Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimae21

Byłam na policji! Na własnych rodziców

Polecane posty

Gość bardzo mi cie szkoda
a juz twojego maluszka najbardziej,wyprowadz sie do dziadkow tam bedziesz miala spokuj i komfort psychiczny a twoje dzieciatko zdrowa atmosfere w domu i kochajace srodowisko

Gość a kochajace srodowisko dla
dzidzi jest najwazniejsze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość pimae21
Zastanawiam się raczej nad domem samotnej matki, mieszkanie u dziadków nie jest złe , nie myślałam nawet że od nich usłysze taką propozycje, może skorzystam z niej tylko mimo wszystko boje się że mój ojciec może psuć im przez to krew, oni do mnie wyciągają reke a potem moga miec przeze mnie problemy.

Gość primae21
Nawet rozmowa dziadków z moim ojcem nic nie pomogła :(

Gość czy Twój ojciec nie szanuje
swoich rodziców :( Inaczej liczyłby się z ich zdaniem :O Ty swoich szanujesz w przeciwieństwie do niego Głowa do góry :)

Gość cccct
przenies sie do dziadkow a wszystko sie ulozy,jak beda problemy to wtedy pomysl o innej alternatywie...

Gość przykrych masz rodziców
szczególnie ojca... ktoś dobrze zauważył że on swoich rodziców nie szanuje a dla samego siebie wymaga szacunku :(

Gość no i happy że poszłaś na polic
je może nic nie osiągnełaś ale narobiłaś im wstydu :D :D :D

Gość ueersdf
Ona pierwsza powinna przeprosić rodziców bo mimo wszystko mieli prawo z nią tak postąpić! Zawiodła ich :O :(

Gość do tego powyżej
jak czytam takie wypociny to jestem za aborcją 😡

Gość matko świeta
poszłaś na policje?:O na własnych rodziców? :O

Gość a co to za rodzice którzy
własną córke wyrzucają z domu? Co jak co ale ja bym takich rodziców znac nie chciała , w dniu w którym by mnie wyrzucili zerwałabym z nimi wszystkie kontakty! a reki juz do nich napewno nie wyciagnela.

Gość pimae21 to ty powinnas
przeprosic rodzicow! w koncu nie dosc ze znioslas im dziecko do domu to jeszcze bylas na nich na policji :(

Gość pimae21 to ty powinnas
mnie nigdy nie przyszlo do glowy by zrobic cos takiego wlasnemu ojcu czy matce nie dosc ze sprowadzasz dziecko do domu to jeszcze wycinasz im numer z policja? brak slow na to co zrobilas

Gość 5416854165458412534
Ja uważam, że dobrze zrobiła. Wróciła do domu z noworodkiem i co zobaczyła? Swoje rzerzy przed drzwiami. Miała czekać aż się nad nią zlitują i ją wpuszczą za kilka godzin (w co wątpię bo po co by sobie tyle 'trudu' z pakowaniem jej rzeczy zadawali?). Dziewczyna poszła na policje, żeby im uświadomiła. Co to za rodzice, którzy wyrzucają swoje dziecko z maleństwem 'na ulicę'! Miała iść pod most, czy może spać na swojej wycieraczce. Rodzicom wstydu narobiła - i dobrze SAMI SIĘ TEGO PROSILI. Swoją drogą współczuję takiej sytuacji i takich rodziców. Trzymaj się. :)

Gość Idie
No, a co miała kur... robić? Skoro ma pracę, dokłada się do rachunków to nie mają prawa jej wyrzucić! Miała iść z dzieckiem pod most?! Ciekawe jakby się poczuli jakby policja powiadomiła ich, że ich córka wraz z wnukiem nie żyją? Cieszyli by się? Wątpie... Jak będą starzy i będą potrzebowali pomocy, a on ich oleje to będą czuli to samo co ona!

pimae21 to ty powinnas- A ty byłaś w takiej sytuacji, że się wymądrzasz? Autorko moim zdaniem powinnaś przeprowadzić się do dziadków, żeby dziecko nie musiało wysłuchiwać awantur i dorastać w takich toksycznych relacjach jakie macie

Gość ja też uważam że dobrze
zrobiła! pimae21 - ale wyprowadź się do dziadków, tam dziecko bedzie miało przynajmniej zapewnioną miłosc :)

Gość Moje sjrooomne zdanie
A jak jesteś w pracy, to kto zajmuje się dzieckiem? Może tez to im przeszkadza, bo co z tego, że pracujesz, jak oni muszą siedzieć z wnukiem? Wyrzucać Cie nie powinni, ale skoro jesteś taka dorosła, to zajmij sie dzieckiem porzadnie, tj. wynajmij opiekunkę czy do żłobka, wtedy będa mieli mniej powodów do marudzenia.

Gość i bardzo dobrze że im tak
zrobiłaś! w koncu jestes ich corka powinni sie wspierac!

Gość do pimae21
wiesz współczuje ci rodziców... ja bym z takim metami napewno nie chciała mieszkac :(