Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytający nie błądzący

dlaczego młode matki to szmaty?

Polecane posty

może ktoś uzasadnić dlaczego tak je nazywacie??

Gość to twoje zdanie człowieczku
nie pełnosprytny :O :O

Gość a kto je tak nazywa niby

Gość kaskadka
kto? wszystkie madralinskie na kafeterii...:o

niektorzy tak nazywaja bo mysla ze skoro dziewczyna urodzi lub urodzila dziecko wczesniej jak przed 20 to sie puscila i dziecko to wpadka.

jeśli jakaś dziewczyna w przebiegu lat 18- 20 napisze że jest w ciąży to tak piszecie. Czytam czasem kafeterie wiec widzę.

tylko nie twierdz ze ja je tak nazywam.akurat ja sie wyrazilam jako ta 2 strona.jako mama ktora urodzila dziecko przed 20.ale niestety sa tacy co tak nas obrazaja.ale moze nie maja nic lepszego do roboty albo po prostu im zal albo ich zazdrosc zzera

Tylko pytam drogie panie. Gdyby np. moja kobieta urodziła przed 20 i ktoś by rzucił takie hasło w jej stronę to nie było by ciekawie. Mojego kumpla dziewczyna tak urodziła i nie widzę powodu żeby tak ją nazywać więc nie wiem czemu tu tak je nazywacie? z tego powodu że jesteście anonimowe? Pozdrawiam

Gość Bo tak nazywają
kobiety zacofańcy, którzy robią o wiele wiele gorsze rzeczy i tu wyżywają się na innych padalce

ja urodziłam synka w wieku prawie 20 lat i wcale się nie wstydzę tego pisac że jestem młodą matką . głęboko gdzieś mam opinie kobiet które twierdzą że młode dziewczyny z dzieckiem to szmaty i puszczalskie . moje dziecko było planowane a zachodząc w ciąże byłam już mężatką .

Ja uważam że młode matki są podzielone . Są naprawdę porządne dziewczyny (i gdybym nie znał osobiście) to nie powiedział bym że są tak w młodym wieku i potrafią być dobrymi matkami i pogodzić wszystko. Ale są też takie które rzeczywiście nie wiedzą z kim mają dziecko i prowadzą imprezowy styl życia a dziecko wychowują rodzice a one powracają do swojego trybu życia sprzed ciąży.

no tak sa mlode mamy takie i takie.akurat tu wiekszosc to te co kochaja i wychowuja dzieci a nie oddaja pod opieke swoim rodzicom.