Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deserted

wysłać kwiaty swojej ex?

Polecane posty

skrzywdziłem ją. zostawiłem wtedy kiedy najbardziej mnie potrzebowała. teraz ma innego i jest szcześliwa. chciałbym naprawić to co spaprałem, słowa nie działają i dlatego chciałbym wysłać bukiet kwiatów jako przeprosiny. czy to dobry pomysł? co sobie pomyśli? zrobić to anonimowo?

Gość A.J. Lake
kiedy sie rozstaliscie?

Gość liski rabusie
wyślij ... i tak jesteś impotentem :D

rozstaliśmy się 2 miesiące temu @liski rabusie > nie spałaś ze mną z tego co pamiętam :P

Gość prawdziwa kobieto miewasz
a nie spoko, nie jesteś moim bylym . jemu to bym zajebała. rzucił mnie zaraz po naszym pierwszym razie hoooj niedoyebany :classic_cool: i dziś właśnie jestem szczęśliwa z moim misiem a tamten się buja i dobrze mu tak :) życzę mu najgorszego, jeśli Twoja ex też ma takie nastawienie to wyślij jej koniecznie, może Ci wybaczy... :) ale jeśli nie jest głupia to już nie wróci . co myślisz że rzuci Go dla Ciebie??

Gość liski rabusie
więc jesteś prawiczkiem ? dobra nie jesteś impotentem, tamten nie spamiętałby swoich "zdobyczy"

@prawdziwa kobieto miewasz >>> niestety ja jej nie rzuciłem zaraz po ;) i nie chodzi mi o to żeby do mnie wróciła, chociaż mam czasem takie chwile kiedy o tym marzę i naprawdę bardzo mi jej brakuje, jej ciepła itd. samotność boli... po prostu zdałem sobie sprawę że dałem ciała, delikatnie mówiąc i chcę żeby miała o mnie lepsze zdanie niż teraz.

Gość prawdziwa kobieto miewasz
no to jeśli tak to wyślij, ale jakiś skromny bukiecik :) nie jakiś sugerujący coś, no i tak żeby jej chłopak się nie dowiedział :) ona napewno zmieni zdanie nawet jeśli nie okaże tego :) a w przyszłosci kto wie, może się rozstanie z obecnym i mając Ciebie za przyjaciela zechce jeszcze wrócić , powodzenia :D

Gość kwiaty to za malo
jesli chcesz, zeby miala o tobie powiedzmy dobre wspomnienie, dolacz jakies slowo pisane. To tak z perspektywy porzconej, ktorej eks tez przesyla kwiaty.. pzdr.

Gość kwiaty to za malo
a jesli nie bylo ciebie przy niej gdy ciebie potrzebowala, to na pewno byl przy niej ktos inny, na kogo mogla liczyc. Kwiaty i przeprosiny niewiele zdzialaja. Kobiety wybaczaja, ale sa pamietliwe, szczegolnie jesli chodzi o zle chwile. Amen

Gość ulla srulla
odpuść sobie

Gość ulla srulla
na miejscu tej dziewczyny wyśmiałabym cię

ja chyba też bym Cię wyśmiała, ale próbuj, przecież każdy popełnia błędy

na miejscu tej dziewczyny wyśmiałabym cię znaczy, zeby byla jasnosc, to: skrzywdziłem ją. zostawiłem wtedy kiedy najbardziej mnie potrzebowała. teraz ma innego i jest szcześliwa. brzmi to malo wiarygodnie w swietle czasookresu ;-)

właśnie, tak jej na Tobie zależało, że już ma nowego :)

Gość olasrola
wiesz co, dam ci radę pocałuj ją w duupę!

Gość ulla srulla
Wiesz, rób, co chcesz. Laska będzie miała radochę, że jej na wierzchu. I kopnie cię w dupę, na co oczywiście zasługujesz, bo przecież pokazałeś na co cię stać. Pozdrawiam :)

Gość takasobietam
Oj, kwiaty nie zaszkodzą, ale skoro słowa nie pomogły? Jeśli już znalazła sobie plaster w postaci nowego faceta, to i wyrobiła sobie pewnie też o Tobie zdanie. I go raczej nie zmieni. A gdybyś nawet niebo i ziemię poruszył dla niej, zawsze będziesz w jej świadomości tym, który zostawił w trudnej chwili

Gość ulla srulla
zawsze szczery - chcesz coś powiedzieć, czy dalej się czaisz?

Gość gfhrg rfgrt y
jesli wydaje ci sie że ułożyła sobie juz zycie z tamtym i co najwazczęsliwa. to daj sobie spokój masz nauczke. to tez jakis plus, będziesz doceniał każdą nastepna kobiete