Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

oddam dziecięce ubranka

Polecane posty

Gość
mój maluszek skończył 4 miesiące i perwsza partia ciuszków jest mi zbędna - co mogę z nimi zrobić- żal wyrzucać

jak najbardziej oddac potrzebującym:) popytaj po koleżankach, po rodzinie może gdzieś jest jakaś kobitka w ciąży- to jej się przydadzą ubranka niedługo.

Gość
No właśnie w okolicy i wśród znajomych brak młodych zaprzyjaźnionych mam - a takim mniej znanym co są zamożni nie zaproponuję, bo sie zwyczajnie wstydzę i boję ich reakcji. Dlatego zastanawiam się co innego mogę zrobić, może tu znajdzie się ktoś kto zna jakąś potrzebujacą rodzinę

Gość 35 t.c. ...
Ja potrzebującą bardzo nie jestem ale ubranka zawsze się przydadzą. Ale jeśli wolałabyś oddać je komuś naprawdę potrzebującemu poszukaj placówki Caritas albo Miejskiej Opieki Społ. w swoim mieście. Tam wezmą z pocałowaniem ręki. Ewentualnie jeśli chcesz zarobić wystaw na allegro.

Na pewno możesz oddać do Caritasu, PCK lub do domu dziecka, przydadzą się bez wątpienia.

Gość
Jestem z górskiej miejscowości uzdrowiskowej w dolnośląskiem - domów takich jak wspominacie brak. Ale podpowiedziałyście mi pewnie znajdę jakis przykładowy adres w internecie i wyślę.

moja mama zawsze oddaje ciuchy do domu samotnej matki w Laskach kolo Warszawy ale skoro jestes z gor to moze gdzies blizej cos znajdziesz

Gość
nie ma znaczenia gdzie wyślę - opłata pocztowa ta sama :D

Gość wtey4yhae
napisz pod email mikołajek08@op.pl Jest to osoba bardzo potrzebująca w trudnej sytuacji materialnej i rodzinnej i napewno z wielką radością przyjmie ubranka

potwierdzam wypowiedz o mikołajku ja też jej postanowiłam pomóc, naprawde żal dziewczyny i powiem jest w bardzo złej sytuacji więc napisz do niej proszę :)))))

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Kachna a może sie do mnie odezwać? czaaarna@gmail.com