braciszka albo siostrzyczkę :-(

Nppfhghg ---->>> żałosne to co piszesz. To seks jest tylko dla młodzieniaszków???? Powinnaś się cieszyć, że rodzice się wciąż kochają i potrzebują swojej bliskości. Moi rodzice również uprawiają seks, ja o tym doskonale wiem i nie uważam tego za żenujące...

Gość Nppfhghg
ZALOSNE TO SIE ROBI ..DOSC MAM TYCH PODSZYWÓW WIEC SPADAM DZIEKI ZA DYSKUSJE ALE LECE,..MOZE WRÓĆE POZNIEJ .. AHA JESTEM KOBIETA.. A NIE FACETEM ..ALE JAK KTOS NIE UMIE CZYTAC TO OKEY!