Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudzinka ze mnie............

jetsem strasznie chuda i mam przez to kompleksy

Polecane posty

Gość chudzinka ze mnie............

mam 172cm/57kg...kiedys wygladalam "okraglo" czulam sie dobrze przez pewien incydent z facetem strasznie spadla mi waga, doszly do tego problemy z praca i nie moge jesc..leki na uspokojenie dzialaly ale ze prowadze a uto nie moge juz ich brac....bardzo chcialabym sie uspokoic i przytyc nie wiem jak ...moja samoocena spadla przez to bardzomoze tutaj ktos mi odp:(

Gość taka sobie 36
Jestem twojego wzrostu i waże 59 kg. ale wcale ni uważam że jestem chuda raczej szczupła, ile masz lat??

Gość
nawet mnie nie zalamujcie :( :O

Gość chudzinka ze mnie.............
25 lat mam,a le ja wiem ze jestem chud kazdy mi to mowi, widze sama tez, mam ciezkie kosci....nwiem ze to przez stres spowodowany odrzuceniem ale nie umiemteraz przytyc....a bardzo bym chciala bo zle sie czuje

ja mam 170 wzrostu i ważę 51kg. Kiedyś ważyłam 54 i też mi była mało, a po ciązy schudłam i tteraz marzę żeby tamta waga mi wróciła, nic więcej nie chcę

Gość sa gorsze rzeczy na swiecie
ja tez jestem chuda 163 cm i 46 kg mialam przez to kompleksy ale juz nie mam fajnie miec filigranowa figure to juz lepsze niz miec nadwage

Gość dedede
idź do dietetyka i do psychologa. Ludzie na Cafe Ci nie pomogą

Gość do psychologaaaaaaaa
daj spokoj szkoda czasu sa beznadziejni

Gość taka sobie 36
jak mialam 50 kg. tez sie z tym źle czułam ale...urodziłam dwójke dzieci i troche mi sie przytyło teraz jest ok. u mnie jest to spowodowane też tm, że mam nadczynność tarczycy i przyspieszone wszystkie procesy metaboliczne więc mimo, że moge duuużo zjeść tez nie moge przytyć, być może u Ciebie jest to spowodowane zaburzeniami hormonalnymi.