Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inna niz wszyscyy

Pisze, bo nie mam sie komu wyzalic

Polecane posty

Gość inna niz wszyscyy

Mam traginczna sytuacje w domu, pomimo iz jestem dorosla nie umiem sobie poradzic. Mam toksycznych rodzicow, od malenkosci bylam bita, wyzywana, ponizana i upokazana. Wszystko to w czterech scianach. Mam mlodsze rodzenstwo dlatego dla ich dobra nie interweniowalam. Teraz jest to glownie przemoc psychologiczna. Pomimo ze jestem dorosla ojciec nadal pokazuje swoja sile, i nieraz zrownuje mnie z g*wnem, matka tak samo. Chodzi o to ze nikt o tym nie wie co przezywam. Przed rodzina oni udaja przykladnych rodzicow. Mam starszego brata, z ktorym nigdy nie bylam blisko bo nie mieszkal z nami. Teraz odnowil kontakt. Ojciec zgrywa przykladnego dziadka, a mnie bez skrupolow potrafii wyzwac, upokorzyc i wyklnac. Pozniej kiedy przychodzi czas ze spotykamy sie cala rodzina, czuje ze to takie niesprawiedliwe, chcialabym krzyczec a nie moge. Przepraszam chcialam sie tylko wyzalic...

Dużo sił Ci życzę i jeśli będziesz potrzebowała pod turkuskiem jest mój adres mail :) potrzebujesz pomocy, bo sama nie dasz rady z takimi emocjami ! wiem co mówię !!! Śmiało, masz piękne życie przed sobą, tylko pozwól sobie wyjść z tego zaklętego koła, a poczujesz swoje piękne życie ! Do dzieła i dobrze ż etu trafiłaś!

Gość Tom85
Nie masz za co przepraszac, pisz dalej jesli Ci ulzy...

Gość Tom85
Turkusek, nie ma Twojego maila, nie widac go... Jak chcesz to pisz i do mnie. Tez bylem kiedys w takiej sytuacji...

Gość inna niz wszyscyy
Dziekuje wam za te komentarze, nie chce zawracac komus glowy, wkoncu jest pt wieczor a pewnie macie lepsze rzeczy do roboty niz pisac z kims kto ma toksycznych rodzicow. Turkusek, masz calkowita racje! Potrzebuje pomocy, ktos kto mnie naprowadzi jak sobie z tym wszystkim radzic. Mam takie uczucie ze nie moge rozwinac skrzydel, bo to wszystko jest przecmione tym co sie dzieje u mnie w domu, i bardzo sie odbija na wszystkich dzidzinach zycia. Tom85, bardzo bym chciala porozmawiac z kim kto tez byl w takiej sytacji, jak sobie z tym poradziles? Jesli wolisz mozemy popisac na maila, tyle ze naprawde nie chce zawracac glowy..