Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel_W.

do wszystkich feministek

Polecane posty

Gość Seleukos Nikator
nie denerwuj mnie - przeczytaj jescze raz powoli a nie po łebkach i znajdź tam ograniczanie praw...... Mnie obchodzi moje życie, które chcę przeżyć szczęśliwie, tak jak sama będę chciała. - w tym problem że możesz doczekać takiej chwili że tego wyboru nie będziesz miała, pamiętaj że Islam nie dyskutuje z kobietami a szczególnie niewiernymi... ;)

Pawełek nie wyściubił nosa poza swoją wieś i z nudów układa w głowie teorie spiskowe o rzekomych legionach Arabów i finansjerze, która pragnie zawładnąć umysłami rozpustnej masy. Nie wziął dzisiaj swoich pigułek.

Gość nie denerwuj mnie
"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu." Stanisław Lem. No tak, jeśli kobiety będą siedziały w domu i poświęcą się macierzyństwu, a przyrost naturalny w Europie wzrośnie, to zalanie przez Islam nam nie grozi! Bardzo logiczne rozumowanie! Już nie mówiąc o tym, że masz jakąś obsesję na tym punkcie.

"Seleukos Nikator" i to ma być Twoja odpowiedź. :O Jak na razie jesteś osóbką, która nie może znaleźć się w dzisiejszych czasach.

Gość Seleukos Nikator
Macie rację pogrążmy się lepiej w defetyzmie , dekadencji i ignorancji i nie przejmujmy się przyszłośćią ;) Poza tym nie wiem jak wy ale ja bym się odnalazł w Islamie ;)

hehe niechce mi się prowadzić dysputów z jaśnie oświeconymi "postępowymi" kobitkami jak wnuczka przyjdzie z obitym ryjem , który tak upiększył maż arab to może szanowna pani zrozumie że kolega Pawał miał troszkę racji w tym co mówi naszą cywilizację czeka zagłada to pewne (dżentelmeni też wymarli bo się NIEROZMARZLI), tyle że potrzeba czasu aby propagatorki wspaniałej idei "feminizmu" odczuły konsekwencje swojej propagandy

Delight92 ---> tak tak yenteligętnych , broń Boże genaralizujących , postępowych kobitek , wszystko co nie jest zgodne z ultra-nowoczesną-lewicową propagandą należy do zbioru nauk radia z Torunia :O 🖐️

Gość nie denerwuj mnie
Lem nie mógł sobie tego wyobrazić, bo głupota niektórych przekracza wszelkie wyobrażenia.

Gość jasne najlepiej zwalic wine
na feministki. Bo sie nie rozmnazaja jak kroliki. Co za roznica czy baba dostanie w oko od meza Araba czy od meza katolika - pijaka, bo panstwo kaze jej tylko sie rozmnazac i sluchac meza?

Gość nie denerwuj mnie
Juken i inni Żyjcie i dajcie żyć!

Juken co to niby miało być "naszą cywilizację czeka zagłada" nie pocieszaj się. To że Ty tylko trochę wygrywasz Nie siej tu apokaliptycznych wizji. :O

nie no z modelem 2+1 czeka nasz świetlana przyszłość do "genialnej" koleżanki to świat dzieli się na katolików i arabów ? hmmmm iście wspaniała myśl :O wole jako nie muzumain/katolik nie mieć ściętego łba/bycia ukamieniowanym za to napiszę że gówno mnie obchodzi Mahomet/Bóg teraz przyjemniej mogę mówić że wisi mi kościół katolicki i bede robił co chce

Gość nie denerwuj mnie
Podobno apokaliptyczne wizje roztaczają jednostki słabe, niepotrafiące się odnaleźć w otaczającej rzeczywistości. Tacy ludzie wszędzie widzą zło, zagrożenie, zepsucie moralne. Tacy ludzie z pozoru obawiają się apokalipsy, lecz jednocześnie upatrują w niej wybawienia od zła otaczającego świata. Potwierdza to choćby Seleukos Nikator, który pisze, że całkiem dobrze odnalazłby się w świecie Islamu. Z jednej strony ostrzega przez Inwazją świata islamskiego, z drugiej strony z jego postów przebija skrywana tęsknota do życia w świecie, w którym tylko mężczyzna jest podmiotem, a kobiety nie stanowią dla niego konkurencji. To jest pogląd psychologów.

