Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhhhhgggggdfddf

Czy są maszynki do golenia których nie trzeba wymieniac co kila dni???

Polecane posty

Gość hhhhhhhhhgggggdfddf

Chodzi mi o takie, w których znajduje się żyletka ktorą można wymieniać co jakis czas, a nie od razu całą maszynkę.... Bo to jest oszczędność pieniędzy, a ja jestem nastolatką wiec raczej mi się nie przelewa...

Zgadzam się z powyższym. Depilator kupisz już za 50zł i koniec kosztów. Możesz też spróbować zrobić pastę cukrową. Moim zdaniem najlepszy sposób depilacji, ale potrzeba wprawy zarówno w samym jej przygotowaniu (ostatecznie można kupić) jak i używaniu.

a depilatory elektryczne moim zdaniem sa do dupy! mojej siostrze zaczęły wrastać włoski i robiły jej sie blizny przez depilator bo depilator niszczył cebulki

Gość fddfddffddf
wiem, na pewno są droższe... ale gdzie można je kupic?????? czy dostane je w chemicznym czy gdzie mam szukać????

Gość ffffffffffffffffffffffff
ja uzywam maszynek typowych dla kobiet jedną potrafię używać x razy (x lat):p i jakoś się golę

Gość gffgffgg
dlaczego sobie zartujesz???? ja jestem młoda, nie spie na kasie, chce jak najwiecej zaoszedzic. do tej pory uzywałam kremów np bielenda. jeden starczal na dwa razy ogolenie całych nóg!! jedno golenie nóg koszztowało mnie aż 3,50zł!! i tak co kilka dni to majątek wydawałam... a jesli bede kupowac co kilka dni maszynki po 3-4zł to tez za dobrze nie wyjde na tym... sama nie wiem...

Jeśli to było do mnie, to powtarzam, że nie żartuje. To raczej Ty żartujesz.

Gość fddfdfdf
to jaką kupiłaś maszynkę ze uzywasz jej kilka lat??/ i jaka cena??? nie stępiły ci się ostrza??

Gillete Sensor for Women nie wiem czy kilka lat, moze rok, ale w zyciu bym nie wywalila jednej po kilkakrotnym uzywaniu:o bez przesady Nie, nie stępiły mi się ostrza. Te włoski ze środka wywalam... Mi by też było szkoda kasy.

Aha i to jest komplet maszynek.

Gość dfdfdffdfd
a nie uzywasz zadnych paianek, zeli do golenia???? nie zacinasz się przy tym>???? hmmm... mnie sie te ostrza dziwne wydają bo przy zwykłej maszynce za dwa zł tracą calkowicie ostrosc po klku użyciach a tutaj - nawet i rok sie nie tepią ostrza. czy to jest ta??????????????? http://merlin.pl/Gillette-for-Women-Sensor-Excel-dla-kobiet-wklad-3-szt_Procter-Gamble,images_product,15,5901464000559.jpg ile za nią dałaś????

Oczywiście, że używam pianki do golenia. Chociaz jak czasami odstają mi krótkie włoski z nóg, to i samą maszynką to zrobię pod wodą. Skaleczyłam się góra 10 razy na te x lat depilowania. Wszystkie maszynki przeznaczone specjalnie dla kobiet są lepsze od zwykłych. Nie pamiętam, ile dałam za swoje.

Gość fdfddfdffd
acha ale tak około... bo wiesz - 8zł a np. 40zł to jest różnica jak na moją kieszen :) nie wymagam podania ceny co do złotówki ;) :D :) a da sie w niej wymienic zyletke czy prez rok uzywasz tej samej??

Naprawdę nie mam pamięci do cen. żyletek się nie wymienia w nich. Ewentualnie możesz sobie zmienić maszynkę. One są tak skonstruowane, że mało prawdopodobne, aby Cię skaleczyła żyletka...- to tak na marginesie.

A jak jest komplet maszynek to na pewno nie da się kupić za 8 zł :D

Gość ggfgfggfgfgf
dziękuję baaardzo za wszytskie odpowiedzi :) mam osttanie pytanie - mozesz na nie nie opdowiadac bo jest dosc osobiste ale jesli chcesz - co ile mniej wiecej golisz nogi??? bo jesli czesto - np. co drugi dzien a maszynka trzyma sie rok to musi byc na prawde dobra :)

Tak często to raczej w lato, w zimie rzadko kiedy :D Ale te maszynki i tak są dobre. Nie to co te męskie (podrażniające).

http://e-styl.com/p/pl/2763/gillette+sensor+ 3+women+maszynki+do+golenia+4+szt-.html jesli to jakas z tych to rzeczywiscie tanio wychodzi... O, takie mam w domu :) Z tym, że w moim komplecie było ich troche więcej. Te maszynki są bardzo fajne :)

Patrz na to, żeby były przeznaczone dla kobiet i będzie ok.

Gość cbcvcvvcvc
a kupie je w chemicznym:??? czy gdzies indziej musze ich szukać?? jeszcze raz dzikuje za wszytskie odpowiedzi :) pozdrawiam :)

Gość ghghghgh
i ile dni po goleniu tymi maszynkami nogi są jeszcze dość gładkie?? (tzn. włoski są malutkie, mozna wyczuc ręką, ale ich nie widać) no to moje ostatnie pytanie ide spać zaraz, dziekuje za cierpliwość :)

Około 3 dni u mnie/

Gość cvcvvcvcc
acha dobranoc :)

Te maszynki ostatnio widziałam w Tesco.