Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hipnoza regresyjna

kurde mam nagranie na hipnoze regresyjna

Polecane posty

Gość 5465
sa podobno programy tv, w ktorych caly czas leci np szum morza, nie wiem czy na necie nie ma tego

Gość hipnoza regresyjna
poczytam sobie o swiadomym snie i obbe :) napewno ciekawe przezycie tak sie odprezyc i miedzy snem a jawa ;) ja to chyba mam wlasnie te problemy z odprezeniem :P do 667 tak ten facet mnie tez rozpraszal:O

Gość 4747
od tego przelewania siku sie chce

Gość hipnoza regresyjna
nic ide spac :D:D moze akurat bede pieknie snic :D nic no wyboire sie kiedys do hipnotyzera/ki :P moze jej uda mi sie uspac :D i zobaczyc jak i co :P ciekawe kim mogla byc ??? w jakim wieku zyc itd ....:D no nic 3 sie papap dobrej nocy

Gość 6587
wydaje mi sie ze to nagranie wprowadza troche w stan nieprzyjemnego uczucia nierzeczywistosci

Gość 56986
no dobra, to kto mnie teraz obudzi

Gość raport z nocy
odkrycie że w poprzednim wcieleniu byłam angielską prostytutką do przyjemnych nie należy :(

Gość hipnoza regresyjna
:D nie wiem mnie ani w zadno uczucie nie wprowadzilo:O co ze mna jest :O:O:D Energiczna trzydziestka jak bedziesz to napisz do jakiego miasta sie wybierasz do tej hipnozyterki ??

Gość ja tez to mam
ściągnełem ... i co teraz robic? słuchac?

Gość Odprężyłam się maksymalnie
ale nie udało mi się wejść w przeszłe życie. Może dlatego że hałas z ulicy mnie rozpraszał czasami. Spróbuję w nocy. Ja się tego akurat nie boję

Gość hipnoza regresyjna
no to poloz sie wygodnie na lozku , najlepiej jak nikogo nie ma :) jest spokoj i to co on mowi to rob a raczej skup sie wycisz rozluznij :) a pozniej napisz , nie musi za 1 razem zadzialac

Ok to jak spróbuję w nocy to jutro dam znać:)

Gość hipnoza regresyjna
:d daj znac :D mi moze dlatego nie wyszlo bo nie przesluchalam tego , tylko zaraz sie polozylam i mialam strcha :D ale probowac bede i tez dam znac:D powodzenia :)

Gość Paula2510
też chciałam sobie to ściągnąć ale wogóle nie chce mi się otworzyć ten link z tej strony :(

Gość upppppppppppppppppppp

Gość W poprzednim wcieleniu
byłam mężczyzną, do tego alkoholikiem i prowadziłam hulaszczy tryb życia :O . Trochę dziwne, bo teraz jestem spokojniutka, poukładana i nieśmiała... Nie znoszę używek (alkohol mi nie smakuje) :O

hipnoza regresyjna nie wiem mnie ani w zadno uczucie nie wprowadzilo co ze mna jest Energiczna trzydziestka jak bedziesz to napisz do jakiego miasta sie wybierasz do tej hipnozyterki ?? Poznan, ale regreserka sprawdzona przez znajomych nie odzywa sie.

Gość hipnoza regresyjna
up up up up Paula2510 też chciałam sobie to ściągnąć ale wogóle nie chce mi się otworzyć ten link z tej strony link nie dziala tylko musisz go zapisac:) energiczna trzydziestka aha , prawdopodobnie dobra jest tez hipnozytorka w krakowie :)

hmm słuchałam tego w nocy i nic:( ale zasnęłam w rekordowym czasie

Gość hipnoza regresyjna
Odprężyłam się maksymalnie hmm słuchałam tego w nocy i nic ale zasnęłam w rekordowym czasie czytalam ze za 1 razem nie musi zadzialac, moze za 3 dopiero , badz wogole ty (jak ja ) nie jestesmy na to nagranie podatni , trzeba sie b dobrze wyluzowac, aby cialo ugniatalo ciezkie bylo dopiero wtedy jest polowa sukcesu ja jeszcze bede probowac:D tylko z to odprezenie musze przecwiczyc :D powodzenia

No popróbuję:) Tobie też życzę powodzenia:D

Gość allllllllllllllla
to nie działa na mnie próbowałam 4 razy, bajeczki.

Gość do tych które słuchały
Czy miałyście tak, że nie przypadł wam do gustu głos tego hipnotyzera ?? komin czy jak mu tam... jak go usłyszałam, to w ogóle nie chciało mi się nawet zaczynać :(

Gość hipnoza regresyjna
do tych które słuchały Czy miałyście tak, że nie przypadł wam do gustu głos tego hipnotyzera ?? komin czy jak mu tam... jak go usłyszałam, to w ogóle nie chciało mi się nawet zaczynać no mi nie przypadl do gustu , ale sprobowac zawsze mozna , a noz sie uda :D

Gość buch123
jak byłby ktoś taki miły i wysłał mi namiary na nagranie z regresjom to byłbym bardzo wdzięczny.mam troch doświadczenia z hipnozą ale nigdy nie udało mi się cofnąć o minute.

Gość Szczerze polecam nowa ksiazke
Macieja Bennewicza "Prawda jest hipnoza", ktora jest powiescia wlasnie mowiaca o hipnozie regresyjnej, swietna i latwo, przyjemnie sie czyta.

Potwierdzam ksiazka jest naprawde warta przeczytania, a zabawa w hipnoza regresyjna to swietna sprawa :).