Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emia26

Powiedzcie, że będzie dobrze... że jakoś to będzie..

Polecane posty

Gość martynka25
Ja Ci powiem ze jak ja bralam to mowiono ze juz po 6 dniu mozna wsolzyc na maksa

Gość emia26
Dzieki za wszystkie dobre słowa :) ja w poniedziałek koncze opakowanie ale przetestuje sie jeszcze dziś lub jutro. Nie pasują mi pod względem wpływu na cere - liczyłam na poprawe tymczasem podczas odstawienia mam wysyp gigantycznych krost :o jak będzie negatywny test pójde je zmienić, obyście mialy racje z tym, że tabletki wywołują u mnie takie skutki uboczne.

Gość janina fasola
Ja brałam Harmonet i tak miałam. Nie mam negatywnego stosunku do kobiet starających się o dziecko. Mam negatywny stosunek do infantylizmu.

Gość hhhhhhhhhh
emia, ja po tabletkach czulam sie fatalnie, wlasnie jak opisujesz, nie martw sie to nie ciaza

ja brałam logest i on jakos mi nie pasował, potem mercilon i było ok. ale na początek i logest się sprawdzał, dopiero po pół roku zaczełam sie bardzo źle czuc do dziewczyny ktora pyta od kiedy można sypiac ze sobą: tabletke bierzesz pierwszego dnia miesiączki, po skonczonym okresie jak najbardziej mozesz kochac się z facetem, działają każdego dnia.

Gość oodpowiedzcie proszę
Dzięki za odpowiedź a możecie poradzić jakie tabletki są dobre i w jakiej cenie? czy to ginekolog o tym decyduje?

Gość martynka25
A jest tu tu ktos z wawy????

Gość tabsy przepisuje ginekolog
każdej z nas pasują innne. To co pasuje mi tobie moze wogole nie odpowiadac..

płaczencie, wcale wam nie wierze :) nie pisuje bo ostatnio nie za czesto jestem dostepna komputerowo. Wczasy i inne przypadłości ) a przywleczona ma focha i nie gada nawet ze mną ;) co do wawy to ja jestem z wawy :)

Gość martynka25
MADONNA z wawy:))) fajno:) jak masz kidys chec mozemy sie spotkac na kawe:))) byloby milo

Gość martynka25
Ja z pragi poludnie:) Na moscie hmmmmm,bardzo chetnie:) jak bys miala ochote to zapraszam na kawe do siebie

Gość emia26
Nie wiem czy będzie wogóle to kogoś interesowało ale test wyszedł negatywnie. UFFFFFFFFFFFFFFFFF!! Niemniej jednak mam MEGA mdłości trwają już cały dzień, chodze głodna bo ciągle mi niedobrze... przysypiam popołudniami... :( nie wiem mam nadzieję, że to nie tak wczesna ciąża że test jeszcze nie wykrył. Poczekam tydzień.