Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamele0n17

Jakie mozliwosci ciazy??

Polecane posty

Witam Was wszystkie! Zastanawiam sie nad tym czy istnieje mozliwosc ze moge byc w ciazy. W glowie mam mieszanine! To co napisze moze byc dosyc dlugie. Tak wiec odrazu powiem ze moje cykle sa nieregularne.. Zawsze myslalam ze trwaja one 28 dni. Wiec od marca tego roku zaczelam wszystko notowac. Wyszlo na to ze moje cykle sa rozne. Nawet najkrotszy trwal 23 i 24 dni a najdluzszy 28. Z tego co obliczylam to srednia wynosi 26 dni. W zeszlym miesiacu mialam bardzo silny ból, bylo to po okresie i tamten cykl trwal tylko 23 dni. Wszystko wskazywalo na wyrostek wiec pojechalam do szpitala na badania ale jednak to nie bylo to.. teraz mysle ze moglo to cos byc z jajnikiem poniewaz nastepna miesiaczke dostalam po 28 dniach wiec moze teraz zaczna mi sie regularne cykle..ale to sie okaze. Pierwszy raz kochalam sie z moim chlopakiem (bez zabezpieczenia) 9.08 wiedzialam ze za kilka dni powinnam dostac wiec byly to raczej dni nie plodne. 13.08 dostalam miesiaczke! Ktora byla bardzo obfita jak nigdy! Wydawawalo mi sie ze nigdy nie stracilam jeszcze tyle krwi podczas okresu. Przez 3 dni mialam bardzo obfite krwawienie a pozniej juz byla koncowka i prawie nic nie bylo ale zauwazylam malutkie skrzepy krwi nie mam pojecia co one mialy oznaczac nigdy takich nie mialam. Z reguly @ trwa u mnie do 6 dni ta miala moze 4. Potem kochalam sie z moim chlopakiem 17.08 takze bez zabezpieczenia.. Czy istnieje jakas szansa ze moglam zajsc w ciaze w ktorys z tych dat kiedy sie razem kochalismy? Uwazam ze to chyba jeszcze za wczesnie na test. Co wy o tym sadzicie? Chcialabym poznac zdanie innych.