Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od czego to zalezy

smak

Polecane posty

Gość od czego to zalezy

jeden z moich bylych partnerow mowi, ze uwielbia moje soczki, mowi ze moglby mnie lizac godzinami bo jest taka slodziutka tam. inny, ktorego mialam przed nim nie lubil robic mi minetki, nie smakowalam mu. od czego to zalezy, ze dla jednego jest to slodki nektar a dla drugiego cos obrzydliwego?

Gość od czego to zalezy
pytam powaznie

To jest właśnie ta chemia. Prócz smaku soczków może tutaj też chodzić o zapach z cipeczki, ale także ogólny zapach skóry (nie potu) - szczególnie w promieniach słońca - jednym to pasuje (a wręcz za tym przepadają), a innych odrzuca.

Gość od czego to zalezy
dlaczego w promieniach slonca?

Gość od czego to zalezy
prosze panow o wypowiedz

Gość dodoet
o rany ,każdy jest inny .jeden lubi drugi nie .czy to takie trudne do zapamiętania.

Dlaczego w promieniach słońca? Niekoniecznie w promieniach - nagrzana skóra otwiera swoje pory, przez które wydostaje się naturalny zapach ciała. Ja swój wyczuwam (i mi się podoba), niektóre kobiety też mają taki zapach - ostatnia moja dziewczyna miała prawie identyczny zapach, w seksie było super, silne pożądanie. :) A pachnie skóra przedramion, ramion, dekoltu i głowy - najsilniej.

Gość od czego to zalezy
hmmm ciekawe, cos w tym jest. zastanawiam sie, jak to jest ze czasem jakis partner nam sie podoba szalejemy za nim a zapach z tych miejsc nam nie odpowiada;/ burzy to wszystko. czy zapach zmienia sie z wiekiem?

Wydaje mi się, że zapach zależy po części od genów, ale po części od trybu życia, tego co jemy i czy stosujemy jakieś używki (alkohol, papierosy). Pewnie z wiekiem się trochę zmienia, ale to tylko moje przypuszczenia - nie czytałem żadnych opracowań na ten temat.

Gość mbjnb
To ze trzeba sie dobrac to prawda ale jest jeszcze jedna kwestia ,smak w duzym stopniu jest uzalezniony od dnia cyklu , moze ten wczesniejszy zawsze zle trafial :)ja np zawsze wkladam palce i probuje czy mi smakuje czy nie i dopiero wtedy decyduje .

Gość od czego to zalezy
a w jakim dniu cyklu wam najbardziej smakuje?

Gość zag
może jestem w nielicznej grupie a może nie ale ja w żadnej fazie czy w czymkolwiek nie będę lizał i już. raz spróbowałem i więcej tego nie powtórzę.

Smak śluzu z cipeczki zmienia się w zależności od fazy cyklu - to oczywiste. Ale jeśli dziewczyna bierze pigułki antykoncepcyjne, to nie ma tej zmiany i smak zawsze jest taki sam - pomijam czas krwawienia.