Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhbdflkbgfrtdd

Czy rozmiar jeansów 29/34 oznacza, że kobieta ma grubą dupę?

Polecane posty

Gość jhbdflkbgfrtdd

Gość to mój rozmiar i mam
średni tyłek, do grubej dupy jeszcze mi daleko, ale biodra mam z natury szersze, a tyłek okrągły. Co innego płaska rozlana dupa, a co innego fajny tyłeczek. Mam 96 cm w tyłku, na 176 cm wzrostu i nikt mi nigdy nie powiedział, że mam czegoś za dużo ogółem jestem dosyć szczupła :)

Gość
zazly jaki ma wzrost , bo jak ma 175 to jest ok

34 oznacza, że są to duża długośc a więc dziewczyna jest wysoka - czyli dupa duża nie jest ;)

Gość noele
Ja taki noszę i absolutnie nie nazwałabym się "grubą dupą". Mam 175 cm wzrostu i ok 96 cm w biodrach. Być może u kogoś z niskim zawieszeniem taki obwód wyglądałby niekorzystnie (np. 29/30 - to pewnie jakieś 155-160 cm wzrostu), ale ta "34" sugeruje, że dziewczyna ma długie nogi=jest wysoka. Reasumując - tragedią nie wali.

Gość Ale weźcie pod uwagę że
ktoś ma po prostu seksowną, sterczącą pupę, znam jedną szczuplutką strasznie dziewczynę, która ma niesamowicie piękny, okrągły tyłek, też pewnie nie nosi najmniejszego rozmiaru, ale pupa jest taka, że oczu oderwać nie można, a więc rozmiar rozmiarowi nierówny... Dwie osoby mogą nosić ten sam rozmiar, ale być zupełnie innej budowy.