Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejdb

Czy postapie glupio jesli powiem

Polecane posty

Gość dejdb

wlasnemu chlopakowi, ze brakuje mi milosci ... ze tesknie za tym co bylo kiedys ... ze chcialabym poczuc sie kochana , czasem bezinteresownie przytulona czy pocalowana, ze nie chcialabym go o to prosic, tylko po prostu to otrzymywac czasem ... Ze nie musi do mnie czesto dzwonic, ani pisac ... Tylko kiedy sie spotykamy to zeby czasem na mnie spojrzal, jak na kobiete ... Ze tesknie za spacerami, za tym by gdzies razem pojsc ... itp. Czy to bedzie bledem , gdy mu powiem co czuje,i czego mi brakuje, czy uwazacie, ze tym go od sibie odepchne ???

Gość pewnie ze mu powiedz
kolesie to ciezkie istoty,pewnie sam sie nie domysli

I tak tego nie zrozumie, ONI nigdy takich rzeczy nie rozumieją. Wiem to z doświadczenia

Gość yes of course
uważam że zrobisz bardzo dobrze czasem tak jest ze facet uważa że seks i to że cię zdobył wystarcza, a po za tym oni lubią konkrety a nie jakieś głupie podchody i wlepianie w niego ślepi żeby odwzajemnił to. powiedz mu to, jeśli facet jest ok to postara się na pewno częsciej to robić:) czasem tak w związkach jest(czasem to mało powiedziane) że po jakimś czasie wdziera sie nuda, więc wtedy trzeba zrobić wszystko by miłość była ponad przywiązanie do siebie:)

Gość dejdb
Ja mojemu tez mowilam, kiedys, ale dawno temu... tak roznie bylo z tym.A teraz zaczelam go olewac,byc taka zimna... no i klei sie czasem, ale to konczy sie na sexie ... ami nie o to chodzi ! Sex , sexem, ale ja czuje sie w innym kierunku zaniedbana ! I jest mi z tym zle, jetem os. szczegolowa, dla mnie najmniejszy gest ma znaczenie ... Lubie rozmawiac, czasem o tym co czuje , bardzo lubie i cenie sobie bliskosc- a mi jej wciaz brakuje. Chyba nie chcialby, bym szukala szczescia,( zrozumienia, czulosci )gdzie indziej ...

dejdb Tak ma chyba większość facetów a mój na pewno. Też ostatnio zauważyłam że jak go olewam to sam później przyłazi. Na nich chyba nie ma recepty. Mój nawet nie powie ze mnie kocha, a jak chodzi o seks to jest zawsze