Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzula25

on i jego komórka...

Polecane posty

Piszac ze mna smsy odpisuje co 4, 5, 10 minut... kiedy jest ze mna i pisze z kimś innym odpisuje niemal natychmiast. Ma telefon ciągle przy sobie, w kieszeni, jak z kims pisze i np musi wyjsc do łazienki to tel zabiera ze soba. Ktos pewnie powie ze mnie zdradza i to ukrywa ale nie - telefon czesto zostaje na stole kiedy on gdzies musi wyjsc. Mialam juz tysiace okazji zeby go sprawdzic ale nie potrafie tego zrobic. Nie czuje takiej potrzeby. Chodzi mi głównie o to, ze moje smsy olewa, nawet jesli sa wazne i potrzebuje natychmiastowej odpowiedzi ale innym odpisuje w ciągu 30 sek... sama nie wiem jak to rozumiec...

Gość boze
nie masz innych problemow? temato do usuniecia

jak potrzebujesz natychmiastowej odpowiedzi,to zadzwon, a nie mecz sms'ami...4-5 minut moze tyle trwa napisanie sms'a....ogolnie piszac sms musisz liczyc sie z tym,ze ktos od razu nie odpowie

boze a co to na tym forum mozna pisac tylko i wyłącznie o zdradach, zabójstwach, niechcianych dzieciach, zakłamanych małżonkach czy braku orgazmu??!! mam taki "problem" i bede o nim pisac. Jak potrzebujesz mocniejszych wrażen to szukaj ich na innym forum!! dzwonie jak to jest wazne albo on za długo nie odpisuje. Wkurza mnie tylko fakt, ze innym jakos potrafi odpisac w ciagu 30 sek (czasem pisze smsy przez 30 min, non stop) a mi na jednego czy 2 odpisuje co 15 minut :/

Gość win rar
i ty myslsz ze cie nie zdrADZA ??? hahahaa nie pytalas z kim pisze?? ja bym nie wytrzymala

Gość naiwne laski
..siedzisz ze stoperem? zajmij sie czyms sensownym a nie ... p.s. ...on cie robi w bambuko :D

Boże.. sie ciesz, że w ogóle ci odpisuje, a jak bedziesz go tak kontrolowała, to długo nie pociągniecie razem:P

Gość fdsfdsdg
812 ale z ciebie pasztet

po pierwsze go nie kontroluje - bo nie sprawdzam mu tej kopmórki, nie wypytuje z kim pisze, o czym, i dlaczego nie zdaje mi relacji z kazdego napisanego smsa. po drugie wiem z kim zazwyczaj pisze, nawet jak jest to jakis kumpel czy znajoma to o tym wiem - wkurwia mnie tylko fakt, ze im potrafi odpisywac w tempie natychmiastowym a ja musze czekac. nie zdradza mnie, bo nie ma kiedy tego robic, a nawet jesli to juz nie jest topik o zdradzie tylko o jego pieprzonej komórce!