Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hotelowoo

Toruń miasto dla zakochanych

Polecane posty

Gość Hotelowoo

Jeśli marzycie o weekendzie z ukochaną osobą w romantycznym mieście to zapraszamy do odwiedzenia Torunia:). Tym bardziej, że powstał przemiły hotelik Etap, blisko starego miasta, gdzie mozna spędzić miło czas ;)

Gość kaffcia
Ja wybieram się do torunia na początku września, co prawda nie na weekend, bo w weekendy pracuje , ale pewnie skorzystamy z Etapu...bo zależy nam na tanim, miłym hoteliku blisko centrum :)

Gość blow far
w Toruniu są czasami super imprezy , kiedyś były w "Ptaszarni"

Tak, Etap - świetne wyposażenie i standard, a ceny naprawde konkurencyjne. I koniecznie przejdźcie się wieczorem przez most, by zobaczyć z drugiej strony nasz przepięknie oświetlony bulwar :)

Gość dżinserka
byłam widziałam, oba miejsca hihi Etap dlatego ze mi koleżanka poleciła nowy tani hotel a starowke no bo jakby mozna bylo jej nie widzieć wieczorkiem. Bardzo smaczne te Wasze pierniczki;)

Gość akerman
i jak w tym hotelu Etap ?? jakie ceny i czy wszystko co potrzebne jest ? bo też się będę wybierać do Torunia i zastanawiam się nad miejscówką :)

Gość akerman
no to w sumie jak 100 zł za dobę ze wszystkim co potrzebne to niedrogo, tym bardziej, że w samym centrum :)

Gość Ewelinda9876
A gdzie w Toruniu potrzebują do pracy??? Bo szukam i szukam i znaleźć nie mogę...

Gość marios
no to spójrz na najpopularniejszych serwisach pracowych pracuj, gazetapraca, jobs, gratka itp, mam nadzieje że znajdziesz. ja ostatnio byłem na zwiedzaniu i też spałem w etapie, jest tani, także spełnia moje wszystkie kryteria co do noclegu:D miasto ma swój urok, szczególnie wieczorkiem, ładna starówka, dobre pierniki, muzea, planetarium i obserwatorium.

Gość gość
Jest co robić w Toruniu, nie ma dnia żeby jakiś koncert nie był grany, a w weekend roi się od różnych festiwali. Ostatnio czytałam na temat Festiwalu Pasji na facebooku – www.facebook.com/FestiwalPasji . Żadnych gwiazd i celebrytów tam w planach nie ma, ale za to różni ludzie o konkretnych pasjach – naukowcy, artyści czy sportowcy. Mnie akurat najbardziej z uwagi na pracę zawodową interesuje kategoria – nauka, jestem ciekawa pokazów jakie mają w programie festiwalu, także może się wybiorę.