Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Uprawiałem już seks 14

Pszeciwwaga dla nigdy nie miałem dziewczyny!!!!

Polecane posty

Jak pszeczytałem tu o dorosłych facetach, którzy mają dwadzieściapare lat i jeszcze nie bzykali to nie mogłem uwieżyć!!! A jak jeszcze pszeczytałem, jak oni się skarżą i mazgają a wy im dajecie rady to o mało nie spadłem z kszesła!!!:D Ja mam tylko 14 lat a już uprawiałem seks. W te wakacje z koleżanką starszą o rok. Z was prawiczki to już i tak nic nie będzie, lepiej sobie zacznijcie grób kopać - może chociarz to wam się uda!! Hahaha

dobra dobra cieszymi się razem z toba :) a teraz grzecznie W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.J już po dobranoce :) 🖐️

Gość mikolina554
zarywaj po słownik ortograficzny! :O dorosły 14latek sie znalazł :O:O:O:O

Nie twierdzę, że jestem dorosły pod każdym wzglendem ale pod tym jednym wzglendem jestem już w tym wieku doroślejszy niż wielu z was nigdy nie będzie do końca życia! Nie poczujecie tego wspaniałego odczucia, kiedy czuć, że jest się już bardziej mężczyznom lalusie!!!

Gość mikolina554
żenada. serio.

Gość iedurhbfe
naucz się pisać.

Gość labomba45647
prowkacja na 102. nieudana troche :P

foto z karteczka ze już nie jesteś albo won do budy szczeniaku 🖐️

Już lece zrobić! Ja nie jestem taki głópi, żeby tu przed całą polską jakieś zdjęcie wysyłać!!! Nie wierzysz mi, bo nawet ci się nie może wyobrazić, że ty już dorosły facet a nie ruchałeś i pewnie nie poruchasz a ja już tak! Ale to ja jestem normalny a nie ty!:P Zresztą sam o tym najlepiej wiesz!!

Gość iedurhbfe
Chwalisz się czy żalisz? Taka duma Cię rozperdal* że zrobiłeś siebie męską kurwę?

Gość weteran............
a ja juz mialem mase sexu i powiem Ci drogoi chlopcze ze ten caly sex to jest chooja wart i jest masa leposzych i ciekawszych rzerzy:o:o i wcale ta wiedza mnie nie cieszy bo mase czasu zmarnowalem na seks i takie tam dooperele🖐️

Gość iedurhbfe
Naucz się dziecko pisać. Niedługo rozpoczęcie roku i dyktanda będą. Słownik ortograficzny i do nauki.

Chwalę!! Jaką męskom kurwe?? To normalna rzecz w tych czasach! Czasy sie zmieniaja a wy zyjecie w jakims lamusie! Teraz juz sie nie czeka z bzykaniem do 18 albo morze jeszcze do ślubu. To normalna rzecz a przedewszystkim to jest SUPER przeżycie! Czuje się wtedy że się żyje! A wy tego nigdy nie poczujecie, żal mi was!! choć w sumie to mam was głęboko w dupie:P hehehe

Gość makaron kokardki
dziecko nie rob sobie wiochy i wstydu. ledwie co straciles diewictwo, raz zamoczyles a sie wozisz jakbys przeruchal cale stado napalonych lasek jednego wieczoru. jak znam zycie...USWIADOMIE CIE W TYM MOMECIE...napewno jej nie zadowoliles dzieciaczku bo takie cuda sie nie zdarzaja wiec schowaj sie lepiej

Gość weteran............
zaczalem jakos tak jak ty:o mialem 14 albo 15.. z dwojga zlego lepiej seksic juz w tym wieku niz zostac jakims pomylonym prawikiem po 20-dziestce:o ale zdecydowanie sa lepsze i ciekawsze rzeczy

Weteran. No ale co ma jedno do drugiego? A to nie morzna i bzykać i robić innych ciekawych rzeczy? Wszyscy teraz tak robią i jakoś im się udaje. Nie wiem dlaczego tobie sie nie udało. Takie czasy! Poza tym trzeba korzystać z życia, może się zaraz skończyć. Niewiadomo kiedy wpadniesz pod samochód na przykład. Ja uważam, że nie zrobiłem nic złego. Z resztą oboje tego chcieliśmy a tamten dzień będzie dla mnie chyba najszczęśliwszy w życiu!

Gość pytanie zasadnicze
To mi powiedz czy jestem prawiczkiem , otoz uprawialem seks w wieku 16 lat ale z kolega, wlasciwie to byl pasyw na koloniach , bylem pijany i dalem mu pupy :O ale nie jestem gejem ,potem znalazlem dziewczyne choc bardzo sie przy niej stresuje i nie zawsze mi stoi. nie bylo seksu , nie wiem czy jestem prawiczkiem czy juz nie :O

Gość a rzeczywiscie masz sie czym
chwalic

Też nie wiem ale jak sobie o czymś takim pomyśle to mnie obrzydza! Ja bym nigdy nie mógł czegoś takiego zrobić? Nie obrzydza cie to jak o tym myślisz? W ogóle ja tobym się chyba wyprowadził do innego miasta po czymś takim. Gejostwa nie nawidzę! Choć ciebie o to nie posądzam raczej twojego kolege

Gość Dariusz Modzel
Forum jest dla prawiczkow, zbokoli i brzydkich lasek, prosze o tym pamietac

Wogóle to jestem pewien, że wasi koledzy, którzy się z was śmieją też w moim wieku albo podobnie już zaczynali życie seksualne. To jest normalne. Większość tak robi, nie wiem w ogóle po co to dyskutowanie. Z wami jest coś bardzo nietak. Wzasadzie dla was nie ma już nadzieji i to jest bardzo bardzo bardzo smutne ale dla was. Ja mam przed sobą zupełnie coś innego a wy już nic