Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiu fiu fiu fiu

on woli kolegów...

Polecane posty

Gość fiu fiu fiu fiu

co zrobić, żeby wiecej czasu spedzal ze mna niz z kolegami?? tlumaczy sie tym, ze kiedys byl z dziewczyna i odsunął od siebie kolegow a pozniej jak sie rozstali to zostal sam. wiec teraz powiedzial, ze tak robic juz nie bedzie. a ja cierpie bo przez jego kolegow mnie poswieca mniej czasu. staram sie byc wyrozumiala, ale czasem az mnie nosi ze zlosci. mam wtedy ochote mu wykrzyczec: JA ALBO ONI!!

Gość fiu fiu fiu fiu
owszem mam kolezanki. ale mino wszystko chcialabym wiece czasu z nim spedzac.

Gość fiu fiu fiu fiu
poradzilyscie sobie jakos z tym? mialyscie taka sytuacje??

Gość dfdgfgfgfg
Twój chłopak ma racje, idz mu lepiej ugotuj obiad albo zrób kolacje i się odczep ;)

Gość fiu fiu fiu fiu
nie, nie pedau to wiem przeciez. ale czasem mi sie juz wydaje, ze oni sa wazniejsi ode mnie :(:(

Gość fiu fiu fiu fiu
nikt nie ma takiej sytuacji jak ja? ehh to macie szczescie. bo mi jest przykro, bo wczoraj znow wolal spedzic czas z kolegami :(:(:(:(:((:(

Gość fiu fiu fiu fiu
trudno powiedziec... widzimy sie tak ze 2 razy w tygodniu no i czasem w weekend ale nie caly. dla mnie to malo.

Gość fiu fiu fiu fiu
8 miesiecy.

Czyli jakby nie patrzeć początki... No cóż. Znasz jego znajomych? Akceptują Cię? Zawsze możesz poprosić abyś czasem uczestniczyła w spotkaniach z nimi, skoro jest tak jak mówi. Byłabyś jedyną dziewczyną w towarzystwie? Ile macie lat?

Gość fiu fiu fiu fiu
wychodzimy nieraz razem z jego znajomymi. z tego co wiem to mnie lubia. ja mam 25 lat a on 26. nie naciskam ale czasami chcialabym zeby mi poswiecil wiecej czasu.

Ultimatum to najgorsze wyjście z możliwych. Porozmawiaj z nim, powiedz mu wprost czego oczekujesz i że Ci źle w takiej sytuacji. Dodaj, że nie chcesz żeby odsunął od siebie kolegów. Rozmowa bardzo dużo daje, uwierz mi. Ja przechodziłam przez coś podobnego chociaż może nie byłam aż tak zła z tego powodu. Trzeba się nauczyć iść czasem na kompromis:)

Gość fiu fiu fiu fiu
wydaje mi sie, ze nawet bym mu nie postawila takiego ultimatum JA ALBO ONI bo balabym sie odpowiedzi. ehh

Gość 25 i 26 ło matko
a problem jak u 16 stki. Stara a głupia i tyle! To sie nie dziw, że woli kolegow!

Gość Kaczuszka007
Ja miałam taką samą sytuację... On na początku odrzucił od siebie kolegów dla mnie... Ja wychodziłam z dziewczynami, on siedział i grał na pleju aż wreszcie doszło do niego ze zaczął zaniedbywać kolegów i powoli to odbudowywuje, przy czym własnie ucierpiały nasze spotkania... ale wiem ze on jest szczęśliwy i to sie liczy... nie możecie być non stop razem, bo się sobą zamęczycie. A i z kolegami nie możesz walczyć, bo nie wygrasz. jedynym wyjściem jest także zakolegowanie się z jego znajomymi no i zaufanie :) Mówienie mu że ma bardzo miłych i sympatycznych kolegów, on sie w krótce nimi znudzi i będzie chciał się częściej z Tobą spotykać. Tak było u mnie :)

Gość fiu fiu fiu fiu
ktos jeszcze ma chec cos napisac? moze tez ktos mial taka sytuacje? bo zauwazam, ze zaczynam slabnac. jest mi czasem tak wszystko jedno.