Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afcwefwe

specyficzna dziewczyna ?

Polecane posty

Gość afcwefwe

Moja dziewczyna uwielbia spedzac czas tylko ze mna zamknac sie w domu przed swiatem i zeby nikt nie przeszkadzal , mi to nie przeszkadza bo rowniez to lubie ( zaznaczam ze przewaznie widujemy sie 1moze 2 na tydzien i to tylko na jakies 5 h wiec nie jest to jakos duzo ...) oboje a zwlaszcza ona jestesmy bardzo zajeci wiec jezeli ona chce wyjsc gdzies z kolezankami to rezygnuje lub przeklada spotkanie ze mna . po kilku spotkaniach ze mna zaczyna mowic ze musi gdzies wyjsc , chce isc na impreze spotkac z kolezankiami bo juz jej sie nie chce siedziec w domu , umawia sie z kolezankami i .... jak wypije dostaje sms ze teski ze chce do mnie ze moga ten wieczor spedzic jednak ze mna a nie z kolezankiami ... ja jestem dziwny ze tego nie rozumiem czy ona sie dziwnie zachowuje ?

moze zaproponuj jej inna formę spotkań, albo zabierz ją do swoich znajomych? jeśli chodzi o pkt 2 i pisanie takich sms jak jest z koleżankami to też tak robię. czemu? bo z jednej strony chcę mieć koleżanki i iśc z nimi na piwo a z drugiej strony bardzo lubię spędzać czas z moim facetem