Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mampytanieeeee

wymioty w ciazy pomocy

Polecane posty

Gość mampytanieeeee

dziewczyny mam pytanie , jestem w 7 tyg ciazy od 1,5 tyg mecza mnie strszne nudnosci i wymioty ktore nasilaja sie z dnia na dzien , i nie mowie o typowych porannych mdlosciach , budze sie rano o 4 wymituje 2 godziny zasypiam na godzine i znow to samo wymiotruje doslownie co pol godziny , przez godzine ,i tak caly dzien,boli mnie juz caly brzuch czuje jakbym miala ponadrywane siciegna od tych wymiotow , nie moge nic zjesc choc stram sie zmusic kteci mi sie w glowie i czasem az lece z nog :( nie jestem w stanie podniesc glowy z poduszki , dziewczyny czy takie samopoczucie jest normalne??? kilka dni temu moj maz wezwal lekarza do domu bo sam byl w pracy a ja nie bylam w stanie prowadzic samochodu , lekarza przyjechal i jedyne co powiedzial to ze nic mi nie pomoze bo jestem w ciazy jesli sie odwodnie to wtedy zabiora mnie do szpitala :( mieszkam w Uk i tak tu juz jest

Gość i dobrze że mieszkasz w UK
bo w Polsce każdy lekarz to konował, a pielędniarka -to leń :o :o :o przynajmniej na tym forum to dominujące opinie o polskiej służbie zdrowia ciesz się z tego co masz

Gość mampytanieeee
up

Gość Czopki a jak nie pomagają
pij często miętę pieprzową to herbatka.Pij też koper włoski i rumianek.Może coś ci da, bo mi pomogło:)

ja tak na szczescie nie mialam,ale niestety na lekarzy nie za bardzo mozesz tutaj liczyc. Jednak jak sie odwodnisz to masz gwarantowane, ze wezma Cie do szpitala. Dopoki trzymasz sie na nogach to niestety jest "FINE". Sluchaj-a moze wieczorem jak maz wroci z pracy niech Cie zawiezie na A&E do szpitala (oddzial ratunkowy)-byle nie byl to piatek ani sobota wieczorem bo wtedy maja sporo "ofiar" pijackich bojek. Albo w sobote rano podjedzcie. Nic nie tracisz a moze akurat trafisz na jakiegos normalnego lekarza. Nawet jakbys miala zabrudzic im poczekalnie :)

dasz rade, tez tak mialam, bralam na to czopki torecan ale nie wiem czy pomagaly naprawde ogolnie rzecz biorac jesli nie masz zajebistego pecha to do 17-19 tc powinno minac

ale herbatke mietowa pij jak powyzej ktos radzil. Sprobuj tez arrowroot biscuits-tutaj to kobiecy sposob na mdlosci albo innych Twoich ulubionych. Nie uzywaj perfum. Trzymam kciuki