Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Magiczna czarnulka

Ja mam 15 lat on 24 - ale jestem zauroczona w Nim

Polecane posty

Coś mi się głupio wydaje, że co do rozwoju psychicznego to ty z tym chłopakiem jesteście na jednym poziomie...

Wyda się, Skarbie, twoje kłamstwo, kiedy pójdziesz do liceum we wrześniu. Poza tym, to dobrze nie rokuje, jeśli związek zaczęłaś od kłamstwa. Nie jesteś wcale szczególnie dojrzała, jak nam próbujesz tu udowodnić. Gdyby tak było, to ten fakt sam wyzierałby z twoich wypowiedzi. Jeszcze dużo życia przed tobą. Jednego tylko nie mogę zrozumieć, dlaczego piszecie, ze dziewczyna "daje dupy" i dlaczego nazywacie seks "dawaniem dupy"? Jakieś przykre doświadczenia?

Pewnie, najlepiej szydzić z cudzych fot... Jak jesteś taka wspaniała i zadbana, to dlaczego nie dasz swojej? Chętnie zobaczymy ten cud natury.

Gość Magiczna czarnulka
Nie szydze z nich, to wlasnie przyklady pieknych seksownych dziewczyn, ktore deklasuja nie jedna starsza :P Nie wstawie swojej fotki, jestem dosc charakterystyczna (jestem mulatka)

Gość Magiczna czarnulka
No maja ladne nogi i w ogóle :)

Zwykłe nastolatki. Choćby nie wiem co ubrały, jak się wystylizowały czy wymalowały, to i tak zawsze będzie widać, że to nastoletnie dziewczynki z gimnazjum. Drobniutkie ciała, rosnące piersi, niewykształcone biodra. Tyle.

Gość no nieeeee
Ja pierdykam jakaś Ty głupia i fakt nadajesz się tylko do jednego :D

Gość gaga125
Dziewczyno!!!! Ty chcesz studiować psychologię?????????? Najpierw wylecz siebie, bo jak widać po Twoich "pięknych, seksownych" koleżankach cierpicie wszystkie na impotencję ... INTELEKTUALNĄ!!!!

Gość Magiczna czarnulka
Nie rozumiem tej zawiści i nierzeczowej dyskusji. Moze faktycznie, nie pasuje do tego kraju... Byc moze ten zwiazek jest przejsciowy, nie wykluczam tego. Ale wole pare miesiecy cudownych chwil, niz szarpaniny i dziecinady z rownolatkiem czy 18 latkiem...... Ide na rower :) Szkoda oczu marnowac przed kompem. Byc moze ktos mnie rozumie.

Gość aaaaaaaaaajć
No niektore tam maja spore piersi :P

Gość 346346755775
Chyba jednak nikt cie nie rozumie. Idz na rower pobzykac sie.

Temat seksu 15-latek jest wprost proporcjonalnie kontrowersyjny do wieku rozmówców i posiadania przez nich własnych dzieci. Jeśli Autorka przyszła na forum ZAPYTAĆ SIĘ ludzi starszych od siebie o opinię, to nie jest z nią tak źle:) Opinie rówieśników już ma, teraz kolej na innych. Ja np. chciałbym wiedzieć co - oprócz spotykania się z tobą na seks - ten Twój chłopak robi, czy ma plany czy miał wcześniej kobiety i w jakim wieku, jak zdobywał doświadczenie w związakch, itp. To da pewein obraz tego, KIM dla niego jesteś. Bo w to, że jesteś atrakcyjnym poligonem doświadczalnym ze świeżym ciałem - nikt nie wątpi. Daj argumenty na to, że traktuje cię poważnie. Tylko bez kwiatów, odporowadzania itp. dziecinady. 24 lata - to wiek dla faceta totalnie przejściowy - stał/staje się prawadziwym meżczyzną, i to nie ze względu na znajomość pozycji seksualnych. Wcześniej - tylko się mu wydaje, że nim jest. Oczywiście, wszystko w przybliżeniu i z uwzględnieniem indywidualnych przypadków. Więc? Jaki on jest?

Gość .T
15stko. nie martw się. Zanim on się dowie o twoim wieku, Tobie on już się znudzi. Taka kolej rzeczy. Korzystaj póki możesz. Gorzej jak twoja mama się dowie ;).

Gość Magiczna czarnulka
Byl wczesniej 2 lata z rownolatka,ale nagle wyjechala do Anglii i tam znalazla faceta (znam jego byla z widzenia-zadna rewelacja). A tematy rozmow? Oprocz historii najnowszej to rozmawiamy o informatyce (ja troche projektuje stronki www, tzn ucze sie), wybieramy sie do teatru, a na jesieni gdzies pojedziemy na weekend. Po prostu nie rozumiej tej zawiści wśród ludzi jak ktoś jest szczęśliwy. Mysle,ze jak skoncze szkole srednia (za 3 lata), to moze zamieszkamy razem. On jeszcze chce skonczyc studia drugie. Moja mama nic nie ma przeciwko tej znajomosci. Poza tym w mojej ojczyznie skad pochodze korzeniami dziewczyny w wieku 15 lat wychodzą za mąż (jestem mulatką).

