Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek1908

Kocham kuzynkę

Polecane posty

Gość Tomek1908

Co mam zrobić gdy kocham kuzynkę? (mój tata jest bratem jej mamy)...Kocham ją od 5 lat i nie wiem co robić...

Gość kindzia16
A ona o tym wie ze ty ja kochasz??

Nie potępiam takich związków! Tylko czy ona czuje to samo do Ciebie? jak wasza rodzina podchodzi do tego? I jeszcze jedno trzeba pamiętać że dzieci z takich związków rodzą się ułomne!

Gość Tomek1908
Nie...Ciągle wstydzę sie tego powiedzieć bo bojęsię że to jest jakieś zboczenie itp.

Gość Tomek1908
Wydaję mi się,że ona też mnie kocha tylko że też to ukrywa...powiedzcie co robić...

Tylko nie pomyślałeś o jednym! ona może jest już zajęta, może kogoś ma... nawet jeśli ona odwzajemnia twoje uczucia to co jeśli kiedyś bedzie chciała mieć dzieci? przecież z takich związkó dzieci rodzą się zazwyczaj chore!

Gość Tomek1908
tak się składa,że widuję się z nią prawie codziennie i wiedziałbym gdyby kogoś miała...

A w jakim jesteście wieku? Bo wiesz, jak jest się młodym, to często podkochuje się w kuzynostwie... W każdym bądź razie, ja też tak kiedyś miałam ;)

Gość a skąd wiecie że ułomne
mało to historii w wiadomościach że ojciec dupczył własną córkę i były z tego dzieci ? Nikt nie mówił ani słowa o tym, że były ułomne. Oczywiście potępiam tego typu patologie, ale kuzynka u kuzyn to już bardziej chyba dopuszczalna sprawa niż taki hardcore jak brat z siostrą nie ?

Hej . Wczoraj był moj pieerwszy raz , no i mam problem , bo byłam po paru piwach a mam słabą głowe on tak samo Marcin . Wszystko było ok ani krwi i bólu , ale boje sie ze on nie uważał , bo było to bez gumki , jak moge sie szybciej dowiedzieć że wpadłam , bo czekanie dwoch tygodni to mi nie pomoże boje się strasznie . Jak można się o tym dowiedzieć bo czekanie dwoch tygodni i sprawdzenie testu wciążowego to za długo są inne rady ? . JA mam dopiero 15 lat nie wiem co robić :( Madzia PS Wawa

Gość Tomek1908
ja 16 ona 15

Gość w tym wieku
niektórzy niezdają sobie sprawy ze słowa ` kocham ` i ` miłosc `

Gość taka anonimowa
nie ma się czego obawiać wyrośniesz z tego. Zacznij się rozglądać za innymi dziewczynami. Aha i przy okazji skoro to jest córka twojej cioci, to ona nie jest twoja kuzynką tylko siostrą cioteczną. To zbyt bliskie pokrewieństwo żeby coś z tego mogło być

Gość Tomek1908
Ale ja naprawdę ją kocham i nie potrafię bez niej żyć...Przy każdej czynności myślę tylko o niej...Każda rozmowa jej z innym chlopakiem wzbudza we mnie olbrzymią zazdrość...

Gość hfhfjj
moja kumpela kiedys całowała sie z kuzynem..nawet kilka razy mowiła ze cos tam miedzy nimi jest ale jakos z teg o "wyrosła" miała wtedy moze z 15 lat a on 20 -kilka a teraz jest z chlopakiem(juz nie kuzynem hehe:D)którego bardzo kocha.wiec pewnie Ci to minie:P jak tlyko poznasz jakas fajna dziewczyne:)

Gość Kasztanowłosy Nefryt
Tomek, jeśli nie chcesz żyć w niepewności to po prostu spróbuj z nią pogadać :) A jeśli się wstydzisz lub boisz... no to tylko czekać. Oboje jesteście młodzi, więc macie czas.... a jak ona znajdzie kogoś, bądź (czego Ci życzę) Ty zakochasz się w innej dziewczynie, to może wyjść na lepsze. A co do związków kuzyn- kuzynka to mogą zawierać małżeństwa, być parą itd. ale muszą wykazać się stałością, bo rodzinka może z początku dopiekać- ale to też niekoniecznie :)