Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość noele

Ogrzewanie miejskie gazowe - czyli jakie?

Polecane posty

Gość noele

Jw - jestem na etapie poszukiwania mieszkania i nie wiem, czy opłaca się dzwonić :P

Gość nobodys wife
no jak to jakie? tzn ze nie ma centralnego ogrzewania tylko jest na gaz. Penie ze dzwon, to jest znacznie tansze niz C.O:D ja tez mam w mieszkaniu gazowe i naprawde wychodzi tanio a do tego jesli jesienia jest mi zimno to sobie włącze i juz mi cieplutko a nie musze czekac az jakies pajace mi racza włączyc jak juz cały miesiac jest zimno:D

Gość wjdsoiwnjd
Ja mam w mieszkaniu CO i w drugim domu ogrzewanie na gaz i powiem szczerze,ze CO jest tanmsze.Jezli chcesz miec ciepło w okresie jesienno-zimowo-wiosennym,to wydasz mnostwo kasy na ogrzerwanie,bo niestety gaz jest drogi.

Gość noele
Jestem studentką i będę wynajmować mieszkanie z dwoma przyjaciółkami, do ogrzania są więc tylko - lub aż - dwa pokoje. Wszyscy mówią, by wystrzegać się ogrzewania elektrycznego. Co do tego gazowego mówicie, że drogo..? Oferta którą znalazłam jest korzystna, ale jeśli dojdzie do tego np. 500 zł zimą, to ja wysiadam :(

Gość wjdsoiwnjd
noele jezeli bedziecie chciały miec ciepło w kazdym pomieszczeniu,to w zimie bedzieci miec dosc wysokie rachunki za gaz.Ale na 3 to nie bedzie az tak duzo.

Gość noele
Ciężko jest szacunkowo określić kwotę, prawda? Hmm, chyba jednak zdecyduję się na jakąś ofertę z CO... Ech, zachciało mi się zmieniać lokum :O

Gość gość
ja przy domku jednorodzinnym, rodzinie 3 osobowej i dosc czestym ogrzewaniu placimy mniej wiecej 300zl za dwa miesiace, zalezy :) dostawcy nie zamierzam zmieniac, bo www.termika.pgnig.pl ma najlepsze ceny i najkorzystniejsze warunki :)

Gość gość
Tanio? Porównując poprzednio mieszkając w bloku gdzie miałam ogrzewanie miejskie płaciłam w zimę co dwa miesiące ok 70zł (było cieplutko) mieszkając w innym bloku gdzie mam ogrzewanie gazowe w zimę co 2 miesiące płaciłam 400zł!!! Gazowe jest tanie? Gdzie jeszcze nie było super ciepło bo staraliśmy się oszczędzać

Gość gość
Wynajmując mieszkanie z miejskim ogrzewaniem będziecie płacić grosze ale jak wynajmiesz z ogrzewaniem gazowym... na zimę spokojnie we trójkę będziecie musiały się złożyć po minimum 100zł każda.Ponad 300zł a 70zł jest różnica duża

Gość gość
Ja również postanowiłem zamontować sobie ogrzewanie gazowe. już nawet z http://machaczka.pl/ pierwsze rozmowy prowadzę jak można by to u mnie ogarnąć.