Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna po egzaminie

OBLAŁAM DZIŚ

Polecane posty

Gość smutna po egzaminie

kurde musze to komus powiedziec, oblalam dzis praktyczny egzamin, juz bylam na miescie, a tu sruuu kurde, tłumaczyl mi kupe czasu co zrobiloam, niby sie z nim zgadzam, jesli rzeczywiscie bylo by tak jak on gadał, ale ja nie jestem pewna, szczególnie ze nie pamietam tego momentu, czy ten samochód byl tak blisko jak on gadal, sama nie wiem,

Gość a co zrobilas nie
tak????

Gość smutna po egzaminie
chyba to, że nie obciągnęłam z połykiem tylko bez :(

Gość smutna po egzaminie
omijałam samochody, zjechalam na lewy pas, z drugiej strony jechalo inne auto, wydaje mi sie ze bylo daleko, zareagowac juz mialam, ale on mnie ubiegl, a jaki potem mily byl :/

Próbuj zdawać jeszcze raz następnym razem się uda. Ja zdawałam 3 razy. Dwa oblałam na placu noga mi się zaczęła trząśc na sprzęgle z nerwów. Mam teraz uraz do egzaminów na prawo jazdy

Gość smutna po egzaminie
o dziwo na placu sobie poradzilam, ide sie zapisac w poniedzialek, ciekawe jak dlugo bede czekac na nastepny, teraz to mi wszytko z glowy wyleci, i to mnie dobija, czekalam na 1 egzamin, 1,5 tygodnia, teraz jak dobrze pojdzie bedzie 1,5 ale miesiaca, przeciez to sie wszytko pozapomina, i ogolnie tak sobie pomyslalam przed egzaminem, jak nie zdam 1 to juz bedzie coraz gorzej, no bo teraz jestem na swizo, kuurcze jestem zla, i rozgoryczona, a tak chcialam sobie pojezdzic autkiem :(

Gość smutna po egzaminie
wykupie, musi byc dobrze :) bede zdawac do skutku :))) nawet za 10..... razem :) trudno, zrujnuje mnie to finansowo :) ale bede zdawac :) tak bym juz chciala sobie pojezdzic ;((

Mnie instruktor zawsze chwalil, ze dobrze jezdze, ze smialo sobie poradze. W aucie czulam sie bardzo dobrze, ale jak przychodzil egzamin to byla jedna wielka katastrofa. Na miasto zawsze wyjezdzalam i nie zawsze zgadzalam sie do przedstawionych mi bledow, ale coz, klocic sie nie da. Od ponad 2 lat nie bylam na zadnym egzaminie. Moze jakis uraz, nie wiem.

Gość smutna po egzaminie
tak jest własnie, tu super jazda a jak przychodzi stres to masakra, ja na cu bardzo sie nie denerwowalam, ale auta jakos nie do konca umialam na miescie wyczuc i moze dlatego sie zestresowalam czy cos, sama nie wiem nawet jak to bylo

Gość smutna po egzaminie
*placu