Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet without girl

Jezeli dziewczyny nie patrza na wyglad to dlaczego niektorym facetom...

Polecane posty

Gość postaraj się o kase
jak będziesz dużo zarabiac,to większośc dziewczyn jest twoja, wygląd wtedy schodzi na dalszy plan

Gość to i ja tu pobredze
a właśnie że wygląd nie jest ważny - ja jak poznałam przez net mojego faceta i przysłał mi swoje zdjęcie to muszę przyznać że mi się nie podobał ale podeszłam lajtowo do tego bo i tak myślałam że nasza znajomość będzie tylko koleżeńska.... ale po pewnym czasie okazało się że to jest super wartościowy człowiek i tak miesiąc po miesiącu zakochiwałam się w nim a nie w jego wyglądzie a teraz... to dla mnie najpiękniejszy facet na świecie :D podoba mi się każdy kawałek jego ciała mimo iż wczesniej miałam jego wyglądowi wiele do zarzucenia :)

Gość a ja zapytam o odwrotną
sytuację. jeśli facet na początku znajomości twierdzil, że to jest ta dziewczyna, a po jkaims czasie zaczyna mu się nie podobać cos w jej wyglądzie i przestaje jej bardzo pożądać, to czy ją jeszcze kocha? Czy zdradzi ją? Czy związek z kims, kto widzi wady w wyglądzie swojej dziewczyny, wady ktore mu autentycznie przeszkadzają może być szczęsliwy, jesli dziewczyna ma fajny charakter i go bardzo kocha?

Gość to i ja tu pobredze
jeśli facetowi na początku się podoba i wszystko gra a później się doszukuje nie wiadomo czego to znaczy że zauroczenie mu minęło, miłość się nie pojawiła i koniec znajomosci jest bliski

Gość PięknaiMłoda
Tak to jest jak paszczur startuje do ekstra lasek. Ale Wam się tego nie da przegadać :) Pewnie też byś dał kosza lasce, która jest wyglądem na Twoim poziomie. Piękne laski mają mieć takich paszczurów jak Ty i nie mogą patrzeć na wygląd, bo Ty chcesz mieć ładną laskę! Wielkie LOOOL!

Gość ja Ci odpowiemmmmmmmmmmm
sam sobie w sumie odpowiedziałeś. "Wiem, ze moj charakter jest ok bo mam wiele kolezanek i kolegow. Jestem lubiany i wszyscy mi mowia ze na pewno sobie kogos znajde. Sek w tym, ze ciagle dostaje kosza. Jesli charakter i moja osobowosc jest taka jak oni mowia a wiem ze nie klamia bo to nie sa tacy to dlaczego ciągle dostaje kosza ?" . Kobiety chcą facetów z jajami a tacy jak Ty to dla nich materiał na zwykłego kumpla ( lub koleżankę z penisem ). Czym Ty się wyróżniasz z pośród tłumu zwykłych facetów, tym, że jesteś miluśiński ? ojej, chyba na Ciebie polecę.

Gość do pieknej i mlodej
Przejdz sie ulica i zobacz ilu paszczurow chodzi z pieknymi panienkami, tu wcale nie chodzi o wyglad faceta. Chyba, ze wyglada naprawde tragicznie i jest totalnie nie zadbany ale to juz skrajnosc.

Gość kolejny oszolom ktory
slepo wierzy w bredzenie bab :D🖐️ chlopie jesli jestes brzydalem zapomnij o kobiecie juz lepiej pojsc na ksiedza a noz dostaniesz powolanie :classic_cool:

Gość a ja zapytam o odwrotną
powiedzcie mi jeszcze. a co bedzie, jesli facet zaczyna doszukiwać się w swojej dziewczynie tego, co mu przeszkadza (w wygladzie i poza nim) ale zacznie z nią mieszkać, bo nie ma lepszej, to mogą się dotrzeć, czy może to sie jeszcze odwrócic i może on być zauroczony swoją partnerka?

