Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jarred33

Czerwone pryszcze na żołądzi!!

Polecane posty

Gość Jarred33

Jesli byl juz ten temat na forum to z gory przepraszam,ale naprawde potrzebuje szybkiej pomocy Otoz pare dni temu kochalem sie z zona,nastepnego dnia ona zauwazyla na mojej glowce pryszcze malutkie czerowne takjakby z ropa w srodku,ale sa one naprawde mikroskopijne z malutka biala kropeczka,co mi przypomina przyszcz. Czy to moze byc grzybica? Smaruje sobie kutasa pumafukortem (czy jak to tak sie zwie) ale chyba podraznil mi kutasa bo wczesniej tych bialych krostk nie mialem. Moja zona odchodzi juz od zmyslow,obwinia siebie-ciagle o tym mysli...najlepsze jest to ze jest po kuracji ginofemidazolem wlasnie przepisanym przez gina na grzybice pochwy,przeszlo jej jak reka odjal wiec zastanawiamy sie skad ja to wziolem>>???? Ja rozumiem jakby ona miala grzybice i mnie zarazila,ale w takim przypadku,jak juz sie zaleczyla??>>??skad te malutkie czerwone krostki na zoladzi z kropeczka na koncu przypominajacym pryszcz???? Wybieramy sie do lekarza w poniedzialek,ale do poniedz daleko,chcialabym wiedziec co o tym myslicie,,, Bardzo prosze o jakas odpowiedz... Dziekuje.

Gość bożena 17 lublin
Musisz posmarować kuta maściom Benzacne i zostawić tak na kilka dni

Gość marsz do lekarza syfku

Gość Jarred33
Syfa nie mam,to krostki nie wiem od czego...

Gość a więc tak ...
moj chłopak też tak miał, zeszło po jakos po 2 dniach bez ruszania i smarowania czymkolwiek. Może poprostu przetarłes się i stąd te krostki. No chyba ze Cię to swędzi.. bez paniki w poniedzialek wszystkiego sie dowiesz. Daj znac ;)

Gość sierpniowa panna
niczym nie smaruj i do dermatologa idz najlepiej oni tez dyzuruja

Gość Jarred33
Nie swedzi mnie nic,ani nie piecze,,,nie mam zadnych dolegliwosci... obtarcie raczej watpie:((((

Gość jestem lekarzem
chirurgiem,moja diagnoza :usunąć.:-)

Gość człowieku to jest ostra infekc
-ja , musisz iść do specjalisty a nie pytać na kafe