Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdechnięta

jedna za wszystkie!?

Polecane posty

Gość Zdechnięta

Noż kużwa!czytam sobie ,tu czytam różności i oczy przecieram: wszystkie babki 40+ wyglądają młodziej,nie mają zmarch,obwisów,kłopotów z depilacją,cellulitem,każda dba o siebie i ma w dodatku super geny,no i samopoczucie gwiazdy!!To co? tylko ja się starzeję??!!nie jestem grubasem ,żeby nie było..ale gdzie mi do 30latki...wynika z tego ,że cierpię za miliony...starzeję się chyba jedyna na forum..ech!

Gość Zdechnieta
ale ja wyglądam dobrze! niby atrakcyjnie...ale nie wierze w to tak do konca! dziwię się tylko tej super samoocenie innych kobiet.Ja dokładnie widzę zwłaszcza soute,swoje niedoskonałosci,więc nie bede pieprzyc jaka to ze mnie laska lepsza od młodszych! i zastanawiam się czy tylko ja mam takiego pecha ,ze nie wyglądam o 10 lat młodziej ...bo z postów wynika ,że TAK!

Gość wiadomo ze
kafeteryjne kwoki to najbardziej falszywa i zlosliwa grupa osobnikow plci zenskiej we wszechswiecie:)

Gość zdechnięta
i padłam jak poczytałam ile kasy ,czasu i energii babki wkładają w zabiegi odmładzające! ludzie! a na ile to starczy? 5 lat? i co dalej? i po kiego?no chyba ,że bezmężne...bo przecież mąż wie jak wyglądasz i te poprawki w sumie są na nic.Jak mu się podobasz i kocha Cię to po co? a jak nie to od samego wyprasowania nie zakocha się na nowo...zadbanie,figura o.k ale wydawać tyle na wygląd to chore! wolę za tą kasę bawić się z mężem.