Gość PięknaiMłoda
"Przejdz sie ulica i zobacz ilu paszczurow chodzi z pieknymi panienkami, tu wcale nie chodzi o wyglad faceta. " Piszesz o czymś co było 5 lat temu. Dawno nie widziałam pięknej kobiety z brzydkim facetem. Rzadko również ostatnio widuję ładne dziewczyny z brzydalami. Świat idzie do przodu, mężczyźni nie są już zaniedbani i na prawdę jest z czego wybierać. Kiedyś był przemądrzały i zakochany w sobie przystojny facet albo zarośnięta małpa, czy chudy brudas. Teraz dużo facetów jest ponad przeciętną i na opinię przemądrzałego i zapatrzonego w siebie może sobie pozwolić coraz mniej facetów. Po prostu teraz jest łatwiej znaleźć fajnie wyglądającego faceta z fajnym charakterem, więc to, że kobiety lecą na charakter już dawno nie ma odbicia w rzeczywistości, to pozostałości po poprzednich pokoleniach.

Gość do a ja zapytam
Chcesz odbić faceta dziewczynie? Poszukaj sobie wolnego desperatko.

1) Każdy patrzy na wygląd 2) Nie masz wyglądu to charakter możesz sobie wsadzić wiesz gdzie :D "To co ma zrobić facet, który niestety przystojny nie jest i nigdy nie bedzie ?" W Castoramie jest przecena na sznury. "Mam 162 cm i ważę 87 kg ale myślę, że nie to jest problemem" Współczuję bo to jest problem. Żadna nie chce kurdupla. Było w przedszkolu zjadać wszystko z talerza to byś urósł. "Takie to wrecz mnie smiesza robiac z siebie ksiezniczki i nie chce takich." A żadna nie chce kogoś o wzroście krasnala ogrodowego z nadwagą.

Gość znawca znam temat
chłopie a kto ci powiedzial, ze wyglad dla kobiet sie nie liczy? to totalna bzdura.. rzekł bym, ze dla kobiet wyglad jest JESZCZE wrazeniszy niz dla facet wiec jesli nie ma wygladu to pozostaje ci walenie konia do konca zycia

Gość cezar1413
Witam ja mam podobna sytuacje tylko ze waze 65kg i mam 170cm wyskokosci. W przeciwienstwie do kolegi moja slaba strona jest gadane z dziewczyna... Z wygladem da sie popracowac. Jesli chodzi o zalety to umiem rozsmieszac np. klase na lekcjach czy cos podobnego.

Gość kamykwoceanie
hej cezar jestem dziewczyna i mam to samo, mysle ze jeśli dziewczyna będzie odważniejsza i będziesz sie jej podobał to da jakieś znaki,musisz na nie zareagować !mniejza o to w ajki sposób(bo skoro jej sie podobasz to musiałbys zrobic coś strasznego zeby jej sie odwidziało):). no może bez wkyrzającego kopania w krzesło xd usmiechaj sie ,zapytaj o cos.jesli nie widzisz u zadnej znaków to poprostu zacznij sie odzywać,ale nastawiaj sie do dziewczyn (bynajmniej na początku )wyłącznie jak kolega.jakies wieksze komplementy bynajmniej mnie odstraszają wtedy.podłazisz do jakichs dziewczyn z kolega który sie tak nie wstydzi i jest cool. a co do głównego tematu to nie słuchaj sie że nie masz szans,zakolegować sie zaprzyjaźnić i naprawde moze wyjsć z tego uczucie,ale faktycznie waga ,zacznij uprawiać jakiś sport,a nóż moze podczas wysiłku fizycznego kogoś poznasz :) pewnie niektórzy(ci najmadrzejsi )stwierdza że w mojej wypowiedzi nie ma ziarnka prawdy ale napisałam szczerze ,więc wszelkie bezpodstawne docinki pakuje do d. pa

Gość kamykwoceanie
aha cezar poczucie chumoru jest ok ale nie sadze żeby jakaś dziewczyna chciała sie zwiazać z kims kto stale robi z siebie głupa zeby sie podbudować :)

Gość blanka23
może nie spotkałeś odpowiedniej dziewczyny...czas leczy rany:):*

Gość Tomuś z Wejherowa
hej kolego nie przejmuj sie ze nikogo nie masz ja też jestem samotny choć mam 18 lat inni w moim wieku mają już dzieci a ja nawet dziewczyny nie mam i nie miałem po każda mi mówiła ze nie chce sobie ze mna reputacji psóc takze głowa do góry nie jesteś sam

Gość Faith H0pe Glory
Trzeba czekać

Gość a oczyywistość
chłopie, zdaj sobie sprawę że na wygląd i fasadę faceta, lecą tylko młodociane dziewczyny, nawet jak taki piękniś nic sobą nie reprezentuje, dla małolaty liczy się w zasadzie tylko wygląd trafiający w gust (jej gust i koleżanek)............takie dziewczyny są jeszcze bardzo młodociane i nie sa w stanie zobaczyć człowieka tylko jego fasadę i czarowanie (podrywanie...może trafic w gust) te dziewczyny odrobinę starsze, często dalej mają w głowie nastoletnią niedojrzałość, i też leca albo na wygląd, albo na "modnego w grupie" chłopaka Ale potem dziewczynom rozwija się psychika i widzą więcej, i wtedy nie wystarczy "urocza morda" faceta Wierz mi, jak wejdziesz w dorosły czas życia to zauważysz zmianę, ale wiele zależy od ciebie, musisz bardziej rozumieć mechanizmy budujące bliskość i zaangażowanie w relacji damsko- męskiej, podobno każda potwora znajdzie swego amatora, i dla tej osoby będzie kimś urodziwym i nadzwyczajnym. Owszem , znam nawet faceta wyjątkowo nieatrakcyjnego karaczana, a jest rwany przez nawet piękne laski, ale fakt...on jest ujmujący i przy bliższym poznaniu jest kimś hm....najbardziej atrakcyjnym, on ma swój styl wyglądu, to nie tylko moje zdanie, jest mały brzydki ale jednocześnie piękny i wyjątkowy....cokolwiek to znaczy. On nawet swój niski wzrost wpasował w swój styl, i to tak naturalnie.

Gość podstawowy błąd autora
polega na tym, że on jest PONIZEJ PRZECIETNEJ - jest nizszy niz normalny facet i bardziej krępy od niego (gruby). Gruba = zaniedbany, bo jakby chciał, poszedlby na silownie i tłuszcz przerobil na mięśnie, albo spalił. A on chce PRZECIETNEJ, ZADBANEJ dziewczyny, sam nie spelniając tych wymogów.... Ludzie dobieraja się po swojej atrakcyjności - ladny z ladną, brzydki z brzydką. A tu gruby kurdupel chce normalnej kobiety. Niech poszuka puszystej przy kości i wtedy sie wypowiada.

Gość przystojniacha
facet without a girl Dziewczyny już Ci wytłumaczyły, że wygląd się bardzo liczy...ale Ty się tym nie przejmuj, bo 99% kobiet nie wie czego chce :-). Tak więc po pierwsze: facet musi być zadbany! Zadbane włosy, zadbane dłonie, pachnący i czysty. Zawsze. Ciuchy albo w miarę modne (jeśli umiesz wybrać), albo skromna klasyka (jeansy i koszulka, koszula). Najlepiej takie, które nie podkreślają brzucha ;-). Tak więc po drugie: poczucie humoru! Zawsze i wszędzie, w pracy, w szkole, w domu... Poczucie humoru i dystans do siebie to połowa sukcesu. Jeśli masz 160 cm i brzuch, to nie wstydź się tego. Możesz w towarzystwie kobiety zażartowac sobie ze swojego wzrostu lub tuszy, jeśli ją rozbawisz to zdobędziesz u niej punkty. Ale zamiast powiedzieć "taki brzydki jestem, że dzieci płaczą na mój widok", spróbuj "o, deszcz pada, lecę na dwór, może urosnę". Ale nie żartuj sobie z tego, że nie masz dziewczyn, bo w ten sposób strzelasz sobie w stopę. Wbij to sobie do głowy: KOBIETA ROZBAWIONA TO KOBIETA ZDOBYTA! Niech kobiety w Twoim towarzystwie śmieją się jak najwięcej. Żartuj zawsze i wszędzie (z wyjatkiem sytuacji skrajnych, kiedy kobieta płacze. Wtedy czasami żart jest na miejscu, ale zazwyczaj nie) Tak więc po trzecie: nie podrywaj dziewczyn/kobiet! Czym bardziej będziesz się im narzucał, tym gorzej. Jeśli będą czuły się w Twoim towarzystwie dobrze, same do Ciebie przyjdą. A prędzej czy później jakaś przyjdzie. W gruncie rzeczy wszystkie kobiety są takie same, więc nie napalaj się na konretną :-). Zawsze znajdzie się inna, rónie atrakcyjna :-) powodzenia!

