Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patillllla

Pomóżcie gdzie kupić buty i jakie ???

Polecane posty

Gość patillllla

Suknie mam koloru śmietankowego a więc nie biała i nie ecru.....i nigdzie nie moge znaleźć butów :( są albo biale a to chyba nie pasuje?? albo ecru i wygladaja za ciemno...........już mam dość dzisiaj cały dzien objechałam i nic nie ma wogóle fajnych wzorów tylko wszedzie takie same bytu nic ładnego już o takim kolorze nie wspomnę. Jaki kolor według was najbardziej pasuje a może ktoś wie gdzie kup[ic lub zamówic takie buty? jestem ze śląska a i szukam butów raczej lekko zaokraglonych bez szpica.....

Gość nopatrzty
Myśle że z braku laku białe będą okej, na pewno lepsze niż ecru. Poza tym jeśli suknia jest długa, butów i tak prawie nie widać:p

Gość patillllla
no ale czy biale buty beda pasowac jasniejsze od sukni ??? a nie bedzie suknia wygladała wtedy na brudną ? mam suknie taką prostą a nie beze wiec bedzie je widac własnie......

http://fleq.pl/fleq/product/productByTypeList.do?name=buty-sandaly&offset=108&sort=createDate$desc tu znajdziesz ladne i tanie buty.na swoj slub wybralam z tego sklepu. do sukienki ecru wybralam buty ecru satyniwe.....,aja odkryte palce.do tego wybralam bardzo delikatne ponchochy bez wzmacniaczy na palce (zeby wiochy nie bylo-rajstopki do odkrytych butow) . zawsze mozna zamowic buty a jesli sie nie podobaja to mozna bez problemu odeslac do tygodnia

Gość gregoria
A ja polecam buciki polskiej firmy Akces 2, właśnie sobie takie zamówiłam, zrobią mi na rozmiar moich stóp, do tego są robione na bazie tanecznych, co dla mnie jest bardzo ważne, bo nie muszę wtedy kupować drugiej pary. Wybrałam u nich ten model -> http://akces2.com/amelia-damskie-slubne.html Nie mogę się już doczekać aby je przymierzyć. Pozdrawiam Gregoria