kintikonti 0 Napisano Sierpień 21, 2009 Witajcie , proszę o sugestię. Mam nst. problem. Otóż ok. 11 dnia cyklu (mam ok 30-dniowe) uprawiałam seks przerywany. Facet wyszedł ze mnie przed wytryskiem, aczkolwiek po paru godzinach, powtórzyliśmy stosunek, i wszedł we mnie bez uprzedniejszego umycia się. To również był stosunek przerywany. Obecnie jestem w 22 dniu cyklu i rozpoczęły się objawy bardzo podobne do PSM. Ociężałość piersi, humorki, itp. Aczkolwiek niepokoi mnie utrzymujące się od 3 dni wieczorne zgagi, niestrawności i podchodzenie jedzenia pod gardło. Po pół godziny to mija. Do tego zamiast uczucia suchości przed okresem, czuję się jak w dni płodne, choć śluz typowy dla dni niepłodnych. Nie ukrywam, że temat zaczyna mnie pomału stresować. Jutro robię test...ale do jutra zostało sporo godzin... Jeśli miałyście podobne sytuację będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jojoojjjjj Napisano Sierpień 21, 2009 schizujesz - szanse są ale marniutkie - takie jak 5 w totka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach