Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEklamstwom

male klamstewka...niegrozne?

Polecane posty

Gość NIEklamstwom

Moj chlopak nie jest idealny, ja z reszta tez nie:) Jestesmy ze soba dopiero pol roku, nie znamy sie jeszcze jak przyslowiowe lyse konie...ale ja oczy mam i czasem widze rzeczy ktore mnie martwa...a mianowice moj chlopak lubuje sie w malych klamstewkach:( nie sa to powazne rzeczy, po prostu kiedy zrobi cos i podejrzewa ze mi sie to nie spododba probuje mi wmowic ze nic takiego sie nie stalo, zapiera sie rekami i nogami, krszyczy mowiac ze jak moge go oskarzac a potem ON (!) sie na mnie obraza... Co robic? Jak pokazac mu ze to nie fair i ja nie jestem glupia i widze kiedy on klamie?

Gość powiem ci tylko tyle
nie ma malego czy duzego klamstwa klamstwo to klamstwo jesli myslisz, ze klamie tylko w drobnostkach to sie mylisz bylam z klaczuchem dwa lata i wiem swoje tacy faceci sie nie zmieniaja bedzie cie przekonywal, ze jest noc choć za oknem widzisz dzień nic z tym nie zrobisz, rece ci opadną z bezsilności, a po pewnym czasie zaczniesz sie zastanawiać czy on jest nienormalny czy to ty wykańczasz wszystko bo masz jakies schizy i ciągle mu robisz awantury potem bedzie tak, ze nie bedziesz mu w stanie uwierzyć już w nic bo stracisz zaufanie zupelnie, a potem to juz koniec

Gość Finduilas
udowodnić kłamstewko a potem jak rozegrasz... ech... tego nie wiem to zależy od tego jaki on jest

Gość Ameliaaaaaa
to nieuleczalne i tak jak ktoś wyżej napisal, jesli klamie w drobnych rzeczach to nie bedzie mial zadnego problemu żeby cie oklamać w poważniejszej sprawie rada : nie tolerować i o tym powiadomić przy kolejnym przypadku klamstwa odejść definitywnie życie z klamcą to koszmar !!!!

Gość NIEklamstwom
Tego sie najbardziej obawiam...ze bedzie mnie zawsze i we wszystkim oklamywal. A ja tego nie chce, ani tez nie jestem taka zdesperowana, naiwna czy zakochana zeby sie tak cale zycie meczyc.