Gość Inka117 Napisano Sierpień 22, 2009 Witam mam 18lat .Dzisiaj przed 5 godz nad ranem ,gdy wstałam z łóżka zrobiło mi sie słabo ,miałam ciemno przed oczami do tego dokuczały mi nudności.Wyszłam na chwile z pokoju do toalety a gdy wróciłam i znów położyłam sie do łóżka dorwały mnie bóle w okolicy mostka ,miałam wrażenie że mi rozszadza wszystko, już sama nie wiem czy były to bóle żołądka czy raczej klatki piersiowej..Jestem trzeci tydzień po cholecystektomi laparoskopowej-miałam usuwany pęcherzyk żółciowy z kamieniami.Zabieg ten odbywał się w znieczuleniu ogólnym pod narkozą,dodam że nawet po wybudzeniu od operacji nie miałam żadnych duszności ,nie jestem palaczką .dy Przechodziłam wszystkie potrzebne badania przed narkozą. Zrobili mi EKG -normogram RZM 100/min.RR 120/70 W płucach osłuchowo wyszedł mi szmer pęcherzykowy fizjologiczny. Jak sie pytałam w szpitalu lekarz internista potwierdził że wyniki są w normie, ale ja obawiam się że ta narkoza mogła mi uszkodzić serce ! Nie wiem gdzie się z tym zwrócić z tymi dusznościami.Nigdy nie byłam w takim stanie co dzisiaj nad ranem myślałam że przechodze zawał serca a przeciez jestem za młoda na to 18lat ! Co mi się dzieje?? Jestem przerażona .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach