Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pawel_W.

do wszystkich feministek

Polecane posty

Gość genialna kolezanka do Jukena
O ile wiem , to okolo 2 mln ludzi wyjechalo w ostatnich latach z Pl bo nie mieli w kraju pracy.Ergo - bylo ich za duzo a nie za malo. Wnuczek zadnych nie mam, wiec Twoj pomysl walenia kobiety w ryj przez meza/obojetnie jakiego/ kojarze z Toba i Twoim podejsciem do kobiet. Emigracja z biednych krajow jest pulapka dla bogatych /TU SIE ZGADZAM/ ale rozwiazaniem jest przeciwdzialanie i ograniczenie tej migracji a nie plodzenie milionow dzieci , ktore jak to ktos okreslil, beda skrecac dlugopisy. Nie odpowiedziales na moje pytanie- czy poza plodzeniem dzieci masz zamiar tym dzieciom cos zapewnic, czy ograniczasz swoja role tylko do kopulowania? Milej reszty nocy zycze rowniez.

powiedz mi czy to głupota czy ingracjacja ekonomiczna ? jeżeli wyjeżdża 1/5 młodych ludzi robiąc lukę w systemie to czym to się różni od niżu demograficznego w którym brakuje 1/5 liczby ludzi to zamknięcia systemu ? odp": tym że istnieje spora szansa że te 1/5 z emigracji wróci ( wiem bo to dotyczy moich roczników i znam problem od podszewki) , a 1/5 która nie istnieje bo się nie spłodziła już niczym nie wypełnisz czyli totalna kleska """Wnuczek zadnych nie mam, wiec Twoj pomysl walenia kobiety w ryj przez meza/obojetnie jakiego/ kojarze z Toba i Twoim podejsciem do kobiet." """ to zdanie mówi wiele o twoim sposobie myślenia, nie masz wnuczek NARAZIE to tak jakby powiedzieć że dzis jest dzis i tyle , nie liczy się jutro rozumiem że jeżeli ktoś w twojej obecności opowie o kimś kto bije kobietę , to tą osbę (opowiadającą) będziesz uważać ze za sprawcę tak ? :D:D:D iście oszałamiająco genialne :classic_cool: grtulejszyn tak błyskotliwego myślenia :( na razie to cieżko tyram na ich przyszłość, odkładam kase, rozwijam się zawodowo, dokształcam ekonomicznie aby móc im ułatwić start w nowej rzeczywistości która nie wątpliwie nas czeka

Trzeba iść w jakość, a nie w ilość, co z tego, że islamistów będzie więcej, skoro tylko tylko część będzie miała jakikolwiek wpływ na życie. Mimo wszystko wymiana kulturowa idzie w obie strony. Muzułmanie żyjący na zachodzie są zupełnie inni niż ci ortodoksyjni. Jeżeli nawet będzie nas dwukrotnie mniej, ale wszyscy będziemy mieć taki sam wpływ na nasze życie, to i tak będziemy silniejsi, bo oni będą musieli wykarmić znacznie więcej ludzi. Naprawdę, ktoś myśli, że nasze kobiety, jeżeli będą naukowcami, politykami, to pozwolą wprowadzać u nas jakiekolwiek zmiany? Jestem pewien, że jeżeli w rodzinie, oboje będą normalnie zarabiać, mężczyzna i kobieta na równi będą zajmować się dziećmi, to nie tylko będą mogli pozwolić sobie na więcej potomstwa, ale każdy będzie pełnowartościowym obywatelem. Będziemy mieć więcej naukowców, biznesmenów, lepszych polityków, dwukrotnie mniejszym kosztem. Islam będzie mógł nam naskoczyć.

"na razie to cieżko tyram na ich przyszłość" ktoś to musi robić. Za pięć lat odłożysz na samochód błechehehhehe za następne dwadzieścia znajdziesz sobie w końcu dziewczynę, która poleci na Twoje osiągnięcia zawodowo-edukacyjne i co dalej? Zdejmiesz w końcu majtki a tam flak. :O Przegrywasz życie i to koncertowo. 🖐️

acha będziemy ich kontorolować tak jak Francuzi, tylko jakimś dzwnym trafem płoną im regularnie samochody, nie islamiści dostają regularny wpier..ol a policja nic nie może zrobić dziękuje za ta przewagę "jakościową" :O nowy narazie to mam dobrą prace, narzeczoną ( za 11 miesięcy ślub) i perspektywy a ty siedziesz dniami i nocami , próbując zabłysnąć moimi starymi teksami, a i tak tyra cie byle pomarańcza, bo nie myślisz :O to jest dopiero przegryw 🖐️

po tych wszystkich postach stwierdzam, że jednak panu Michnikowi ze swoją Gazetą Wyborczą udało się zrobić swoje. I rozmowa z Wami to jak walenie głową w mur. Negowanie logiczności problemu kryzysu demograficznego to jak zaprzeczanie temu, że 2+2=4. Populacja rodziców posiadających średnio niewiele ponad jedno dziecko nie zapewnia możliwości przetrwania na poziomie biologicznym i to jest czysta analiza matematyczna. Spiski nie istnieją?? Dobrze, zapraszam w takim razie do zapoznania się z problemem FOZZu- Funduszu Obsługi Zadłużenia Zagranicznego. Proszę sobie wpisać w Wikipedii nazwisko Falzmann. Pisząc że teorie spiskowe są dla wariatów śmiejecie się właśnie z tego Pana i to jest przykre. Bo w Polsce w imię tego, żebyście nie byli okradani ginęli i giną ludzie. Wy jednak jak to bydło na pastwisku, przyglądacie się temu tępo i macie to w dupie. Oni kradną, my kradniemy i wszystko gra. Jak ktoś jest wariat to niech se poświęca życie za wolność. Jesteście bandą ignorantów, która nie przyjmuje do wiadomości faktów, nie potrafi lub nie chce ich analizwoać. Ostatnio odwiedziła mnie rodzina z Niemiec. Rozmawialiśmy o problemie Jungendamtów. Polskim rodzicom po rozwodzie z niemieckim rodzicem zabrania się rozmawiania z ich dziećmi w języku polskim. Też możecie zainteresować się tym problemem. Do czego jednak dążę. Moja ciocia która żyje sobie dokładnie tak samo beztrosko jak Wy, opierając wiedzę o świecie na lekturze "BIldu" stwierdziła, że u nich w mediach się o tym nie mówi więc to jest jakaś nasza teoria spiskowa!!! Ona żyje w wolnym kraju i takie rzeczy nie mają tam miejsca. Nie pomogło nawet pokazanie relacji z posiedzenia komisji europejskiej w tej sprawie. Zachowujecie się dokladnie tak samo jak ona. Totalne pranie mózgu. Ja mam 24 lata, wyższe wykształcenie, mieszkałem rok za granicą, odwiedziłem wiele krajów europy. Staram się być człowiekiem uczciwym, otwartym na wiedzę i nowe doświadczenia. Nigdy w życiu niczego nie ukradłem, rodzice nauczyli mnie, że honor jest ważną cnotą, podobnie jak patriotyzm. Dzisiaj odbiera się to za przejaw choroby psychicznej. Porozmawiajcie ze swoimi dziadkami, kiedyś istniało powszechnie coś takiego jak umowa na słowo honoru. Szacunek do drugiego człowieka. Jak ktoś powiedział, że coś odda , czy coś zrobi to tak było, mimo tego, że nie groziły mu żadne sankcje prawne. Dzisiaj w Polsce nie ma generalnie czegoś takiego. Z gęby można robić sobie cholewę, mimo tego, że wszystko jest już prawnie obwarowane. Ludzie wolą nieraz iść do pierdla, niż dotrzymać danego słowa. Po wejściu armii radzieckiej na nasze tereny, ludzie którzy prezentowali takie właśnie wartości i mieli jakąkolwiek siłę przebicia zostali wyeliminowani na zawsze bądź w totalnym upokorzeniu musieli podporządkować się chamomk którym wystarczyło dać na wódkę by się sprzedali i którzy dzisiaj właśnie decydują o Waszym losie. Ni jak Was nie przekonałem, do swoich racji. Wiem o tym. Ci na górze robią to znacznie skuteczniej i ja ten według Was biedny wariat mogę sobie niszczyć klawiaturę, strzępić język po Was spłynie to jak po kaczce. Wierzę jednak jeszcze, że kiedyś nadejdzie moment kiedy nie będzie wyjścia i przywrócenie normalności będzie jedynym dla nas ratunkiem. Nie martwcie się, szybko się przystosujecie do nowych warunków. W tym akurat jesteście dobrzy...

To za "jedenaście miesięcy" zabrzmiało co prawda jak sugerowana cena 9,99 ale niech będzie. :) Skoro za rok ;) to wszystkiego naj :) 🖐️

odliczam jak każdy facet :P a po ślubie w drugą stronę :D:classic_cool:

Gość Pani_Prawda
A najsmieszniejsze, jest to ze gdyby nie feministki to Junken nie moglaby glosic swoich uroczych teorii. Ot, ironia losu:D

też ją dostrzegam :-O żeby gdyby nie feministki to siedziała byś dalej grzecznie w kuchni a nie z za długim łańcuchem po pokoju biegasz ;)🖐️:P

Gość Seleukos Nikator
Paweł W i Juken z takimi ludźmi dyskusja nie jest możliwa bez wcześniej szej terapi odwykowej - (wyłączenie TV, wyrzucenie gazu wyborczego na conajmniej pół roku, pobyt za granicą i zajrzenie do dzielnic muzulmańskich Paryżą itp... ) oni wyewoluowali w odrębny podgatunek - homo sovieticus , takie osobniki żyją sobie w świecie M jak Miłość i Klanu , reagując tylko na bodźce z ekranu lub odezwy "autorytetów".

Gość Pani_Prawda
Nie ma, co sie smiac, ale powiem szczerze zabraklo mi troche argumentow, ze to II wojna swiatowa, XIX wiek, upadek medelu duzej rodziny sprawilo, ze kobiety poszly do fabryk, mialy wiecej praw itd. Jak czytam o takich bzdurach na kiju to mi sie od razu na twarzy pojawia szeroki usmiech i zadziwienie jak ludzie przetwarzaja informacje bez zadnej krytyki tekstu.

synku narazie to piszesz bzdury nie podparte żadnym argumentem/wiedzą/ obserwacją skoro masz jakieś autorytety to się ciesze bo ja ich nie mam, nie potrzebuje ludzi do wskazywania mi jak mam żyć tv nie oglądam poza sportem zastanawia mnie czy czasami nie jesteś typem człowieka "mam racje bo mam racje i już" "moja racja jest mojsza niż twojsza" itp 🖐️

"czytam o takich bzdurach na kiju to mi sie od razu na twarzy pojawia szeroki usmiech " ja też tak mam kiedy widzę KOBIECE pisma , same mundre rzeczy czytane 95% Polek :)

Ja się nie śmieję. Kiedy leniwie można odpocząć (w końcu) od zawieruchy wojny, ludziom zaczyna się nieco pierrdolić w głowach.

Gość Pani_Prawda
Kobiece pisma sa niewyborazalnie glupie, ale nie wiem po co opierasz sie na wlasnorecznie stworzonej statystyce. Owszem duzo kobiet je czyta, ale co z tego? Jedne czytaja z zapalem od deski do deski. Drugie czytaja tylko uwagi o modzie i kosmetykach. Ja np. kupuje czesto dla dobrych filmow - np. ostatnio Twoj Styl z Mala Moskwa - gazeta do kosza, film do DVD, ale statystyki sprzedazy podbijam :D

Gość Seleukos NIkator
"Paweł W i Juken z takimi ludźmi dyskusja nie jest możliwa" - źle to Juken zrozumiałeś , chodziło mi o tych ludzi których próbujecie przekonać ;) - sry za niefortunne sformułowanie ;)

myślisz że czasopisma na kobiet są głupie? wpisz sobie w google hasło "kobiecy portal" , też same mundrości , ot jest to a czym ktoś pisał wcześniej, jakie jest zapotrzebowanie klientów (kobie) taki dostają produkt

Gość Pani_Prawda
W sumie, macie swiete prawo, aby krytykowac czyjes zachowanie. Mi szkoda na to czasu. Dopoki nikt mnie nie zmusza do zawierania zwiazku, rodzenia dzieci i w spokoju moge zajmowac sie swoja kariera naukowa, moga sobie istniec wielorakie krucjaty antyfeministyczne. Ale podstawowych bledow powtarzanych w kolko nie zniose. Jesli chcemy cos krytykowac, niestety potrzeba do tego wiedzy.

w takim razie przepraszam , źle zrozumiałem Twoją wypowiedz :(

uciekam, miłego dnia 🖐️ kobiety nie wyłazić mi z kuchni ciasto trzeba upieć 💤 a jutro na 09:00 do kościółka :D:D:D ;););) raz jeszcze miłego 🖐️:)

Gość Pani_Prawda
Sa one skierowane dla kobiet, ale nie masz w reku konkretnej statystyki jak panie z nich korzystaja. To, ze sa pisma skierowane dla kobiet nie oznacza, ze kobiety nie kupuja np. Mowia Wieki.