"wole pare miesiecy cudownych chwil, niz szarpaniny i dziecinady z rownolatkiem czy 18 latkiem......" Ta "szarpanina i dziecinada" z równolatkami.....nazywa się zdobywaniem doświadczenia i umiejętności porozumiewania się z drugim człowiekem. Obojętnie w jakim kraju - żyje się miedzy ludźmi. I rzadko kiedy kontaktowanie, przybywanie tylko ze starszymi albo tylko z młodszymi od siebie jest możliwe. chodzi mi oczywiście o kontakty bardziej ze sfery emocjonalnej, uczenia się odbioru siebie i bycia postrzeganym przez rówieśników.. Koledzy z klasy są jeszcze dziećmi i nie rozumieją Twoje DOROSŁEJ postawy? NIe - ty także jesteś dzieckim mimo globulek, prezerwatyw i pieprzenia się z dorosłym facetem pod nieobecność mamy. To jest fakt.

Gość hehe33
Nikt dojrzały nie mówi o sobie, że jest dojrzały. Czynią to ludzie obecni obok niego. To, że już uprawiałaś seks nie znaczy niczego, jest wyłącznie pejoratywne. Winszuję koleżanek, nie wiem jak można zadawać się z kimś z fotki.pl, dla mnie to rynsztok intelektualny. No, ale dobra miło, że interesujesz się historią i takimi innymi rzeczami. Gorzej, że podajesz przykład Holandii jako kraju utopii. Osobiście byłem tam wiele razy i mam rodzine. Otóż władze chcą wycofać te liberalne podejście, bo wszyscy starsi doszli do wniosku, że kraj upadnie jeszcze przed ich śmiercią. Co do chłopaka, ja sam mam 19 lat i nie wyobrażam sobie związku z 15. No, ale trudno. W sumie jestem dziwiny, najlepiej dogaduję się ze starszymi kobietami np 24-30. Wśród rówieśniczek są praktycznie same "laski co ikona stylu są i chodzą na każda dyskę bo są krejzolkami". Twój chłopak musi lubić młode mięsko albo jest lekko opóźniony widocznie. Opisz go bardziej ; )

Gość Magiczna czarnulka
Nie wiem w mojej ojczyźnie (RPA) dziewczyny w moim wieku wychodza za mąż... Sama juz nie wiem ,czy to kwestia biologii czy kultury

"Mysle,ze jak skoncze szkole srednia (za 3 lata), to moze zamieszkamy razem. On jeszcze chce skonczyc studia drugie." czarnulko, to zdanie świadczy o tym właśnie, co niektórzy niezbyt po wersalsku ci wcześniej powiedzieli.... o niedojrzałości i zbyt idealistycznej ocenie. Trzy lata w wieku 15 lat to przepaść. Zmieni ci się wiele w światopoglądzi do tego czasu. Nawet żebyś była najdorzalszą nastolatką świata - pewne rzeczy są po prostu nie do wytłumaczenia. Inteligencja, wiedza, itp. nie daje tego co nazywa się dojrzałosicą emocjonalną. A tego nabywa sie z wiekiem. Nie przeskoczysz tego. Przynajmniej nie powinnaś sobie tego robić.

Gość Magiczna czarnulka
Ajć..... Sama juz nie wiem :( Ale z rownolatkami zdobywalam doswiadczenie w gimn. Juz nie to nie kreci. Poza tym jestem troche wyrosnieta :P Ja wiem, ze nie jestem do konca dojrzala.... Zreszta swiadomosc nie dojrzalosci tez jest objawem... pewnej dojrzalosci :) Po prostu byc moze pewne rzeczy wynikaja z tego ze nie jestem do konca Polka (jak juz pisalam,jestem mulatka, w mojej rasie okres jest ok 10 roku zycia).

Gość Magiczna czarnulka
Zreszta nawet jak to nie wypali (zdaje sobie z tego sprawe), to... chociaz beda wspomnienia. One czasem podtrzymuja na duchu.... Zreszta roznice wieku sa rozne. Moj sasiad ma 19 lat a jego panna 35 (wyglada na 25)

Oj, kotuś... Jak on się dowie, ile naprawdę masz lat, to cię rzuci, bo się prokuratora wystraszy. W Polsce sex z 15-latką to pedofilia, choćby ona nawet na 30 wyglądała

Gość Magiczna czarnulka
Seks z 15 latka jest legalny. Pozniej teoretycznie juz nie. Zreszta to by polowe mojego gminazjum zamkneli gdyby tak sprawdzali

Gość Magiczna czarnulka
Zreszta ja nie jestem polka!!! ale szanuje ten kraj, tutaj sie praktycznie wychowalam

"Mysle,ze jak skoncze szkole srednia (za 3 lata), to moze zamieszkamy razem. On jeszcze chce skonczyc studia drugie." Te różnice, jak doskonale wiesz, zacierają się z wiekiem. 19-35 to także sporo, ale 19-latek już coś przezył, coś widział, coś wie o życiu. Jeszcze niezbyt wiele, ale podstawa do czegoś więcej może już być. Natomiast 15 lat jest wiekiem, gdzie w kulturze europejskiej jest czas na naukę, rozwój zainteresowań, poszerzanie horyzontów. A nie na związki, seks, mieszkanie ze starszym facetem. A w takiej kulturze żyjesz przecież, zostałaś wychowana, dorastasz. I mimo powoływania się na pochodzenie z innego kręgu kulturowego -bierz to pod uwagę.

Mówisz, że jesteś mulatką, czyli jedno z twoich rodziców jest Polakiem, a na pewno Europejczykiem... Obywatelstwo zapewne też masz polskie, więc jesteś Polką.