Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karlyna

PCO i ciaza - dr Nowak? Białystok

Polecane posty

Witam wszystkich, po 5 latach brania Harmonetu jak wykryto u mnie PCO 8 czerwca wzielam ostatnia tabletke. Od 15 czerwca przez 5 dni mialam okres a teraz cisza. Zaczyna sie tak jak przed wykryciem. Bylam dzisiaj u lekarza, dr. Kolady ktory popatrzyl na mnie i zgarnal 50zl za wypisanie recepty pomimo ze bylam w przychodni panstwowej. szok. Powiedzial mi ze mam przyjac przepisane leki (koszt ok 150zl) ktore wywolaja u mnei okres i po tym czasie w 12 dniu liczac od pierwszego w ktorym wystapi miesiaczka mam wpasc do niego na usg (robione w panstwowej klinice i trzeba zaplacic ok 50-60zl) i okresli czy moj organizm bedzie plodny. Jesli tak da mi recepte na ten sam lek co wczesniej ( 50zl+150zl) i przyjde w 8 dniu na usg (50-60zl) i powie nam ktorego dnia dokladnie powinnismy sie starac dziecko. Jesli za pierwszysm razem sie nie powiedzie bedziemy to powtarzac. Bylam w szoku. Wiadomo dla dziecka rodzice sa zdolni zrobic wszystko ale branie pieniazkow za praktyke w panstwowej przychodni to szczyt wszystkiego. Strasznie sie zdenerwowalam i okazalo sie ze mama poradzila mi dr. Nowaka z przychodni u Arciszewskich. Dziewczyny warto czy robic tak jak mi "zdzierca" kazal?