Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pati1305

szpital-klinika zabrze traugutta!!!!

Polecane posty

Witam, za jakiś czas czeka mnie poród, powoli zaczynam szukać dobrego, odpowiedniego szpitala, najlepiej blisko mojego miejsca zamieszkania. Możecie mi powiedziec coś na temat kliniki w zabrzu na traugutta!!?? słyszałam, że po remoncie wiele się tam zmieniło na "lepsze" spzital na janika przeniósł się własnie na traugutta i podobno panują tam fajne warunki. Kobiety ktore tam rodziły proszę wypowiedzcie się na temat tej kliniki!!!! I czy możecie mnie uświadomić czy trzeba tam zabierać wszystkie ubranka i kosmetyki dla maleństwa czy oni wszyscy zapewniają???

Gość Rasp-berry
Rodziłam tydzień temu w szpitalu na Traugutta w Zabrzu i nie mam nic złego do zarzucenia nikomu z personelu szpitala. Wszyscy mili, robotni, uczynni, od salowej po zastępce ordynatora :) Położne skaczą przy pacjentkach jak przy jajkach, pomagają się pozbierać po cesarce. Dzieciaczki w szpitalu ubierają w swoje ubranka, zawsze czyściutkie, pachnące i kolorystycznie dobrane :) A mojej córuni po kąpieli przemiłe panie czesały malutkiego irokezika :) i jak na nią spojrzałam to się rozpłynęłam bo wygląda w nim cudnie :) Gorąco polecam szpital na Traugutta z czystym sumieniem!!! Serdecznie pozdrawiam: Rasp-berry

Gość zabrzanka
Nie polecam. Okropna porodówka, okropne położne. Brak szacunku do rodzącej bez bliskiej osoby. Brak kontaktu z dzieckiem po porodzie. Jedna wielka rutyna, brak indywidualnego podejścia do rodzącej. Brak jakiejkolwiek informacji co do działań medycznych i zgody na nie.