Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnawaaaa

zerwanie z facetem

Polecane posty

Gość smutnawaaaa

jestem z facetem 4lata..nie czuje sie w tym zwiazku szczesliwa ale boje sie z nim zerwac bo nie wiem jak on na to zearaguje...moze macie rady w jaki sposob najdelikantie z nim zerwac?

esemesem :D jak nie wiesz jak ... twoi rówieśnicy pewnie tez tak robią :P

Gość smutnawaaaa
hmmm ja mam 21lat. i moi rowiesnicy przez smsa nie zrywaja.. prosze o powazne wypowiedzi

skoro nie sms :) to może słownie ...:P a jak słownie to najlepszą metodą będzie rozmowa z nim :D

"nie czuje sie w tym zwiazku szczesliwa ale boje sie z nim zerwac bo nie wiem jak on na to zearaguje" A niby jak ma zareagować ?? Pobije cię, czy zabije za to ??

Mozna wysłac list - najlepiej za potwierdzeniem odbioru :D wtedy jest pewność. Swoją drogą mozesz tez umowic sie z innym i na oczach aktualnego obciskiwac sie z noweczką. Myśle ze obyłoby sie wtedy bez zbędnych słow. Decyzja nalezy do Ciebie.

Gość smutnawaaaa
napewno mnie nie pobije...ale tyle razem przeslismy on ciagle uwaza ze ja jestem ta jedyna dziewczyna na całe zycie...

Gość leoppold
jakiej jego reakcji sie spodziewasz?:o ze cie pobije? a moze ze zagrozi ze rzuci sie pod pociąg?:o a moze zwyczajnie powie ze spoko i tez już miał dosyć tego zwiazku:)

"ale tyle razem przeslismy on ciagle uwaza ze ja jestem ta jedyna dziewczyna na całe zycie..." Coś mi się wydaje, że tylko się o coś obraziłaś na niego i wcale nie chcesz z nim zerwać.

Gość smutnawaaaa
kiedys to w naszym zwiazku ja raz zerwałam... tydzien sie nie odzywał pozniej co jakis czas przyjedzał do mnie... nie chciałam wrocic do niego to mowił ze sobie cos zrobi... i wkoncu jego prozbom uległam...i boje sie ze tak bedzie jak kiedys

Myśle ,że jak kolwiek nie zerwiesz i tak dla niego może być boleśnie. Najlepiej powiedzieć szczerze... skoro twoi rówieśnicy nie bawią się w zrywanie przez smsy to pewnie również nie bawią się w 'nie szczerość' powiedz mu i już.