Gość nie denerwuj mnie
Juken Znalazłam złoty środek. Niech kobieta rodzi dzieci, ale niech mężczyzna zrezygnuje z pracy, zostanie w domu i je wychowuje. Wtedy przyrost naturalny na pewno wzrośnie:D

słabe jednostki może zastanów się tak matematycznie (jeżli to dla Ciebie możliwe) jeżli masz dwoje ludzi i z powstaje 1 (my czyli świat zachodu poza USA bo tam duża emigracja) a potem jest dwoje ludzi i z nich powstaje 6 (islam) to kto się rozwinie i przetrwa ? zmniejszająca sie piramida wieku cywilizacji zachodniej czyli naszej czy też rozwojowa piramida wiekowa świata islamu ? no pomyśl, wierze że uda Ci się "pokonać" to trudne zadanie :) dla ułatwienia możesz to przeliczyć na lakier do paznokci :O

popieram niech faceci zostają w domu a kobiety idą do pracy :) tak jak mój starszy brat 1 praca w cynkowi , praca w oparach kawsu solnego i cynku. noszenie elementów po 50 kg :) 2 praca na magazynie , przerzucanie przesyłek od 30 do 70 kg przez 8 h dziennie, ale przyjemniej chemii nie ma :) mam nadzieje że pierwsz złożysz CV, bo jak do tej pory chętnych kobiet brak prace w biurze zostaw facetom, równouprawnienie to równouprawnienie ,w KAŻDYM aspekcie a nie aby nam żyło się lepiej u mnie w pracy (biuro) 70 % to kobiety co jest według mnie bardzo niesprawiedliwie i dyskryminujące :O

Gość genialna kolezanka do Jukena
W Etiopi ludzie sie bardzo rozmnazaja. W Sudanie tez.I jakos nie zagrazaja Europie.

no tak poza falą emigracji do europy to prawnie nic nie robią (poza robieniem dzieci na potęgę) :D

Czy Ty sie nie zgubiles w temacie? Bo zaczynasz nieco bredzic.

moja wypowiedz jest bardzo logiczna tylko tobie brakuje wiedzy Sudan to kraj o islamistycznym systemie prawnym z dużym odsetkiem ludności emigrującym do Europy(Francja) , co więcej murzynki nie chcą się integrować bo brzydzą się zgniłej zachodniej cywilizacji za to nie brzydzą się rozmnażać na potęgę żyjąc z socjalu i gorliwnie wyznając proroka mahometa i allaha kapisz ? czy drukowanymi ?

Widze , ze to Ty nic nie kapisz. Islam to wyznanie religijne a nie system. Sudan to kraj , w ktorym panuje glod - mimo /a moze wlasnie dlatego/ ze jest tam za duzo dzieci. Islamistow do Europy / nazwa kontynentu/ ktos wpuscil. Na tym polegal blad, a nie na tym, ze Europejki maja za malo dzieci. To wlasnie socjal bogatej - dzieki rozsadnemu rozmnazaniu i postawieniu na rozwoj -Europy spowodowal naplyw migracji.Gdyby Islamistow wydalic z Europy to problemu zagrozenia by nie bylo. Do tego nie trzeba rozmnazac sie jak bydlo, tylko dzialac logicznie. Socjal Europy zaczyna padac. Za duzo jest tych, na ktorych trzeba lozyc. Dlaczego zaden z licznie zaludnionych i bogatych w dzieci krojow nie ma takiego socjalu? Bo ich na to nie stac. I Europy tez niedlugo nie bedzie na to stac, jesli tych dzieci bedzie coraz wiecej.

Poza tym do Francji emigruja glownie ludzie z dawnych francuskich kolonii jak Maroko czy Algieria.To ze wzgledu na jezyk.Sudan nalezal do Brytyjczykow.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Sudan wiem że myślenie boli a czytanie to już nie mówię nawet, ale zasięgnij wiedzy potem się wypowiadaj dziewczę drogie 🖐️ zacznijmy działać logicznie , z braku ludzi do pracy (system 2+1) raczej finansowo nie podamy z emeryturami, ubezpieczeniem zdrowotnym i budżetem państwa masz genialny pomysł aby to rozwiązać? napisz, wyśle go którzy siedzą na stołkach i się głowią nad tym latami, a ty zgarniesz nobla :classic_cool:

