Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LatteVanilla

Chyba się zakochałam POMOCY !!!!

Polecane posty

Chyba się zakochała. Mam za sobą nieudany związek. Spotkałam faceta idealnego (prawie:P ) przystojny, odpowiedzialny, życowy, rozsądny, opiekunczy i romantyczny... Miedzy nami bardzo iskrzy on chce byc ze mną, mówi do mnie kochanie itp a ja się boję tego związku, sama nie wiem czemu tak do konca, to dla mnie cos nowego a takiego faceta w zyciu nie spotkałam ani nie wiedzialam ze tacy istnieją :( HELP!!!!!!

Gość co help
mamy ci karetkę przysłać . Idiotka .

Gość sprawdź czy nie jest żonaty

Gość niczym się nie martw
po prostu oddaj się uczuciu. Zazdroszczę Ci bardzo, mnie właśnie zostawił chłopak o którym myślalam, ze to ten jedyny. Coż zycie...

Gość dopadla Cie
strzla Amora :)

Kurcze na 100 % dzieci nie ma, ale zauwazyłam jak bawił dziecko swojego kolegi w zyciu nie widzialam faceta ktory tak bardzolubi dzieci :) Jak o mnie mowi to az mi głupio wczoraj pwiedzial ze Anioł mnie zesłał na ziemie do niego :)

Gość niczym się nie martw
i Ty się jeszcze zastanawiasz :)

Gość Że niby w czym
Ci mamy pomóc?

Chodzilo o to ze na 100 % zonytez nie ma bo znam go dobrze :) Tez myslalam ze moj eks to ten jedyny a tu nagle spotakalam JEGO

Gość skoro jest wolny
nie żonaty, nie dzieciaty i sie zakochałaś, to tylko pogratulować :) dużo szczęścia życzę :)

Gość paulinka1919111
Rowniez Ci zazdroszcze :) tez bym tak chciala... Wydaje mi sie ze boisz sie uczucia, bo moze masz przykre doswiadczenie z bylym partnerem.... Takiego facta tylko ze swieca szukac wiec masz szczescie... Pamietaj ze czasem pozory mylą, nie chce straszyc, ale badz ostrozna :) pozdrawiam :) pa