Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 apetyt na zdrowie

za mlody kochanek

Polecane posty

Go艣膰 Antek Bereda
BARDZO ATRAKCYJNA, masz oczywi艣cie racj臋, 偶e kobiety 艂atwo si臋 zakochuj膮, dlatego to facet powinien dba膰 by do tego nie dosz艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Antek Bereda
morelka777, wsp贸艂czuj臋 Ci z g贸ry :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Robson03082005
Bardzo Atrakcyjna a Ty te偶 szukasz m艂odszego jebaki? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marco22252
Masz racj臋 na pocz膮tku to faktycznie by艂a chyba obop贸lna zabawa do momentu wej艣cia do 艂贸偶ka ,p贸偶niej jednak przerodzi艂a si臋 w mi艂o艣膰,mi艂e sms-y w czasie zaj臋膰,spotkania na uczelnimi臋dzy zaj臋ciami,czasami to by艂o ju偶 wkurzaj膮ce ale wieczorem cz艂owiek zapomina艂 o ca艂ym dniu i wszystko wraca艂o do normy i wiesz cz艂owiek wtedy nie my艣li o konsekwencjach zerwania bo jest mu dobrze i nie chce niczego burzy膰 jedynie rodzice si臋 dziwili gdy nie wraca艂em na weekend do domu i chyba przezemnie {mo偶e si臋 myl臋}zacz臋艂a dba膰 wi臋cej o siebie ,fryzurki ,kosmeteczka ,malowanie si臋 perfumy,mo偶e to i dobre zalety takiego zwoi膮zku -bo wcze艣niej nie mia艂a dla kogo tego robi膰 zacz臋艂a chodzi膰 w sp贸dniczkach depilowa艂a nogi wcze艣niej co pami臋tam chodzi艂a tylko w spodniach

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina 36
ja mam 36 lat, m贸j kochanek 29 i jest super, ale boje sie, 偶e mogllabym sie w nim zakocha膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NeverVirgin
On 25, ja tyle co Ty; jest dobrze i Tak trzyma膰 :) Nie czyta膰 Bridy Coelho - "To zawsze oznacza Cierpienie... " :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
to co,spotykkacie sie z mlodszymi chlpoakami tylko dla seksu...? dla sportu...? z nudow...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
ja tak nie umiem...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do marek 1122
..To Ona ciebie- na Lepszy Model... :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antek Bereda
morelka777, nie nauczy艂o Ci臋 jeszcze 偶ycie, 偶e "kto ma mi臋kkie serce, ten ma tward膮 dup臋"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina 36
偶eby porozmawia膰, po艣miac sie, poszale膰 w 艂贸偶ku....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NeverVirgin
Nie, Morelko.. Ale to oni nie chc膮 nas Na zawsze.. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
a jesli go juz nie bedzie,to nie bedzie Wam go brakowalo? Nie bedziecie tesknic? Nie bedzie Wam zle,ze poszedl za mlodsza....? kurde,ja nie umiem do tego tak podejsc...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina 36
jasne, 偶e bedzie brakowa艂o ale pozostana mi艂e wspomnienia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Antosiu chcia艂by艣 tak膮 star膮
picz臋" a fig臋.. JA cie nie zechc臋.. wol臋 mojego 24 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NeverVirgin
..Morelka: b臋dzie.. Lubi臋 go..baardzo :) Ale c贸偶.. Jak si臋 nie ma, co si臋 lubi, to si臋 lubi, co si臋 Ma... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
NEVER VIRGIN...w moim wypadku,pojawia sie temat Slubu ze strony chlopaka-ja wiem ze to dziecinada moze...ale na te chwile ktora jest teraz ,on nie wyobraza sobie zeby bylo inaczej.I mowi o tym tak smiertelnie powaznie,ze musze cos zrobic,olbo w ta albo w tamta...:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina 36
Morelka a po co zaraz 艣lub??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
nie ma konkretnych planow co do daty czy cos,on poprostu chce byc ze mna juz na zawsze..Planuje sobie zycie tylko ze mna i mowi ze nie wyobraza sobie byc z kims innym.. Nie traktuje tego w taki sposob jak Wy tu opisujecie,ze spotykacie sie,rozmawiacie,jest fajnie w lozku. On to bierze wszystko na powaznie... I jachyba tez,bo zalezy mi na nim:( Ale w przeciwienstwie do niego ja to wszystko CZARNO widze... i nie wiem czy mialabym tyle odwagi by oficjalnie wszystkim oznajmic ze jestem z chlopakiem 9 lat mlodszym...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina 36
Daj sobie jeszcze troche czasu, na razie sie poznajecie na slub zawsze b臋dzie czas.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jwdhwqbd
morelka777 zabierasz m艂odosc ch艂opakowi 21 letniemu.Ty 30 letnia,mozna nazwac juz dojrza艂a,a on jeszcze dzieciuch.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jhwshb
BARDZO ATRAKCYJNA :-) ty taka atrakcyjna jak ja ksiadz ;-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marco22252
to chyba faceci tak maj膮 偶e my艣l膮 o 艣lubie ,ale tylko my艣l膮 a to co s臋 razem prze偶yje tego ju偶 nikt nie zapomni a seks jest chyba ukoronowaniem zwi膮zku lub nie zapomnianej przyja偶ni bo cho膰 teraz si臋 nie widujemy to nie wiem jak bym zareagowa艂 na ni膮 jakbym j膮 spotka艂 na mie艣cie i nie wiem czy wspomnienia by nie powr贸ci艂y cho膰 z obecn膮 partnerk膮 mi艂o艣膰 jest odwzajemniana i trwa艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
tez mu to powiiedzialam...:( to potem codziennie mi przypominal ze tak nie jest,i ze nigdy jeszcze nie byl tak szczesliwy jak teraz...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jwdhwqbd
morelka777 bo mu z toba dobrze w 艂贸zku,tylko,ze pewnego dnia sie obudzi i zobaczy ,ze przespa艂 zycie ze starsza i bedzie szuka艂 m艂odszej i cie po prostu zrani.Moge sie z艂ozyc,ze nie jest zbyytnio doswiadczony z roznymi kobietami,dziewczynami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nina 36
Moerlka- on jest m艂ody, teraz tak my艣li, hormony mu buzuj膮 a Ty b膮d偶 m膮drzejsza, narazie ciesz sie tym co masz i korzystaj z zycia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
pewnie masz racje.... :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 doswiadczony zdzich
morelka777 pewnie masz racje.... na pewnie tylko NA PEWNO MA RACJE!!!!! kole艣 b臋dzie mi艂a np 27 lat to sobie we藕mie 22 letnia m艂ode i jedne cia艂ko :P ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Marco22252
wiesz co jak cz艂owiek jest m艂ody i zakochany to zadne fa艂dki ,celulit czy odrosty w艂osk贸w mu nie przeszkadzaj膮 jest za艣lepiony mi艂o艣ci膮 bo widz臋 to teraz po sobie teraz jak czasami moj膮 najdzie jaka艣 choroba to wiadomo le偶y w 艂贸偶ku nie depiluje si臋mnie maluje i to ju偶 przeszkadza cho膰 jeste艣my w sobie zakochani

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 morelka777
ja juz tak mam,ze zawsze wpierdziele sie w jakas nietypowa sytuacje.... Juz sam fakt,ze zwiazalam sie z tak mlodym chlopakiem znaczy,ze madroscia nie grzesze....Ty NINA chociaz potrafisz podejsc do tego z przymruzeniem oka,a ja musze od razu kochac:( pozdrawiam Was kobitki. Ide wziasc zimny prysznic...

Udost臋pnij ten post