Twoja niewiedza jest przerazajaca. Ale skoro piszesz, ze myslenie Cie boli to mozna to uznac za wyjasnienie. Postaram sie wyjasnic Ci to jak najbardziej lopatologicznie. Postep polega wlasnie na tym, ze prace ludzi powoli zastepuka maszyny. I tak zamiast zatrudniac 20 ludzi, wystarczy zatrudnic 2-do obslugi tej maszyny.W ten sposob z czasem nie ma zapotrzebowania na duza ilosc rak do pracy a produkcja przebiega szybciej i sprawniej. A Ty poza splodzeniem gromadki dzieci , jestes w stanie cokolwiek im zapewnic? Czy moze to juz zbedna fatyga?

dobrze geniuszu technologi zaproponuj takie urządzenia/rozwiązania które doprowadzą do dobrobytu ludzkość (6,5 miliarda ludzi) w przeciągu 50 do 70 lat. twój brak elementarnej wiedzy socjologiczno-technologicznej jest porażający :O jeżleli w najbliższym czasie nie dojdzie do takowej rewolucji technologiczno-filanatropicznej (narazie to nikt nikomu nie oddaje nowinek technicznych za darmo) to migracje z krajów biedniejszych do bogatszych są nieuniknione co z tym idzie ścieranie się kultur , jako że my się nie rozmnażamy a islam nie sprzyja rozwoju technologi to raczej nie zdążymy osiągnąć utopii , twoja wnuczka będzie dostać w ryja od męża araba, a ty będziesz opowiadać jakie to miałaś szczęście żyć w czasach bez szmaty na łbie pomija tu aspekty ekonomiczne( wydolności systemów finasowych, rynków zbytu dla coraz nowszych i droższych produktów) dla których nasza obecna demografia nie jest sprzyjająca :( problem jest tak głęboki że twój biedny móżdżek tego nie obejmuje , myślisz jednowymiarowo, płytko i zgodnie z twoja "ideologią" złych facetów, bo chociażby Cie żywym ogniem przypalano nie przyznasz mi racji :( i to jest smutne , to mnie najbardziej martwi

Kiedy ja Ci caly czas usiluje wytlumaczyc, ze problem biednych krajow nie polega na tym , ze jest tam za malo ludzi, ale ze jest ich ZA DUZO. Dlatego nie ma dla nich wystarczajaco duzo pracy i dobrodziejstw we wlasnym kraju. Dla wszystkich nie wystarcza. Rozwiazaniem problemu byloby ograniczyc rozmnazanie, a nie dodatkowo je zwiekszyc. Jesli ludzie w Europie zaczna sie rozmnazac jak kiedys to dobrobyt w Europie tez sie skonczy./Juz sa z tym klopoty , bo socjal nie wutrzymuje napiecia/ Z duza przyjemnoscia przyznam Ci racje - jesli te racje gdziekolwiek bedziesz mial.A o "zlych facetach" nigdzie w moich postach nic nie ma. To Ty piszesz o tym, ze mam dostac w pysk od meza.A chyba nie jestes Arabem, prawda?

aha to żyjemy z socjalu tak? a mnie uczyli że jesteśmy młodą rozwijającą (rosnącą) dynamiczną gospodarką rynkową ze zmniejszającym się (poza czasami kryzysu) bezrobociem co więcej będziemy mieli problem z systemem emerytalnym gdy obecne roczniki 78 do 86 będą odchodzić na emeryturę ze względu na brak rąk do pracy , ludzie nie pozostali po sobie choćby identycznej liczny potomków, zgodnie z twoja radą ludzie w ogóle nie powinni mięć dzieci bo kiedyś ktoś wymyśli prepetum mobile :O ja pisze że dostaniesz od męza w pysk ? hmmm a może pisze o twoich wnuczkach co? przeczytaj dokładnie zacietrzewieńcu .... :O problem biednych krajów wynika z ich systemu gospodarczego (jak i globalnego a właściwie dysproporcji na świecie), czyli narobimy dzieci aby kto miał robić w polu, gospodarka kraju opiera się na rolnictwie oraz wydobyciu surowca (czesto też obywatele są leniwi jak np. w Sudanie czy Czadzie gdzie czekają a biały przyjdzie i im wykopie studnie, a jak się woda wyczerpie to czekają aż znowu biały bogaty przyjedzie i wykopie nową studnie) u nas bez dzieci (potomków) mamy gwarantowane załamanie systemu finansowego, od pewnego poziomu rozwoju ekonomicznego problemem staje się brak ludzi do pracy co dotyczy też Polski emigracja z biedniejszych krajów może okazać się pułapką a nie pomocą (np Francja, Niemcy) i o tym pisze ...