Gość Pani_Prawda
Juken - nie ladnie tak sobie zartowac:P:P:P

Są różne pisma. Jako facet, nie kupuję Playboya, żeby się intelektualnie dowartościować. Istnienie czasopism dla kobiet niczego nie dowodzi.

pozwolę się powtórzyć po tych wszystkich postach stwierdzam, że jednak panu Michnikowi ze swoją Gazetą Wyborczą udało się zrobić swoje. I rozmowa z Wami to jak walenie głową w mur. Negowanie logiczności problemu kryzysu demograficznego to jak zaprzeczanie temu, że 2+2=4. Populacja rodziców posiadających średnio niewiele ponad jedno dziecko nie zapewnia możliwości przetrwania na poziomie biologicznym i to jest czysta analiza matematyczna. Spiski nie istnieją?? Dobrze, zapraszam w takim razie do zapoznania się z problemem FOZZu- Funduszu Obsługi Zadłużenia Zagranicznego. Proszę sobie wpisać w Wikipedii nazwisko Falzmann. Pisząc że teorie spiskowe są dla wariatów śmiejecie się właśnie z tego Pana i to jest przykre. Bo w Polsce w imię tego, żebyście nie byli okradani ginęli i giną ludzie. Wy jednak jak to bydło na pastwisku, przyglądacie się temu tępo i macie to w dupie. Oni kradną, my kradniemy i wszystko gra. Jak ktoś jest wariat to niech se poświęca życie za wolność. Jesteście bandą ignorantów, która nie przyjmuje do wiadomości faktów, nie potrafi lub nie chce ich analizwoać. Ostatnio odwiedziła mnie rodzina z Niemiec. Rozmawialiśmy o problemie Jungendamtów. Polskim rodzicom po rozwodzie z niemieckim rodzicem zabrania się rozmawiania z ich dziećmi w języku polskim. Też możecie zainteresować się tym problemem. Do czego jednak dążę. Moja ciocia która żyje sobie dokładnie tak samo beztrosko jak Wy, opierając wiedzę o świecie na lekturze "BIldu" stwierdziła, że u nich w mediach się o tym nie mówi więc to jest jakaś nasza teoria spiskowa!!! Ona żyje w wolnym kraju i takie rzeczy nie mają tam miejsca. Nie pomogło nawet pokazanie relacji z posiedzenia komisji europejskiej w tej sprawie. Zachowujecie się dokladnie tak samo jak ona. Totalne pranie mózgu. Ja mam 24 lata, wyższe wykształcenie, mieszkałem rok za granicą, odwiedziłem wiele krajów europy. Staram się być człowiekiem uczciwym, otwartym na wiedzę i nowe doświadczenia. Nigdy w życiu niczego nie ukradłem, rodzice nauczyli mnie, że honor jest ważną cnotą, podobnie jak patriotyzm. Dzisiaj odbiera się to za przejaw choroby psychicznej. Porozmawiajcie ze swoimi dziadkami, kiedyś istniało powszechnie coś takiego jak umowa na słowo honoru. Szacunek do drugiego człowieka. Jak ktoś powiedział, że coś odda , czy coś zrobi to tak było, mimo tego, że nie groziły mu żadne sankcje prawne. Dzisiaj w Polsce nie ma generalnie czegoś takiego. Z gęby można robić sobie cholewę, mimo tego, że wszystko jest już prawnie obwarowane. Ludzie wolą nieraz iść do pierdla, niż dotrzymać danego słowa. Po wejściu armii radzieckiej na nasze tereny, ludzie którzy prezentowali takie właśnie wartości i mieli jakąkolwiek siłę przebicia zostali wyeliminowani na zawsze bądź w totalnym upokorzeniu musieli podporządkować się chamomk którym wystarczyło dać na wódkę by się sprzedali i którzy dzisiaj właśnie decydują o Waszym losie. Ni jak Was nie przekonałem, do swoich racji. Wiem o tym. Ci na górze robią to znacznie skuteczniej i ja ten według Was biedny wariat mogę sobie niszczyć klawiaturę, strzępić język po Was spłynie to jak po kaczce. Wierzę jednak jeszcze, że kiedyś nadejdzie moment kiedy nie będzie wyjścia i przywrócenie normalności będzie jedynym dla nas ratunkiem. Nie martwcie się, szybko się przystosujecie do nowych warunków. W tym akurat jesteście dobrzy...

Nie zdziwiłbym się, gdyby te informacje rozsiewała Al-Kaida. Zamiast bomb, umieszczą filmik na youtube i już banda buraków sieje zament, chce budować getta i zamykać kobiety w szafach. Większości ludzi po prostu nie interesuje od kogo dostanie po ryju - od nich, czy od was.