Gość nie mam stałego nicku
W pełni zgadzam się z osobą wyżej. Jeszcze bym dodała do dbania o siebie: higienę jamy ustnej, ładne zdrowe zęby (bez kamienia i przebarwień!), fajny, męski zapach perfum. Ubrania, które do Ciebie pasują i w których dobrze wyglądasz. Jak sam nie wiesz to poproś siostrę lub zaufaną koleżankę o pomoc. Nigdy, ale to nigdy nie bądź desperatem i nie pokazuj że potrzebujesz dziewczyny! Wręcz przeciwnie, bądź samodzielny i samowystarczalny, kobiety lubią wyzwania i w końcu jakaś sama przyjdzie ;). Doskonale widać to na przykładzie imprezy na której kiedyś byłam. 2 samotnych kolesi, jeden z nich (wg mnie w ogóle nie przystojny, ale to rzecz gustu) wysoki 186 cm uśmiechał sie desperacko do wszystkich dziewczyn, mrugał, robił miny jak nie do tej to do nastepnej. Drugi średniego wzrostu (wg standardów kafe kurdupel), ale bardzo miły z wyglądu, nie nastawiony na szukanie dziewczyny tylko na dobrą zabawę, na luzie podchodził do rozmowy, nie zaczepiał na chama. Po prostu sympatyczny, niezdesperowany facet. I co? Temu pierwszemu nic się nie udało a ten drugi spotkał na tej imprezie swoją drugą połowę.

Gość Śmieszny Student
90% kobiet patrzy na: 1. Jakie masz dochody bądź jakie dochody ma twoja rodzina. Może nie zapyta Ciebie o dochody, ale będzie patrzeć na twoje ubrania, samochód, dom, gadżety. 2. Jaki z Ciebie jest przystojniak. 3. Jaki jesteś w łóżku. Dla 10% kryterium jest, jaki ty sam jesteś. Czyli czy jesteś szarmancki, dowcipny, elokwentny. I co ważniejsze, jakim poziomem inteligencji dysponujesz. Szukaj a znajdziesz, licz się z tym jednak, że być może jedna z 10 będzie Tobie odpowiadać. Im ładniejsza, tym większa materialistka. Ale mam pociesznie. Im inteligentniejsza, tym mniejsza materialistka.

Gość gość
#kasia basia zosia Zrównałaś chłopaka z ziemią a sama pewnie jesteś sama i smutna -.- Co jak co, ale nie ważne jaką laską jesteś, to z taką kretynką, która wali 10 ortów w jednej wypowiedzi ... nikt się nie zwiąże! Piszesz że każdy musi znać swoje miejsce. Mam nadzieje, że rozumiesz iż twoje jest w podstawówce!

Gość gość
kobiety patrzą na wygląd, kasę i pozycję ale nie przyznają się do tego. Chłopie ogarnij się i nie ganiaj za kobietami tylko inwestuj w znajomości z prostytutkami!

Gość gość
Radzę Ci ucz się języków i wyjedź z Polski a zobaczysz jakie porządne mogą być kobiety. Polska to w kwestii kobiet jeden wielki burdel, w którym rzadko ale czasem znajduje się perełkę.

Gość gość
Ta szczegolnie Angielki... Nie dosc, ze przewaznie tluste paszczuty, to jeszcze tepe jak but, zawsze chetne i wulgarne.

Gość gość
Poszukaj zdesperowanej Ukrainki/ Azjatki jak zadna Polka cie nie chce. Obrazajac Polki obrazasz tez kobiety ze swojej rodziny.

Gość gość
gość dziś Polki mnie nie chcą masz racje bo jestem kulturalny, dobrze wychowany, niepijący itp. Mam dziewczynę Ukrainkę, której te wady nie przeszkadzają. Planuję się jej oświadczyć i założyć z nią rodzinę.