Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izkkaaa

czy jestem próżna??najwiecej szczęscia daje mi seks i

Polecane posty

Gość izkkaaa

dobre jedzenie...Taka prawda i sama sie przed sobą do tego przyznałam.Szczędzie=dobre jedzenie i dobry seks... straszne ale prawdziwe tak odczuwam:O w ogóle pieniądze są dla mnie bardzo ważne,najwazniejsze nawet mając je można przetrwać wsyztsko..nieszczęśliwą miłośść bo zamist siedziec i ryczeć w poduszkę pakujemy się i jedziemy np zwiedzać najwspanialsze zakątki świata...uprawiamy ciekawy sport..zajmujemy sie czymś...mając je jest też większa szansa bycia zrowym wiadomo nie jadamy byle czego...mamy kase na lepszych lekarzy leki itp..nie zawsze ale zwiększamy szanse..

Gość uno dos
Jestes....normalna:D Pieniadze sa zajebiscie wazne, a kto twierdzi inaczej kamie:D Jest tylko jedna rzecz wazniejsza od kasy, zdrowie.

Czy jestes prozna hmm, napewno jestes szczera i za to masz plusa.

Gość iizkkaaa
aljakbym podzieliła się takimi swoimi odczuciami z jakimś facetem to by spieprzał od takiej gdzie pieprz rosnie nie?

Gość uno dos
aljakbym podzieliła się takimi swoimi odczuciami z jakimś facetem to by spieprzał od takiej gdzie pieprz rosnie nie? No niestety, ludzie sa w wiekszosci hipokrytami, wiec lepiej pewne opinie zawochac dla siebie:D

Gość a no pieprzym na pieprz

Gość uno dos
*zachowac

Uno dos ma racje. spieprzylby ale to nie znaczy, ze myslalby inaczej niz Ty

wiesz to dziala tez w druga strone. Facet daje ci kase, porucha, ty mu ugotujesz, posprzatasz, jak bedzie mial ochote wyjdzie z kumplami na piwko ( bo przeciez mu nie zabronisz bo nie da ci pieniążka), pozniej pojdzie do klubu porucha i wie ze ty wiernie w domku czekasz. Zabierze cie na wycieczke, zeby pokazac ci jak bardzo cie kocha a ty w siódmym niebie. Nawiwnosc kobiet...

Gość izkkaaa
nie wyobieram facetów patrząc na jego portfel bo dla mie jest ważne posiadanie swojej kasy ta świadomość że moge sie spakować i wyiść jak się nie będzie układało i będę miała gdzie...do własnego fajnego mieszkanka a zaraz rano pojade na kurs nurkowania w ramach walkiz depresją albo skocze ze spadochronu...ta niezależność....bo czyjaś kasa nie dokońća dajęto sadysfakcje o której mówie ...dlatego wiecznie pracuję nie jestem straszni ebogata ale staram się mieć jak najwiecej teraz mam wolne bo złamałąm nogę i cały czas myśle o tym że jestem do tyłu teraz zkasą:O

Gość kazdy tak mysli a nikt tego
głośno nie powie taka jest zasada:)