Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pinnacoladdddA

pierwszy ból

Polecane posty

Gość pinnacoladdddA

Wczoraj kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy. Czekaliśmy na to z niecierpliwością i miłością. Wspaniały klimat, świece, romantycznie...a później już tylko okropny ból. Nie miałam błony dziewiczej, więc sądziłam, że i bólu nie będzie. Spaliśmy razem całą noc, w sporych odstępach zrobiliśmy to trzy razy. Za każdym mnie bolało. Przerywaliśmy. Czułam się wstrętnie. Oto wreszcie kocham się z chłopakiem, któremu oddałabym wszystko, chcę mu sprawić przyjemność i z wzajemnością. Kiedy ostatni raz przerwaliśmy, bo ból nie pozwalał ciągnąc tego dalej czułam się fatalnie, chciało mi się płakać. To upokarzające. Czułam jeszcze jak ciężko oddycha, myśląc o niebieskich migdałach, a zostało mu już tylko czułe głaskanie mnie po głowie... Czy to normalne, że odczuwałam taki ból? Kiedy to minie?

Gość pinnacoladdddA
dziekuje bardzo... rady nie od parady

Gość alekasia
boli cię głęboko i ból rozchodzi się na boki (tak jak bola jajniki przy miesiączce) czy boli cię sam "wlot" do pochwy? jesli to pierwsze to nie wiem, kiedy to minie, ale skonsultuj się z ginem, bo możesz mieć jakąś nadrzerke i to może być przyczyną bólu jeśli to drugie to może przydał by się jakiś żel nawilżający, a zanim dojdzie do całkowitego zbliżenia niech postymuluje cię troszke paluszkiem, to powinno cię rozluźnić a aczej na pewno nie bedzie cię boleć powodzenia

Gość zlyprorokkkk
nie chce byc zlym prorokiem, ale ja kochalam sie juz wiele razy ze swoim chlopakiem i za kazdym razem to samo. ogromny bol. mam waskie wejscie do pochwy, jak juz wejdzie jest ok, tylko samo wejscie to tragedia. przez to nie znosze seksu... nawet pozycji nie mozemy zmienic, bo jak wyjdzie to znow mega problem z wejsciem:(

Gość zlyprorokkk
ps. rady typu zel to kpina:D

Gość pinnacoladdddA
Stymulował, nawet z żelem. Byłam rozluźniona, ale szybko się spinałam. Bolało kiedy był cały we mnie, tak w głębi. Każdy mocny ruch sprawiał ból.

Ja mam tak samo.. Dopiero robiłam to 3 razy.. ;> ale za kazdym razem boli jak nie wiem co. ;/ Myślałam ze będzie tak tylko za pierwszym ale się myliłam ;/

Gość uległy898989893252352
za krótka gra wstępna = ból. dobra gra wstępna = mokra i elastyczna cipka

Gość nad_wrażliwa
A może to jest nadwrażliwość na dotyk, może masz po prostu bardzo wrażliwą skórę. Chociaż życzyłabym Ci żeby to nie było to, bo jeszcze nie słyszałam żeby coś z tym można było zrobić :( Może jest tu ktoś kto słyszał co może pomóc przy nadwrażliwości?

Gość pinnacoladdddA
Byłam tak rozluźniona, że po pierwszym razie mieliśmy brązowe prześcieradło.

Na Kafe za bardzo Ci nie pomożemy. Jeśli kłopoty będą się powtarzały, idź do ginekologa.